02.08.09
08:49
От мед качват ли се килограми.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим02.08.09
09:27
След тренировка !
Питам за баща ми, защото си прави тренировки с колелото и иска да отслабне малко та ме питаше за меда..
Няма проблеми с 30-50гр мед, стига да са след тренировка. Също така е много важно какъв меда.
казано от tonu на 02.08.09, 10:36:
Няма проблеми с 30-50гр мед, стига да са след тренировка. Също така е много важно какъв меда.
Казваш,че трябвало само след тренировка.Ами аз всяка сутрин си правя овесени ядки(75-100гр) + 2 ч.л.мед.Според мен не е чак толкожа фатално да се яде мед и през другото време на деня,разбира се трябва да се следи количеството
02.08.09
12:30
Меда е бърз въглехидрат, когато си за покачване на ММ препоръчителното време за прием на такъв е след тренировка и сутрин като станеш,естествено всичко е с мярка.Ако си чист ектоморф тоест адски трудно мазниш може да си хапваш спокойно и през целия ден щом толкова ти харесва :)
За сваляне обаче не е подходящ меда,като цяло трябва да орежеш въглехидратите (евентуално НВД) и да забравиш за бързите въглехидрати:сладко,плодове и др
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече