Интервю с доктор Емилова

Прескочи до:
ПИ

05.08.09
16:26

И кво, аз поне 5,6 пъти в седмицата ям месо (кебабче, пържола, под различни форми :Д )
Всеки ден или през ден по една кофичка кисело мляко
Не съм гледал клипа защото 45 минути няма да я слушам am от постовете ви разбирам за какво става въпрос ..
Аз съм чист мъртвец хораа .. :Д

05.08.09
16:54

Здравите хора си имат и секта -
http://emilova.top-forum.net/index.htm

05.08.09
17:48

LOOOOOL Xsly смаза с тез цитати!!!!  :lol:

TR

05.08.09
18:13

Според нея сигурно културистите са дебелаци , дори и през основен период те са с 10-15% мазнини , докато повечето хора са с 25%. Но ако един от тях е 120 кила на 1,70 а нормален човек с 25% е 70 килограма на същия ръст дебелия е културиста. Не трябва да се яде месо в него има калории и изгражда мускулите - още килограми лелее. Тя колкото и да е с нормално тегло , съмнява ме ,че е с толкова твърд корем колкото примерно момичетата от този форум.

05.08.09
20:54

Форум на привържениците на д-р Емилова

Заедно по пътя към здравето!

Тц...

06.08.09
08:39

казано от Xsly на 05.08.09, 15:07:

Чак сега ми дойде нета та да мога да го изгледам цялото ..
1 -  ‘’ След 1-2 дена на чай и плодове може да се почустваш отпаднал и да те заболи глава,но то е защото токсините ти минават през мозъка и излизат после ‘’  ААа от това ли било.. сигорно след 4-5 дена и радиацията и тежките метали са вън от играта...
2 - ” Кое е най вредното месо ? ‘’ - ‘’ Бялото бръшно и бялата захар ‘’ Според мен и зеленото  бръшно е врено месо ...
3- ” Завършваш диетата на Дукан по болен от  преди да си я почнал ‘’ Да за разлика от тази .. ..
4- ” Мазнините запушват артериите ” - Дам ...
5- ’” Месото от пиле без кожа съшто садържа много мазнини ‘’  Да те пилетата по цял ден свине ядат,затва са мазни ...
6- “AАааако не прекаляваме може да се яде всичко , например на нова година може да изядеш една пържола ,ако не е прекалено мазна ‘’’ - Лухуу не е като другите диети да те ограничават ...
7- ‘’ Най силните животни на света са тревопасните  ‘’ – Гледах по новините как коза пребори тиранозавър ...
8- ” Тези които се хранят с месо 1 път на седмица развиват рак толкова пъти колкото тези които не ядат ‘’ - WTF КАКВА СЕНЗАЦИОННА НОВИНА ИЗПЪЛНЕНА СЪС СМИСЪЛ
9- ” Колкото по често ядеш месо толкова по често боледуваш от рак ‘’ -Даа аз съм го карал 12 пъти ....
10 - ” Тези хора боледуват много много много повече от рак от колкото тези които ядат един път в седмицата ‘’ - по тази логика нормалните хора са го карали само 2- 3 пъти рака ..
11- ” Хората които не ядат месо компесират с това че ядат бяло бръшно,бяла захар ‘’ - Естествено той и Арни не е ял месо, но е компенсирал със захар ...
12 “Тези дебеличките които им се тресат сланинките имат хиперинсунализъм ‘’-А пък Колман има мегахипердуперсуперинсонализам.
13-  Чувал съм че има смъртни случаи ” Няма такова нещо ‘’ - И аз така си помислих.. 
14 - ” Инсулина превръща глукозата в мазнини ‘’ -  Мхм страхотна логика ... 
15- ” огромното количество белтък запушва тръбичките в нашите бъбреци  ‘’ -  Той кат не запушва вентилацията пак добре...
16- ‘’ Когато човека умре след 20 гоини никой няма да каже - то е защото прави дукан или аткинсс  ,а то е точно от това’’  Ае и според мен ше е от дукан, а не от автомобилната катастрофа ...
17 - ” А ти знаеш ли че сърцето е мускул ? ‘’ - WtF ТОВА Е СЪВСЕМ НОВА ИНФОРМАЦИЯ !
18-  ” Заради искуствените протеини сърцето става по голямо ‘’ – Ааа да ... след като ги почнах започнах да обичам ..
19 - ‘’ Който яде круши прави повече секс ‘’ - Съвсем нормално.. както който яде повече ягоди става ядрен физик .
20- ” Наща програма изчиства плаката от половите жлези  ‘’ - Добре остана само зъбния камък да изчисти и е на 100 .
21- ‘’ Извода е ако отслабваме да отслабваме с отровите натрупани през годините ‘’ - Явно мускуната маса е отровна ..
Като цяло доста истини има ..  Вижте нейното атлетично и стегнато тяло.. това тяло се прай с години пиене на чай ..

:) :) :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1