Olympia 2009

Прескочи до:

25.09.09
16:26

Кай е новият Мр. Олимпия, колкото и да не искам.
Аз стискам палци за Виктор..
Навивайте часовниците за 04:30,
сипвайте доза протеин и да гледаме..

ПИ

25.09.09
16:46

казано от Finish First на 25.09.09, 16:26:

Къде ще я излъчат?

25.09.09
19:48

казано от p17bull на 25.09.09, 16:46:

казано от Finish First на 25.09.09, 16:26:

Къде ще я излъчат?

Май bb.com online.

25.09.09
19:50

я дайте линк

ПИ

25.09.09
19:58

Не ми отвара бб.ком ??
Другите имат ли проблема

25.09.09
20:04

Ето тук ще я излъчват онлайн - Webcast Mr. Olympia 09

Стартира в 4:30.

ПИ

25.09.09
20:18

казано от Finish First на 25.09.09, 20:04:

Ето тук ще я излъчват онлайн - Webcast Mr. Olympia 09

Стартира в 4:30.

Respect bro!!!

казано от introducer на 24.09.09, 18:07:

Лични симпатии имам и към Джоел Стъбс, ако ви говори нещо.. Имаше го в едно Мускули & Фитнес - там разказваха, че е пилот, че е 1.90м и внушава с гърба си.  Слагам го задължително в първите 10 !

Не знам на какво е пилот, но със сигурност височината и масата му пречат абсолютно да бъде такъв. :)

25.09.09
20:42

Yea buddy, light weight baby, light wheight!!:D Аз съм за Джей ;)

Мнението беше редактирано от Cholakoff III на 25.09.09 20:43.

25.09.09
21:06

http://www.rxmuscle.com/videos/c-interviews/778-2009-ifbb-olympia-press-conference.html

има много весели моменти

DE

25.09.09
21:37

Аз съм си за Декстър.Най-много той ми харесва и както тук беше казал някой “той си е моралния победител” .. Стискам му палци :)

26.09.09
09:02

Аз го бях казал ;D

А Джоел Стъбс е пилот в Бахамските авиолинии, на пътнически самолет, не на изтребител...  Вярно, че не е като Том Круз в TOP GUN, но е наистина внушителен !

п.с.

Намерих ето тази снимка и просто не мога да не я споделя с всички фенове на Декстър !  Най-добрият !
http://kachi-snimka.info/images/klz1253956133z.jpg

Спомням си когато Крис Кормиър коментираше нашите състезатели, че е добре повече да се усмихват на публиката, да отговарят със същото което тя им дава;  всички тези хора идват не заради безплатните шейкчета или нещо друго, а за да видят спортистите и да ръкопляскат на труда им свършен преди състезанието и на шоуто което се очаква от тях да направят.  Ето - Декстър е пример за професионалист, няма снимка на която да не е усмихнат !  Почти всички от Олимпията го владеят, нашите има от кого да се учат. Лошото е че най-добрият учител в момента не е на сцената - а именно Рони Колман !!

Мнението беше редактирано от introducer на 26.09.09 09:13.

ГН

26.09.09
11:54

Не мина ли вече пре-джъджинга?

26.09.09
13:01

Jay Cutler ще е Мр Олимпия!

LK

26.09.09
13:49

Новият Мр. Олимпия е  http://www.slava.bg/news/14243.html   :lol:

ГН

26.09.09
13:54

http://www.rxmuscle.com/videos/c-interviews/795-2009-ifbb-mr-olympia-prejudging-wrapup.html

ГН

26.09.09
13:57

Декстър...не знам, струва ми се малко попрехвален след като спечели. Много консистентен е, наистина, но общо взето... нищо повече. По-добър е от миналата година...ама 5-10%, предимно в ръцете ми се стори от към маса. Джей е 20% по-добър от миналата година. Според линка, който съм дал, човека казва “на око” 25%. Вярно е. Трябва да му я дадат. Само да не се осере довечера, щото за един ден всичко става.

Първия случай на детрониран шампион върнал титлата си, нали знаете? Ако стане.

EK

26.09.09
14:11

А кога е Mr.Olimpia ? и може ли да се гледа някаде от интернет?

26.09.09
14:14

казано от Lt. Kobreti на 26.09.09, 13:49:

Новият Мр. Олимпия е  http://www.slava.bg/news/14243.html   :lol:

Както Ахмед се стопи 20 кг,така и Крика.Химията е нещо временно  :lol:

26.09.09
14:15

казано от Георги Николаев на 26.09.09, 13:57:

Декстър...не знам, струва ми се малко попрехвален след като спечели. Много консистентен е, наистина, но общо взето... нищо повече. По-добър е от миналата година...ама 5-10%, предимно в ръцете ми се стори от към маса. Джей е 20% по-добър от миналата година. Според линка, който съм дал, човека казва “на око” 25%. Вярно е. Трябва да му я дадат. Само да не се осере довечера, щото за един ден всичко става.

Първия случай на детрониран шампион върнал титлата си, нали знаете? Ако стане.

Джей е ОГРОМЕН, Декстър седи като малкият му черен брат до него,нищо общо.
Не съм фен на никой, но просто Джей Кътлър ги уби отвсякъде.Много пари ,технология, много нещо са наляти в това тяло

ГН

26.09.09
14:17

http://www.youtube.com/watch?v=QsN6v9gbiIY

26.09.09
15:56

http://www.youtube.com/watch?v=1ZpF6xq3FaQ

26.09.09
17:21

Kai Greene - http://www.youtube.com/watch?v=0JUNh4K7lAY&feature=sub

Phil Heath - http://www.youtube.com/watch?v=kcNYDI1HIoU&feature=sub

Jay Cutler - http://www.youtube.com/watch?v=V2JLWxnRHC4&feature=sub

Джей е шампион - ок .Наистина е брутален  :lol: Никога не съм му бил фен обаче.
Вижте Кай и Фил са друга работа.И двамата са диваци.Хийт е с наистина храсива физика,а Кай изглежда БРУТАЛЕН  :coolgrin:  гледах едно видео с него и много ми хареса психическата му нагласа.Много верни неща каза просто.
Тези тримата са топ за мен.

26.09.09
20:15

Джей е като мамут :lol: То бива бива, ама той се е олял вече. Сигурно гони по мерки Маркус Рул и Грег Ковач.
Единственото което не му е съразмерно и естетично са изгледа на краката спрямо коремната област. Сякаш в краката е мега-нацепен, докато нагоре корема му стои леко издут и трябва да стяга през по-голямата част. Ръцете му ми се струват малко къси. Рони Колман може би заради това го побеждаваше редовно-  по-естетични му бяха ръцете с по-малка( до на Джей) раздвоена топка на бицепсите.

Фил Хийт много приятно ме изненадва. Качил е навсякъде и по много. Много е добра самата му конструкция, може би защото не е толкова набит, както Кай. Нищо не му изостава, не знам как може да се разбере кое не е на ниво. Мирише ми на 2ро- 3то място.

Кай Грийн си е корав, но честно казано не радва. В един Олимп го имаше из Ню Йорк на разни снимки как позира... толкова натрупан както в момента не му е плюс. Изгубва се естетиката.

Декстър си е почти както миналата година. Може би наистина е качил малко в ръцете, но той е пример за културист, който има вкус-  коремът му е също толкова дълбоко сепариран както краката, все едно са му пришили мускулите и тигелите очертават перфектно мускулните групи. Всичко е в пропорция и няма издуто, няма неоформено. Просто какво да кажа? Това за мен е красиво тяло, това е културизъм. Такива извращения като Джей и Маркус са наистина внушителни, но тук все едно говорим за някакви автомобили- бъгитата никога не са измествали спортните и елегантни автомобили, въпреки че големите машини събират повече тълпа, по-скоро заради самата сензация, не толкова заради съдържанието.

При

ГН

26.09.09
22:47

Ще видим след часове, но ето моята Топ 6 прогноза:

1. Джей
2. Декстър
3. Хийт
4. Уорън
5. Грийн
6. Улф

26.09.09
23:39

Бая набит е Кай.И въпреки ме кефи  :lol:

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 27.09.09 03:27.

27.09.09
04:55

Резултатите :)
1.Джей Кътлър
2.Бренч Уарън
3.Декстър Джексън
4.Кай Гриийн
5.Фил Хийт
6.Виктор Мартинез

Мнението беше редактирано от Толио на 27.09.09 04:56.

FINAL RESULTS
1. Jay Cutler
2. Branch Warren
3. Dexter Jackson
4. Kai Greene
5. Phil Heath
6. Victor Martinez
7. Ronny Rockel
8. Toney Freeman
9. Hidetada Yamagishi
10. Moe El Moussawi
11. Melvin Anthony (tie)
11. Silvio Samuel (tie)
13. Gustavo Badell
14. Dennis James
15. Markus Ruhl
16. Troy Alves
16. Darrem Charles
16. Martin Kjellstrom
16. Bill Wilmore
16. Dennis Wolf
16. Joel Stubbs
16. Michael Kefalianos
16. Ahmad Haidar

EK

27.09.09
07:39

Jay Cutler никога не ме е кефил, бях за Dexter Jackson.

MA

27.09.09
08:08

Тази година Джей изглежда по-голям. Талията няма как да я намали , също и неправилно наредените плочки.Затова гърба му е по-голям , рамената също. И бицепса му е по-голям.Краката са ненормални. Нямаше миналогодишния проблем с обезводняването и стреса и ето ,че и на сцената изглежда добре като гледам снимките. Просто е много по-широк от Декстър Джаксън. http://img.waffleimages.com/c3de933c96b218e0ac573977a7f57fc52c131d9c/jay_dex.jpg

ГН

27.09.09
09:06

Хаха, туриха ли го на мястото му Декстър? Никога не е бил за повече от трити, вклячително и миналата година!
Всички много се прехласнаха да разправят колко е велик. А той просто е постоянен. За съжеление прогнозата ми от миналата година, че с постоянство успя веднъж да блесне и това ще му е, се оказа права. Убеден съм, че той ще остане в компанията на не-особено-тачените, често забравяни като такива Олимпиици Дикерсън и Банут. Кати ви кажат кажете 3-ма мистър Олимпии, кой по дяволите се сеща за Дикерсън? Истината е, че Мр. Олимпия се печели 2-3 пъти, поне. С един път мистър Олимпия не се става. Знам че звучи тъпо, но който след спорта вероятно ще ме подкрепи.
Също така, особено ме издразни как след една единствена победа да по-”слаб” състезател, всички заявиха, че красотата и симетрията са се върнали на мода и съдиите веча почти не ги интересува размера. Сериозно, точно по този начин казано, го видях хиляди пъти. Така ли? От едно-единствено класиране? Как пък стана този “душевен катарзис” в съдиите? Явно изобщо не е ставал.
Все пак явно Бранч Уорън има яки връзки. Аз правилно предвидих, за отбелязване, класирането му в челна позиция (горе му дадох 4-то място), ама това второ място е подигравка. Неестетичен, грозен, тотално непропорционален, много зле генетично. Някой казват, че за сметка на това се труди повече и трябва да се забележи. Може. И найистина вчера беше най-добре в кариетара си. Ама втори на Олимпия - връзки са това. Не вярвам някога да му я дадат, ама и ако това стане, ще е най-смехотворния Олимпия в историята. Гротеска е да го сложиш пред Джаксън. Като се стегне, особено гърдите, мускулите му не се променят - само се появяват едни тъпи вени.
И все пак, “сигурните” шапмиони, “новата мода” - естетиката - къде са? 3-ти и 5-ти! Хийт - Дарбата, или както щете, просто не беше по-добре от миналат година! И той беше яко прехвален, и преди съм го казвал, как едва ли не няма конкуринция. ИМА. Доста сериозна при това. Джей в тази форма е съвършено непобедим, колкото (и където) да е надарен Хийт.

По-надолу ясна работата. Мартинез имаше своя шанс, и заслужаваше да е Мр. Олимпия. Едва ли повече ще се съвземе.
Улф тотално се срина. Сложих го на 6-то място, просто защото ме мързеше да проверя кои участваха, иначе не исках да го слагам там, така че дори това мое предчувствие - че няма да се справи - се сбъдна. Истината е, че никога няма да стане Олимпия. А шансовете на Хийт вече се смаляват... откъм чисто психологическа гледа точка. Все пак е на 30. Може и той като Декстър след 100 опита на 40 да стане веднъж.
Кай Грийн нигока няма да е Олимпия. Точка. Дано само това да важи и за Бранч.
Това беше моя коментар.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 27.09.09 09:25.

27.09.09
09:43

казано от introducer на 24.09.09, 18:07:

За Мелвин, Густаво, Денис Джеймс и Бранч Уорън ми е много трудно да кажа понеже те са редовните бъркащи сметките м/у 2ро и 6то място.

казано от introducer на 25.09.09, 16:17:

На Хийт му давам макс 5то място

Чат-пат налучках... :D Стига ве ебаси, Бранч Уорън чак 2ри !?

DE

27.09.09
09:52

http://webcast.bodybuilding.com/fitshow/2009olympia/webcast/replays/2009_olympia_finmen2.html
Финала и награждаването. Denis Wolf 16? :D

27.09.09
09:53

казано от Aleksandar Marinov на 26.09.09, 13:01:

Jay Cutler ще е Мр Олимпия!

:cheese:

27.09.09
10:03

казано от Георги Николаев на 27.09.09, 09:06:

С един път мистър Олимпия не се става. Знам че звучи тъпо, но който след спорта вероятно ще ме подкрепи.

Прекрасно е че осъзнаваш кви тъпотии ръсиш.  Нима е тъп и Армен Назарян понеже веднъж взе олимпийско злато, а трябваше 2 или 3 пъти ? Тъп е и Морис Грийн който има редица лични и два световни рекорда (единия подобрен, но все пак задържал се 5 години), но веднъж е взимал 1во място на 100м на Олимпийски игри.

Има една фитнес зала в София- викат й “Зимния дворец” понеже няма да ти обяснявам на дълго и на широко. Над поставките с дъмбелите са окачени на стената огледала и над тях  има постери  на всичките мистър Олимпии (име, мерки, годините в които са печелили). Единственото което струи от тази стена на славата е възхищение. Почти всички посетители отвреме нареме се заглеждат и споделят помежду си за Арнолд, Ли Хейни и другите. Не се намери един който да каже, кой е тоя бастун дето 83та е взел Олимпията. За всички е ясен факта, че дори и веднъж да се разпишеш измежду всички тези велики имена, си оставаш в историята на спорта като шампион!

ГН

27.09.09
10:32

Съвсем не ръся тъпотии. Самир Банут и Крис Дикурсън са имена, които не говорят почти нищо, освен ако не си маааалко по-навътре в културизма. Тяхните Олимпии за плод на щастливо стечение, както и на Декстър. Разбира се, обратното се е случвало по-често - да има пренебрегнати имена умишлено, т.е. нещастливо стечение. Знам я залата, за която говориш.
А нали се сещаш, че не можеш да дадеш аналогия с олимпийски игри, защото са тамън 4 пъти по-нарядко от Олимпия-та?

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 27.09.09 10:34.

27.09.09
11:04

А шансовете на Хийт вече се смаляват... откъм чисто психологическа гледа точка. Все пак е на 30. Може и той като Декстър след 100 опита на 40 да стане веднъж.

LOL
що мислиш тъй?Джей е на 36…колко време чака Рони за да го измести.Изобщо не мисля,че ФИл няма шансове.

Дарбата, или както щете, просто не беше по-добре от миналат година! И той беше яко прехвален, и преди съм го казвал, как едва ли не няма конкуринция. ИМА

Пък за него специално кзаха,че бил много зле на преджъджинга,повръщал ала-бала и в неделята още му било ясно,че е изпуснал влака.Кой не слуша какво гоорят коментаторите ааа ;)

Закономерно ли е да ми се струва, че тенденцията един състезател да печели няколко поредни Олимпии няма да я бъде вече, а ще се търсят ежегодно нови носители на титлата?

ГН

27.09.09
12:16

Най-лесно е за се заяждаме, но никой от нас не вижда бъдещето.
Това са моите ПРОГНОЗИ.
Може и нищо да не се сбъдне.
Но утре ще се консултирам с Алена.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1