03.02.05
09:42
Хай Ви !! Проблема е следния: Като тенирам за бицепс с кривия лост от стоеж към края на серията ми се появяват болки в ставата на предмишницата. И аз ако мога да направя 10 повторения спирам на 8 заради тая болка. И боли като оставя лоста на земята и го пускам за около 5 сек. и изчезва. С дъмбели и др. там няма проблеми само с EZ от стоеж. На какво се дължи това и по-добре ли е да си взема някакви накитници 10х :)
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
03.02.05
09:52
...
Мнението беше редактирано от maxx_muscular на 13.04.14 11:15.
03.02.05
10:02
С някакви ластичета за китки няма ли да помогне. То всъщност не знам дали е травма защото боли само в края на серията и като оставям лоста и отпускам хвата. След това въобше няма нищо. И сега никакви проблеми. Да не би да са ми слаби предмишниците. Ако трябва ще си взема такива ръкавички с ластици,каиши,камшици(кожени и черни с бодли :) ) :)
Най-вероятно не правиш както трябва сгъването,а сгъваш китките което товари не бицепса,а предмишницата.Пробвай да държиш китката неподвижна при сгъване с щанга.Сдъмбелите не го чувтваш защото ако го правиш неправилно,участва рамото и гърба
03.02.05
14:49
Е дай линкче де плс. :)
Имах същият проблем - едното решение е да отпускаш хвата на лоста по-бавно, а другия да натиснеш силно с ръка някоя стена - болката пак минава.
Най-вероятната причина е че не държиш лоста правилно.... Той е направен не да те болят китките а напротив да НЕ те болят.... Следователно трябвада откриеш правилният хват... Аз го открих едва след 8-9 месеца постоянно в залата.... Дотагава бях с ластици и пак ме боляха.... Друг вариант е да опиташ на машина за скотово в моятазала има такава но личното ми мнение е 4е не е удобна...
Давай!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече