22.12.10
13:19
Пич, не ти вярвам за знанията. Води стриктно дневника и то ще се види кой колко багаж има...
СЛедващия рик-веркюер... Пращайте му шамарите на л.с. така или иначе скоро темата едва ли ще я има.
казано от Кольо Пияндето на 22.12.10, 13:19:
Пич, не ти вярвам за знанията. Води стриктно дневника и то ще се види кой колко багаж има...
Е не смятам, че съм професионален диетолог :Д или професионален културист нито пък смятам, че съм постигнал кой знае какви резултати до момента, но смятам че достатачно се информирам, чета и се развивам. ;) .Точно относно храната съм си чел ;). Но ти сам каза “Ще видим кой колко багаж има” Не смятам, че моя е доста, но ако имах финанси знам достатачно добре как да ги разпределя за да постигна наистина добри резултати ;) И така аиде лек ден от мен отивам на тренировка па после мое и да драсна ;)
22.12.10
13:38
Логиката ти е желязна - ограничаваш секса, защото имаш ограничени средства за храна...
Хубаво... в крайна сметка се разбрахме да бъдем търпеливи.
Madboy, не си прав, темата ще ‘възкръсне’ при следващия момент на ентусиазъм на автора, след 2-3-5 месеца:D
Такам коментар след днескашната тренировка:
Като за първа тренировка от месец два се чувствах превъзходно бях много бърз и подвижен.Не срешнах никаква трудност да издържа до краи въпреки, че беше тежка.Усештам бързо възвръщане на спортаната форма и на спортния дух.Отделно страшно се нахъсах и сега се чувствам великолепно.Благодарение на храната усещах и доста сила в ударите и бях в пълна кондикция през цялото време.Страшно съм доволен.Обмислям утре да направя втора последна за седмицата(защото са празници).Такам стартовото ми тегло в момента е 91кг от което според мен мазнините са не повече от 5 до 7-8 килограма.Мускулатурата си седи все още стегната и има ясно обосубен релеф.Това е за сега направих малка промяна на храната.
След тренировката хапнах само 1 ябълка 2-3 мандарини и 2 ячни белтъка, че само толкова ми се ядеше дремнах и сега ще наваксам с пилешко и салата..
Това е от мен за сега пишете и коментираите.Ама без балъчщини, че ми писна да слушам някви хора които дори незнаят защо ми коментират дневника.. Може би за да имат повече написани коментари просто.. ;) Лека приятна и спокойна вечер от мен колеги отивам на работа.Сутринта съм тук.
23.12.10
00:37
Bro, нямаш ни нищо общо с мезоморфията :) Това, че имаш мазнини се дължи на храната, не на “ендомофността”. За мен си чист екто с някви примеси на “мръсна” храна. И слушай хората от форума, никой не ти мисли лошото.
казано от Vonok4ec на 23.12.10, 00:37:
Bro, нямаш ни нищо общо с мезоморфията :) Това, че имаш мазнини се дължи на храната, не на “ендомофността”. За мен си чист екто с някви примеси на “мръсна” храна. И слушай хората от форума, никой не ти мисли лошото.
Мога да гарантирам, че не съм ектоморф отделно мога да го докажа.Мазнините не винаги са продукт на некачествена храна или на неправилно хранене, а понякога чисто и просто поради вроден забавен метаболизам(точно характерен за Ендоморфа!).И относно хората от форума разбирасе, че ги слушам, когато сметна, че са прави за нещо или имат градивна критика, но не намирам за нужно да се вслушвам в нещо за което някой не е прав(особено при положение, че знам защо точно съм прав).
казано от Vonok4ec на 23.12.10, 00:37:
И слушай хората от форума, никой не ти мисли лошото.
Можеш още на първата страница да видиш, че слушам, когато някой е прав.Че нещо много ми станаха нападките ми се струва.
И как определяш кой е прав? ;)
Мазнините винаги са продукт на кофти хранене, а тия неща с телесния тип и забавен метаболизъм.....абе по-добре да не коментирам, и без това няма смисъл.
казано от Петко К на 23.12.10, 09:45:
И как определяш кой е прав?
Мазнините винаги са продукт на кофти хранене, а тия неща с телесния тип и забавен метаболизъм.....абе по-добре да не коментирам, и без това няма смисъл.
Виж си коментара и сам ми отговори, как определям кой е прав?WTF? ;)..Значи познавам хора, които ядат страшно много страшно нередовно и ядат, каквото им падне пък нямат грам мазнина и са доста релефни.Ядат пици, дюнери кво се сетиш и са в завидно телесно състояние.Така, че пак кажи ми как определям кой е прав... Не аз го определям а фактите... Ти кво си мислиш, че всички сме еднакви, че секи метаболизам и съответно организъм е еднакъв?? Така ли? Всичко е до ген, до генетични предразположения(примерно към пълнеене), до генетични предпоставки за развитие и тн..Отделно голямо значение има дали дадения индивид е завършил физиологическият пубертер, защото пак е факт, че някой хора докато не излезнат от него страдат именно от променливо тегло от лесно пълнеене от малко по-голям апетит отколкото други и така нататак.Защото хормоналния дисбаланс неминуемо ако е по-голям води до дисбаланс на всички анаболитни и катаболитни процеси в тялото.Та както споменах познавам и хора, които от най-малкото им се лепи... така, че брат ако ще пишеш пиши нещо смислено и премислено ако не просто не коментираи там развивай си се гледай си твоя дневник моя го заеби.Не съм те вързал да ми коментираш дневника нали..?
И само да не ме попиташ, как разбирам кой е прав!
Е добре тогава, явно нямаш нужда от съвети. Повече няма да пиша в този дневник.
казано от Петко К на 23.12.10, 11:04:
Е добре тогава, явно нямаш нужда от съвети. Повече няма да пиша в този дневник.
Не е там въпроса брат въпроса е да ми даваш истински савети, който си премислил ;) това което каза беше необмислено, но смятам, че ако четеш дневника все ще намериш нещо смислено да ме посаветваш и такам ;)
казано от CKOTA на 23.12.10, 12:51:
Аз веднага мога да ти дам съвет- научи се да пишеш на български : )
Дам така е това е едно от най-слабите ми качества да не кажа най-слабото говора ми е милион пъти по-добър.. Но ще работя над въпроса при първа възможност и много уместен съвет.. Неможе в 21век да незнам как да пиша на родния си език просто е повече от срамно.. Но ще се постарая да го коригирам.Благодаря за съвета ;)
23.12.10
18:14
казано от Jekov на 23.12.10, 17:46:
Неможе в 21век да незнам как да пиша на родния си език...
Ако беше чел толкова, за колкото претендираш, това щеше да се отрази и на езиковата ти култура.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.12.10 18:14.
казано от Кольо Пияндето на 23.12.10, 18:14:
казано от Jekov на 23.12.10, 17:46:
Неможе в 21век да незнам как да пиша на родния си език...
Ако беше чел толкова, за колкото претендираш, това щеше да се отрази и на езиковата ти култура.
Има логика в думите ти, но не е точно така.Така е на теория.И пак казвам въобще не претендирам с нищо останал си с грешно впечетление пич.
24.12.10
08:13
казано от Jekov на 24.12.10, 07:48:
Има логика в думите ти, но не е точно така.Така е на теория.
Личната ми практика (включително форумът) показват точно това, но не очаквам да постигнем съгласие по този въпрос. Няма как един човек, който е прочел и осмислил достатъчно информация в писмен вид, да пише ‘немога’ и ‘незнам’ (нямам предвид такава от форуми, Skype, блогове и други подобни). Надявам се, че поне си имал търпение да видиш цялото клипче. Както и да е, дневникът ти има друго предназначение.
казано от Кольо Пияндето на 24.12.10, 08:13:
казано от Jekov на 24.12.10, 07:48:
Има логика в думите ти, но не е точно така.Така е на теория.
Личната ми практика (включително форумът) показват точно това, но не очаквам да постигнем съгласие по този въпрос. Няма как един човек, който е прочел и осмислил достатъчно информация в писмен вид, да пише ‘немога’ и ‘незнам’ (нямам предвид такава от форуми, Skype, блогове и други подобни). Надявам се, че поне си имал търпение да видиш цялото клипче. Както и да е, дневникът ти има друго предназначение.
Сега ще го прегледам, че нямах възможност когато ми го прати, че бързах за работа.Иначе ми беше станало интересно ;)