Muscle Gauge pure Isolate Ревю

17.09.09
13:49

Muscle Gauge Pure Isolate Whey

Ice Cream Sandwich

Serving Size:1Level Scoop= 1scoop (28.4g)
Servings Per Container:80
Amount Per Serving   % Daily Value*
Calories   103  
Calories From Fat   1  
Total Fat   0g   0%
Saturated Fat   0g   0%
Trans Fat   0g   0%
Cholesterol   1mg   0%
Total Carbohydrate   1g   0%
Dietary Fiber   0g   1%
Calcium   120mg   12%
Phosphorus   59mg   6%
Sodium   41mg   2%
Potassium   83mg   2%
Protein   25g   50%

Заменими Аминокиселини   
Аспарагинова киселина (L-Aspartic Acid)    2502 mg   -
Глутаминова киселина (L-Glutamic Acid)    3971 mg   -
Л-Аланин (L-Alanine)    1114 mg   -
Л-Аргинин (L-Arginine)    463 mg   -
Л-Глицин (L-Glycine)    357 mg   -
Л-Пролин (L-Proline)    1640 mg   -
Л-Серин (L-Serine)    1114 mg   -
Л-Тирозин (L-Тyrosine)    651 mg   -
Л-Цистеин (L-Cysteine)    587 mg   -
Незаменими Аминокиселини   
Л-Валин (L-Valine)    1324 mg   -
Л-Изолеуцин (L-Isoleucine)    1514 mg   -
Л-Леуцин (L-Leucine)    2355 mg  
- Л-Лизин (L-Lysine)    1850 mg   -
Л-Метионин (L-Methionine)    444 mg   -
Л-Треонин (L-Treonine)    1682 mg   -
Л-Триптофан (L-Tryptophan)    399 mg   -
Л-Фенилаланин (L-Phenylalanine)    674 mg   -
Л-Хистидин (L-Histidine)    441 mg

Вкус/Аромат с мляко - 10/10
                      с вода  - 8/10
Още преди да дойде си го бях заплюл като вкус и не ме разочарова.  На вид е същия като Cookies & Cream на Синта 6, бежов, с малки парченца овкусител. Вкуса също е подобен, но не съвсем. По-скоро бисквитки с мляко, а не със сметана. Предполагам и затова са го кръстили по този начин.

Разтворимост  10/10 И във вода и във мляко се разбива идеално без остатъци. Консистенцията е малко по-плътна от другите изолати и това определно засилва вкуса. По приятен е за пиене от ON , или Dymatize.

Ефект :  10/10     Рано е да се каже дали ще стана много як с него:), но определно ми понася добре на стомаха и не усещам да компрометира възстановяването. Пия 2 двойни дози (50гр протеин) на ден и смятам че има разлика в това как се чувставам.

Цена и състав  :    10/10  Взех го за 90лв с ВИП карта, което ще рече грубо левче на единична доза от 90% протеин. За изолат си е повече от добре. Другата седмица ми свършва и ще пробвам шоколад или някоя от ванилиите и ще пусна ревю и за нея.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 08.02.10 15:54.

17.09.09
13:51

Добро ревю!
Като сладост силен ли е или по-неутрален?

17.09.09
13:54

казано от tra^la^la на 17.09.09, 13:51:

Добро ревю!
Като сладост силен ли е или по-неутрален?

С две дози в мляко е точен. С една доза, или във вода е малко слаб. Предполагам че е заради стевията, която не е силна като сукралозата, или аспартама.

Валентин Иванов

17.09.09
18:08

казано от Chushko на 17.09.09, 15:06:

Тази суроватка по състав май е 1:1 с тази на ALL THE WHEY :roll:

ATW i MGN са две марки на един и същ завод. Единствената разлика е че за МГН е използван подсладител - Стевия, а за АТВ - сукралоза(Splenda).

02.10.09
18:19

Аз в момента го пия същия и на вкус ми допада доста ,но ако е с мляко :) Виждам ,че макрата е “нова” едва от тази година и цената е повече от изгодна :) надявам се да няма неприятни изненади :)

13.10.09
18:57

казано от BB_SenTineL на 02.10.09, 18:19:

Аз в момента го пия същия и на вкус ми допада доста ,но ако е с мляко :) Виждам ,че макрата е “нова” едва от тази година и цената е повече от изгодна :) надявам се да няма неприятни изненади :)

Точно сега си изпих дозата след залата и с мляко е уникален просто няма такъв вкус.
Жалко, че ми остават няколко дози. Сега мисля да си взема пак, но мисля да пробвам Ментовия шоколад.

Неовкусеният би трябвало да не съдържа никакви подсладители..захарин, цикламат, аспартам, сукралоза и други темподобни канцерогенни?

08.02.10
20:52

казано от MaSTaH на 08.02.10, 11:22:

Неовкусеният би трябвало да не съдържа никакви подсладители..захарин, цикламат, аспартам, сукралоза и други темподобни канцерогенни?

Пия хидролизирания изолат и мога да кажа, че няма по-гаден вкус.
п.п. а е овкусен.

Вкуса не ма бърка,въпроса е да няма боклуци вътре.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1