Пърдите ли?

Темата е заключена.
Прескочи до:
®N

22.03.05
10:23

Termite farts are believed to be a major contributor towards global warming.
Е това ме довърши.

22.03.05
16:49

Абе незнам ама до скоро като пръднех и почваха да ме гонят от стаята наште а в училище не искам да ви казвам какво стане като пръднех направо ставаше кръг около мене сеено брейк ще танцувам на мен ми е забавно ? кво се палят толкова хубав човек нищо лошо в себе си не задържа са в последно време се кротнах но до скоро хора яко смрад  :lol:

23.03.05
14:35

видях че темата е ъпдейтната...

Та да ви се похваля - от 3-4 седмици съм на нисковъглехидратна диета (свалям) и вече не си спомням от кога не съм пърдял!!!

Значи какъв е извода - както предполагах по-рано проблема е във въглехидратите - колкото повече поемате от тях толкова повече газове ще изхвърляте при преработката им! Поне при мен е така! няма нищо общо с протеина бтв...

23.03.05
16:57

До заключението повече въглехидрати = повече пръцкане се стигна вече, има значение и от колко време не си ходил по голяма нужда обаче. А на НВД-то в момента съм нов човек, наистина беше неудобно туй ВВД на работа.

23.03.05
17:06

Аз когато съм в основен период няма проблеми, но започна ли диета става страшно :lol: . Предполагм, че става така защото ям много зеле и яйчни белтъци, а може и овеса да има пръст в цялата работа.

LA

23.03.05
19:14

Мали мали да знаете снощи кво стана....Влизам да се къпя (в баня 2x1м) и кво стана от каде излезна това нещо и като каза “РРРРРРР”...
Значи целия живот ми мина на лента бе хора!Направо едва не колабирах!А като излезнах кучето не можеше да ме познае! :oops: Малииии смрад!И това ще да е от киселото мляко!Много ям!

LA

25.03.05
21:43

Кво стана бе шо не пърдите вече?

25.03.05
21:54

[quote author=“largozol”]Мали мали да знаете снощи кво стана....Влизам да се къпя (в баня 2x1м) и кво стана от каде излезна това нещо и като каза “РРРРРРР”...
Значи целия живот ми мина на лента бе хора!Направо едва не колабирах!А като излезнах кучето не можеше да ме познае! :oops: Малииии смрад!И това ще да е от киселото мляко!Много ям!

аааа човек с тоя пост направо ме уби :D :D отдавна не се бях смял така честно ти казвам. тука съвсем на майтап го обърнахме

25.03.05
21:58

като развързан балон сам !

LA

26.03.05
01:53

хаха no comment!  :oops:    :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

30.03.05
00:16

от време на време, ама гледам да е по тарлъци  :wink:

AR

30.03.05
01:24

[quote author=“der_meister”]аз чак сега се сетих - в аптеките продават (ееей пак до тях опряхме :wink: ) настойка от мента. Пиеш по няколко капки при растройство, мисля че може да ти помогне и при ПъРдЕнЕ :lol:
Нищо не ти коства да пробваш...

Чай от мента също помага.А ако случея е изключително тежък тогава мезим форте или някакъв ензимен медикамент за известно време оправя нещата.Аз пък преди време взимах протеин в изключително големи дози и почна едно пърдене направо бях като изтребител с реактивна тяга.Тогава почнах една диетка с повечко кисело мляко и всичко се оправи.
:lol: А иначе пръднята е велико нещо след нея идва лайно горещо! :lol:
Спирам с шегите че съвсем го обърнахме на лафчета.

17.04.05
09:29

Вижте кво намерих 

Ода за пръднята

Пърдете братя без стеснение,
не се измъчвайте от зор.
Защо е туй ограничение,
Където нужен е простор…?

Пръднята братя е физиология,
и рядъk кавалерски жест.
Във нея няма демагогия,
а доблест, рицарство и чест.

Пръднята братя дар божествен е.
Че само здравий гъз пърди.
А щом е гръмка и тържествена
тя нивга не смърди.

Пръднята братя е изкуство,
Прекрасен музикален дар.
Като пърдиш, пърди със чувство,
с квалификация и жар.

Пръдни веднъж и ти в живота си
Госпожице без да се срамиш.
Аз знам, че вечер във леглото си
ти тайничко пърдиш, пърдиш.

Пръдни със мен другарко здравата,
Пръдни със мен във ритъм жив,
и току виж създали сме в държавата
нов самодеен колектив.

Едгар Алън По

17.04.05
12:29

:lol:  :lol:  :lol: добро е :mrgreen:

17.04.05
13:14

[quote author=“freakster”]Вижте кво намерих

:shock: Това ако го е писал По лично ще дойда на следващата среща с надпис трамвай номер 5 на гърба :shock:

18.04.05
18:00

[quote author=“maxx_muscular”]видях че темата е ъпдейтната...

Та да ви се похваля - от 3-4 седмици съм на нисковъглехидратна диета (свалям) и вече не си спомням от кога не съм пърдял!!!

Значи какъв е извода - както предполагах по-рано проблема е във въглехидратите - колкото повече поемате от тях толкова повече газове ще изхвърляте при преработката им! Поне при мен е така! няма нищо общо с протеина бтв...

Има връзка. Няма значение дали са въглехидрати или са белтъци. Всичко опира до това дали имаш достатъчно ензими които да обработят въглехидратите и/или белтъците. Някой по-специфични видове белтъчни съединения (лактоза) често предизвикват газове.
Истинския извод който трябва да си направите е да консумирате по-малко, но начесто въглехидрати и белтъци, така че стомаха и червата да се спраят с обработката на постъпилата храна. Ако въпреки това газовете не намаляват сменете хранта/протеина/гейнъра...

18.04.05
21:51

Аве хора откога не съм се смял толкоз :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  вии ми напълнихте душата ...
Особенно оня дето пръднал в банята ;))))) ахахахахахаха
мале мале ... та сега сериозно и аз пърдя ама не особенно много ..
Малко повече от нормалното ама бива ;) гледам да пърдя на вънка или кат съм сам ..Никога пред ора че много конфузно...Освен ако не е някой простак и той да пърди от време на време кво да ви кажа ..
Храната прай зарята ;) :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

18.04.05
23:16

при мен проблема е в яицата-лошо мипришат когато влизат,дваж по лошо когато излизат,но....лошите неща не бива да седят в хубави хора :lol:

LA

20.04.05
17:01

яйца,кисело мляко и кисело зеле недейте да ядете ако после ще ходите сред хора....

21.04.05
00:13

[quote author=“largozol”]яйца,кисело мляко и кисело зеле недейте да ядете ако после ще ходите сред хора....

ее ти пък, аз ако не ги ям, ще пукясам отвсякъде :).

Най-големи РЕЗАЧКИ стават от:
- скапани морково- един път направо щях да застрелям аудиторията :lol:
- зеле, кисело зеле/ба маа, добре, че не пуша, иначе ако понеча да си запаля цигара, ще лумна като факла.../
- боб, леща/без коментар/
- А ако се гарнират с чесън и лук, просто става взривоопасно
- от лененото семе също стават неприятни изригвания...

...абе като се замисля, аз съм си подвижна газова камера, ама айде, който пърди зло не мисли, който диша да му мисли... :lol:  :lol:

MI

21.04.05
12:29

Мисля да заклшча темата , защото вече се изчерпихте като че ли...
Повече да се пише в тази тема е безмислено , затова я заключвам.
по-здрави
:D :D :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1