02.12.09
12:47
pockobg те изпревари, но така и не каза нищо различно от това в една друга тема, пък там така и не се стигна до някакъв консенсус по този въпрос... Както и да е, в грешка съм явно. Мерси за цитата, @Конан.
до колкото си спомням навсякъде съм твърдял че куриерската услуга не влиза в цената за обмитяване. А това че не достигаме до консенсус е защото се случва това което и в тази тема. Всеки може да прочете тази клауза която бе предоставена любезно от колегата погоре и сам да си отговори
мисля че въпроса трябва да е приключен
Не съм казвал, че ти си го твърдял това. Просто спорехте, така да се каже, с един друг потребител и в крайна сметка на мен така и не ми се изясни. Ако става на въпрос, както се оказа, май ти си бил единственият от взелите участие в “дискусията”, който е бил наясно :)
За мен поне, въпросът е приключен.
03.12.09
18:17
В Нетришъна коледни промоции правят ли ? От скоро пазарувам от там и не знам. Миналата година имаше ли ?
Available Shipping Methods Cost
Airmail (1 to 2 weeks) This shipping method is NOT trackable. * $75.41
FedEx International Priority (2 to 3 days) * $175.76
UPS Worldwide Saver (2 to 3 days) * $202.33
Не е ли малко скъпа тая доставка , Ако наистина е на тея цени
03.12.09
22:24
Е съответно избираш Airmail, най-евтината. Все пак колко да е доставката, далечко си е :) Пък и дори със 80-100 долара доставка пак излиза значително по-евтино отколкото оттук.
На мен доставката ми излиза много по скъпа от продуктите :P
Какво си поръчваш, че ти излиза повече пари от продуктите.
Каквото и да си говорим в момента на далавера е да се пазари в СилаБГ... Ама само за в момента :(
от нетритиона ми отговориха, че няма да има празнични/коледни намаления. никога. :/
“Hello,
Thank you for writing.
We do not have plans to offer any holiday promotions at this time, however, we appreciate you taking the time to write to us.
Thank you for making Netrition.com a part of your healthy lifestyle.”
Мнението беше редактирано от soul на 04.12.09 11:04.
04.12.09
10:05
от нетритиона ми отговориха, че няма да има празнични/коледни намаления. никога. :/
Благодаря за информацията.
Значи вече ще си направя поръчката без притеснение,че после ще ме е яд .
На мен доставката ми излиза много по скъпа от продуктите :P
Какво си поръчваш, че ти излиза повече пари от продуктите.
84-0097 Optimum Nutrition CGT-10, Lemon Lime 1.32 lb. (600g) $14.95 $14.95
84-0096 Optimum Nutrition CGT-10, Unflavored 1 lb. (450g) $14.95 $14.95
210-0030 Scivation Whey Protein, Vanilla 10 lb. $63.99 $63.99
47-0007 Ultimate Nutrition Muscle Juice, Chocolate 10.45 lb. $32.95 $32.95
$126.84
Airmail (1 to 2 weeks) This shipping method is NOT trackable. * $124.01
2 $ по малко
04.12.09
10:44
Такива големи поръчки от по 5-6-7 кг не са ли притеснителни. Доколкото разбирам, няма ограничение в теглото но все пак ...
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 04.12.09 10:45.
Извинявай, но избора ти на добавки, които мислиш да поръчаш от нетришън е трагикомичен !!!
Каквото и да си говорим в момента на далавера е да се пазари в СилаБГ... Ама само за в момента :(
За някой продукти е така, но за други не е :) Примерно това което аз съм си харесал + доставата от нетришъна ми излиза 340 лева. Ако го поръчам от СилаБг ще ми излезе около 540 лева. Да не говорим пък за разликата ако няма коледни промоции :)
84-0097 Optimum Nutrition CGT-10, Lemon Lime 1.32 lb. (600g) $14.95 $14.95
84-0096 Optimum Nutrition CGT-10, Unflavored 1 lb. (450g) $14.95 $14.95
210-0030 Scivation Whey Protein, Vanilla 10 lb. $63.99 $63.99
47-0007 Ultimate Nutrition Muscle Juice, Chocolate 10.45 lb. $32.95 $32.95
$126.84
Airmail (1 to 2 weeks) This shipping method is NOT trackable. * $124.012 $ по малко
Тежки продукти, като протеини и гейнери не са много на сметка, защото доставката струва колкото самия продукт. Ако има промоции, както в момента е по изгодно от България да си ги вземете с малки изключения, като ON Gold Standart например.
04.12.09
15:30
Извинявай, но избора ти на добавки, които мислиш да поръчаш от нетришън е трагикомичен !!!
x2. Пък и Scivation в момента в БГ е по-евтин с това намаление. И по-добре някаква матрица вместо това CGT според мен
Само пробвам да вида колко ще ми излезне ама явно от тоя сайт на далавера са само по малките разфасовки
04.12.09
16:44
Само пробвам да вида колко ще ми излезне ама явно от тоя сайт на далавера са само по малките разфасовки
10+ кг пратка от Щатите няма как да е с кой знае колко евтина доставка. Пък и някои протеини същи излизат по-евтино - например за Scivation няма особено голям смисъл, но Gold Standard и изолатът на NOW излизат с до 70-80 лв по-тънко...
x2. Пък и Scivation в момента в БГ е по-евтин с това намаление. И по-добре някаква матрица вместо това CGT според мен
x3 Аз в момента се запасих с протеин на супер цена и е по- на сметка от САЩ, но когато нема промо от USA e по-изгодно, някои с малко, някои пудри с повече. Но това всеки може да си го сметне де. :)
05.12.09
16:07
Въпрос за тези които са поръчвали от netrition. Когато си вземете чувалчето/колета от пощата залепен ли е някакъв лист за него ? И ако да,на това листче пише 2 цени нали ? Една на продуктите и тази на доставката ? Благодаря предварително :)
Мнението беше редактирано от Mihail12341234 на 05.12.09 16:08.
Въпрос за тези които са поръчвали от netrition. Когато си вземете чувалчето/колета от пощата залепен ли е някакъв лист за него ? И ако да,на това листче пише 2 цени нали ? Една на продуктите и тази на доставката ? Благодаря предварително :)
Мнението беше редактирано от Михаил на 06.12.09 16:02.
Реших и аз да се пробвам с поръчката и си избрах Nitrix на БСН.
Долу в линка на количката, дето пише да видиш колко ще ти струва доставката пише следното:
Shipping Charge Preview
You will be prompted for shipping method choice when you check out.
Where are we shipping this order?
State:none Zip/Postal Code:4800
Country:BulgariaYou may have to pay an additional import tax or duty to your own country upon arrival of package. Netrition does not collect or receive this payment. Check with your own country’s tax authorities prior to ordering for details.
Airmail (1 to 2 weeks) $15.77
UPS Worldwide Saver (2 to 3 days) $70.22
FedEx International Priority (2 to 3 days) $60.27
* Estimated shipping times do not include time Customs may hold package.
Т’ва верно ли е - 16 долара? Ако е така, излиза ми с 50 лева по-евтино, барабар с доставката, отколкото ако си го поръчам от silabg, примерно...
Мнението беше редактирано от LttS на 08.12.09 18:24.
Разписката е вътре, в нея пише цената на всеки продукт поотделно и транспорта
09.12.09
12:59
А митничарите каква цена гледат ? Нали отвън на чувала има цена и ме интересуваше дали това е само цената на колета без доставката или заедно.Защото ако е заедно значи ще плащам и мито и ддс :(
Мнението беше редактирано от Mihail12341234 на 09.12.09 13:00.
А митничарите каква цена гледат ? Нали отвън на чувала има цена и ме интересуваше дали това е само цената на колета без доставката или заедно.Защото ако е заедно значи ще плащам и мито и ддс :(
Спокойно! На колета (чувала :) ) пише само една цена и тя е само на продуктите (без транспорта) ;) .
ей нищо не си прочел! Евентуално ако го отворят и проверят цена за доставка и цена за продуктите са разделени, какво като са записани и двете? Транспорта не се взима под внимание!!!
Междо другото тъкмо ми дойде и моята поредна доставка
pockobg, ако “евентуално” не го отворят и отвън пише една цена, която се окаже и с транспорта - няма ли да се притесниш и ти?
Човека не знае колко цени има отвън и ако е една само - дали е с транспорта или не. Аз също бях в очакване до днес да разбера ще платя ли мито или не ;)..... но вече е ясно.
09.12.09
16:04
кво е ясно ще платиш ли и аз мисля тая седмица да поръчвам
Някъде по-нагоре в темата е цитиран закон и в него си пише, че цената на доставката НЕ влиза в цената, която се гледа за да се види дали не надскача тази граница, над която се плаща мито и ддс. Четете внимателно за да не се задават едни и същи въпроси.
Хед Хънтър, чакаме темата!
кво е ясно ще платиш ли и аз мисля тая седмица да поръчвам
Чети по-нагоре, писал съм какво пише на етикета на чувала - само сумата на продуктите. Като прочетеш и закона за 150-те евро следва че не съм платил мито и ддс. Много трудно.