някакви хапчета за озлобяване на човек

Темата е заключена.

19.10.09
12:24

здравейте първо се извинявам за темата ако не и е тук мястото защото съм нов. искам да попитам някой знае ли за хапчета които помагат за озлобяване на човек понеже съм много спокоен човек и мн трудно се ядосвам. та работата е там ,че започнах преди 3 месеца да ходя на фитнес защото си имам проблеми с 3-ма идиота в даскало даже и смесен бой тренирам но там е проблема ,че немога да се ядосам дори нещо да се боначат затова ви питам ,ако  някой знае нещо да каже а спрямо фитнеса за 1 месец от 58 кг станах 65 :) ако искате повече инфо за размери или нещо подобно или снимков материал мога да кача и да споделя какво съм правил :) , а и забравих да кажа ,че съм на 17 г.

Темата беше редактирана от Петко К на 20.10.09 17:21.

19.10.09
13:15

Амфети...

19.10.09
13:17

а такива неща непипам !!!

19.10.09
13:23

Значи, молиш баща ти да те затвори в една клетка, да я покрие с дебел тъмен найлон и всеки път като заспиш да те ръга с една пръчка и да те храни със сурово месо и живи зайци. Преди лягане някакви силни стероиди и да слушаш много силен минимал транс

Честно казано - за пръв път виждам молба за такъв съвет!  :coolsmile:
Впечатлен съм много... надявам се, че скоро ще се убедиш колко лош съветник е агресията.
Още по-добре ще е, ако това стане преди да има резултати от нея върху хората около теб.

Ако трябва да дам идея все пак - енергийните тонизиращи препарати (напитки и други) в солидно завишени дози биха ти дали подобен ефект. Между хранителните добавки има доста такива, някои са наистина силнички. Чрез тях можеш да докараш организма си близо до прага на нервната възбуда, което да отключи агресията в даден момент. Много държа, обаче, да помислиш дали имаш нужда точно от това и дали това е решението на тези неща.

19.10.09
13:43

течен Л-Карнитин на Explode струва 20лв аз го пих две седмици и направо като некой ми кажеше нещо дори и малко да се избъзика и издивевах и бях нервен постоянно и ме цепеше и главата а за тия две седмици с колко хора щех да се бия и с колко учители се карах не истина просто

Мнението беше редактирано от ilian27 на 19.10.09 13:44.

19.10.09
14:52

Няма смисъл да си злобен за да побеждаваш.Най-великите в боините искуства не побеждават с ярост а с търпение,спокоиствие и средоточение.Когато си злобен ти губиш контрол над себеси,а когато си спокоен можеш да мислил както твоите така и ходовете на противника си.Наблягаи на смесените боини искуства и на фитнеса разбирасе.Само запомни едно не злобеи,а наблегни на мозъка.Даваи всичко от себе си в боините искуства и тва е моя съвет както и по-горе дет писах айде и да не ти пука идиоти винаги ще има дето да се дразнят,но единпат земеш ли им страха край,а това не се постига с злоба.

19.10.09
15:50

явно те е страх да удариш не толкова да си злобен това е проблем на психическа основа .
както ти казаха по горе взимай стимуланти от типа на амфетамина и ще имаш наистина много кораж и ще си доста издражлив.

Боже до там ли я докарахме, във форума на бб-теам, да съветват агресивно настроен тинейджър може би бъдещ убиец крадец или квото е там, да взима амфетамини.
Направо съм потресен, темата е за коша, най малкото няма нищо общо със спорта фитнес.

19.10.09
16:11

Директен БАН за горните постове !!!! Ужас...Как може да лъжете така момчето бе ?! Т*паците са повече от китайците !

19.10.09
16:24

И аз съм против агресията,затова казах да набляга на акъла не да се праи на Хълк :D.Ако смятате,че заниманията със боини спортове водят до създаването на бъдеши крадци,убици не съм съгласен ама тва за анфетамина ся го видех,странен съвет :).

19.10.09
16:40

Ами пробваи да удариш едно двоино късо без захар един шоколад и два RedBull-ла и всичко ще ти е все тая...

19.10.09
16:41

Слушайте Майк Тайсън ! НЯМА ЛИ КОЙ ДА ЗАТВОРИ ТЕМАТА ?!

19.10.09
17:12

добре да го карам да ги взима това ,че момчето няма кораж ,кой е виновен ?
има си глава и мозък ,като толкова е решило само може да си прецени ,какво да прави.

19.10.09
17:38

Ако имаш проблем с някой го накарай да се замисли дали иска да си има работа с теб,било то с думи или действия.Една проста само разправя в повечето случаи води до повече проблем.Само може да се увериш от случилото се във Варна.
Агресията идва най вече с покачването на адреналина,иначе характера определя какъв си,но разумното поведение би ти спестило много повече проблеми.

Питбула

19.10.09
17:42

Няколко пъти прочетох отслабване и се чудя защо му предлагате амфети
То било озлобавяне  :Д

SL

19.10.09
17:44

Слушай Бисолини ии се надъхай! Иначе е безсмислено,аз лично когато съм гневен незнам какво правя..и много пъти ми се е случвало да съжалявам заради това...тъй че се радвай,че си спокоен и уравновесен ;)

19.10.09
17:49

Или си дръж ръцете в джобовете с 2 бокса или вземи правия лост от залата и ги мятай  :-)  пък за озлобяването ти трябва да си го постигнеш .. хапчета няма да ти помогнат

19.10.09
18:07

Като гледам постовете , повечето са с девиза “По-добре як и тъп , отколкото само тъп” .Относно темата , агресия не ти трябва , тренирай си ММА-а които се дразни му теглиш 1 ако нещата излязат извън контрол внимаваш или не се занимаваш НО използваш акъл в всяка ситуация.Както някой написа винаги ще има някой да те дразни или да прави проблеми трябва да свикваш с такива типове и да измислиш адекватно решение.Спокойствието ще ти бъде голям плюс занапред като цяло а в ММА ще ти помогне. Амфети и такива неща не ти трябват , издухват психиката

19.10.09
18:13

Ето заради такива малоумни изказвания  и начин на мислене стават проблеми и глупости по улиците. Страхотно съвети давате... амфетамини, стероиди, течен карнитин от който се издивява, предозиране с кофеин, боксове, побой? Вие в час ли сте?

Няма ли варианти тези проблеми да се решават чрез разговори и други разумни методи? Ще му биеш един шут и какво - той ще те простреля и после единия в болницата - другия в затвора? Мислете малко с тези глави бе хора!!

19.10.09
22:09

ок стана ми ясно споко момчета  такива глупости като амфети и там другите небарам явно е , че ще трябва да ги ступам като хората може би сте прави психиката ми непозволява защото знам точно гадните места на човека и край с 1 удар е доло после лошо трябва ше ми съвет :) така ,че ще чакам своя момент и страх нестрах скачам с прав десен и проблема е решен :П :Д

19.10.09
22:12

Това е проблема като не се владееш и знаеш къде да удряш може да не можеш да се овладееш и става лоша работа от нищо.Най-доброто решение просто да направиш да имат респект от теб и да не се занимават.

20.10.09
07:31

Тренирай си и с времето само с тялото си ще ги респектираш и няма да те закачат.

20.10.09
11:00

?!?!?!?!?  Ужас!  Абе какво стана с онзи bb-team който помня преди години? Работата върви на зле , на много злеее

20.10.09
11:43

сладко от боровинки ...ставаш многУ бесен , баце. Иначе доста яки съвети има хах..иначе @ OP брат не се занимавай с глупости : о

20.10.09
11:47

тая тема някаква пародия ли е? DELETE,моля.

20.10.09
12:13

казано от pansa_ww на 19.10.09, 22:09:

ок стана ми ясно споко момчета  такива глупости като амфети и там другите небарам явно е , че ще трябва да ги ступам като хората може би сте прави психиката ми непозволява защото знам точно гадните места на човека и край с 1 удар е доло после лошо трябва ше ми съвет :) така ,че ще чакам своя момент и страх нестрах скачам с прав десен и проблема е решен :П :Д

Здравей, pansa_ww!
Радвай се, че си спокоен тип. Алтернативата не е за препоръчване. Озлобяването и агресията не водят до добро. Никога. Да се владееш е най-силното оръжие.

Тренираш? Чудесно! Ако държиш да си мерите разни работи, предизвикай ги на състезание - набиране, лицеви опори, кофички, бягане... каквото ти дойде на ума. И да не ги победиш във всичко, никой няма да посмее да те нарече слабак. Напротив, ще те уважават. Откажат ли да се състезават с теб, значи са загубили. И забрави за боя, няма да ти реши проблема. Ще създаде нови проблеми. Ще вземеш да осакатиш някого или не дай си боже нещо още по-лошо... И няма връщане назад.

И най-лошия мир, е по-добър от най добрата война !!!

20.10.09
12:31

Направих си труда да ти изровя тази Дзен притча, дано ти е от полза...

“ Имало някога един крал, който твърдо бил решил да притежава петел шампион по борба и той помолил един от своите поданици да му обучи един. Човекът започнал обучавайки петела във всички техники на боя.

След десет дни кралят запитал: - Да организирам ли борба за този петел?

Треньорът казал:

- Разбира се, че не! Да, той е достатъчно силен но неговата сила е празна, горещ въздух; през цяло време той желае да се бие, превъзбуден е, липсва му търпение.

Десет дни по-късно кралят наново запитал треньора.

— А сега, ще мога ли да организирам боя?

- Не, не! Не още. Все още е много свиреп. Все още през цялото време гледа да се бие. Щом чуе да кукурига друг петел, дори и в съседното село, изпада в ярост и иска да се бие.

Още десет дни на тренировка и кралят замолил трети път:

- А сега, възможно ли е? Треньорът му отвърнал:

-Е, сега той вече не избухва, остава спокоен когато чуе друг петел да кукурига. Позата му е добра и има много сили в резерв. Престана да се ядосва през цялото време. Като го гледате, вие дори не съзнавате него­вата енергия и сила.

-Значи можем да огласим борбата? - запитал кра­лят.

Треньорът казал:

-Може би.

И така се събрали доста много петли-борци и тур­нирът започнал. Но никоя птица, някак си, не желаела да се приближи до тази. Всички те бягали ужасени и на него никога не се наложило да се бие.

Петелът-борец се бил превърнал в петел от дърво. Той бил преминал отвъд техническата си тренираност. Притежавал огромна енергия, но тя цялата била от­вътре, той никога не я показвал. По такъв начин, силата му оставала в самия него и другите нямали избор освен да се поклонят пред неговата спокойна увере­ност и неизложена на показ сила. Другите хора ще се държат на разстояние и няма да има нужда да се биете.”

20.10.09
17:21

Темата май се изчерпа.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1