Дълго младей,век поживей,много се смей и във всичко успей!Честит Празник Сиси.... (party)
Голямо БЛАГОДАРЯ на всички за хубавите пожелания, нека ви се връщат, дай Боже всичко да е наред! :)
Я, ама Сиси наистина е изчезнала....
Напоследък има тенденция да занемаряваме дневниците си...в това число се включвам и аз. Моят личен мотив за това е прекалено зачестилите “дразнители” във форума.. влизах тук с кеф, пишех и четях с кеф, а сега... влизам, прочитам нещо, което неминуемо ме кара да изпсувам на ум и давам ИЗХОД...
тъпо, но факт..
Колко много си права Теди, подкрепям те напълно! :) Иначе аз съм си добре, всичко е ок за сега, може би скоро отново ще започна да пиша в дневника!
Хей, Силве, здрасти ;)! Къде се губиш? Какво става с теб? Ще продължаваш ли да пишеш в дневника или си даваш малко почивка от него?
По-здрави :):):)!
Май наистина ще си дам малка почивка, не че ме е натоварвал, но напоследък се замислям, че нищо различно не се случва около мен, храната ми и тренировките ми, по скоро рискувам да отекча хората които го четат, макар че аз си го водя за себе си, но все пак... :) kapri, овесената ти питка вече ми е закуската (моята най-често се състои от 2 яйца+3сл овес, извара+мерудийка в MW, стана много вкусна, а понякога я заливам с 2-3сл КМ :)
Здравейте мили съфорумци! Реших точно днес да се впиша, за да отбележа факта, че преди една година на същата дата (31.10.2009) си създадох дневника. Искам да ви благодаря за съветите, които получавах от вас през всичкото това време, относно начина ми на хранене и тренировките ми, помогнали сте ми срашно много, надявам се и за напред да е така. Както споменах няма да пиша известно време, но това не означава, че няма да се завърна скоро...Лека и спокойна вечер на всички и успешна нова седмица!