21.11.09
20:15
Поръчах си 6-7 суплемента и ми останаха пари колкото да си купя шишенце Tribulus, 1000mg на NOW - 90 броя или AST Multi-Pro 32X 100 таблетки ... кое да предпочета ? Кое е по - съществено за натрупването на маса според вас ?
Ако можехте да си закупите само 1то кое бихте предпочели за по - голям успех ? :)
П.П. Знам действието и на 2та и предимствата им и за какво помагат и знам, че са коренно различни добавки , но все пак искам вашето мнение ...
Темата беше редактирана от pachkata на 21.11.09 20:35.
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
казано от pachkata на 21.11.09, 20:15:
Поръчах си 6-7 суплемента и ми останаха пари колкото да си купя шишенце Tribulus, 1000mg на NOW - 90 броя или L-Glutamine with MSM на IDS - 554 гр... кое да предпочета ? Кое е по - съществено за натрупването на маса според вас ?
Ако можехте да си закупите само 1то кое бихте предпочели за по - голям успех ? :)
П.П. Знам действието и на 2та и предимствата им и за какво помагат и знам, че са коренно различни добавки , но все пак искам вашето мнение ...
Ами кажи какво друго си поръчал, и ще преценим кое ще се стакне най-добре с останалите неща.
21.11.09
20:46
казано от NastyNas на 21.11.09, 20:38:
По принцип по-добре Трибестан и то този, дето е на Софарма.
Суровината в трибулуса на Софарма и НАУ е почти една и съща.О, чудо хамериканците използват български суровини ;)
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 21.11.09 20:46.
казано от RogerF на 21.11.09, 20:46:
казано от NastyNas на 21.11.09, 20:38:
По принцип по-добре Трибестан и то този, дето е на Софарма.
Суровината в трибулуса на Софарма и НАУ е почти една и съща.О, чудо хамериканците използват български суровини ;)
Дам, те срещу нас да бягат не могат да ни стигнат :Д Затова ползват наши продукти ;)
Взех си :
BSN Cell-Mass w/AVPT
BSN NO-XPLODE w/AVPT
Dymatize Z-Force
IDS L-Glutamine with MSM
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard Protein
Това са продуктите ....
Викате по-добре трибестан отколкото витамини и минерали ?
казано от pachkata на 21.11.09, 22:46:
Викате по-добре трибестан отколкото витамини и минерали ?
Ами човек те са две напълно различни неща ?? Защо ги мислиш че едното е равно на другото или поне че си приличали, пълни глупости.
Хвани се поинтересувай малко преди да си купуваш нещо.
Мнението беше редактирано от tonu на 21.11.09 23:19.
казано от pachkata на 21.11.09, 20:15:
Първо чети внимателно , после критикувай !
Просто питам ако вие сте на мое място кое ще предпочетете за по-голям успех :)
22.11.09
04:46
казано от pachkata на 21.11.09, 23:36:
Колко струва трибестана на Софарма и ако някой знае с колко % сапонини е ?
Приемам, че дори Google не може да ти отговори на този въпрос... или те мързи, все пак?
казано от pachkata на 21.11.09, 23:36:
Колко струва трибестана на Софарма и ако някой знае с колко % сапонини е ?
По спомени min 45%
Мнението беше редактирано от tonu на 22.11.09 08:48.
За трибестана можеби зависи от възрастта. Ако си на двайсе единствения ефект ще е че ще си опънал палатката по цял ден. Други ефекти не усетих.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече