18.02.10
20:12
Ами понеже съм студент и няма такова нещо като вкъщи може ли да маркирам да пристигне в пощата , за да не занимавам хазяините ми :)
18.02.10
20:49
Ами понеже съм студент и няма такова нещо като вкъщи може ли да маркирам да пристигне в пощата , за да не занимавам хазяините ми :)
Предполагам,че може.
18.02.10
21:10
Добре. Като взема заплата края на месеца ще разбереме дали може :)
21.02.10
14:08
Не сте ли се замисляли, че цените на протеините от bulkpowders идват горе долу както тези на Whey protein-a на Volactive независимо от направеното му “изследване” т.е. двата вида са горе долу един дол дренки.
Не сте ли се замисляли, че цените на протеините от bulkpowders идват горе долу както тези на Whey protein-a на Volactive независимо от направеното му “изследване” т.е. двата вида са горе долу един дол дренки.
По какъв начин направи извода, че са “горе долу един дол дренки”?
21.02.10
17:04
По какъв начин направи извода, че са “горе долу един дол дренки”?
По тва , че са неовкусени хаха
21.02.10
17:22
И горе долу по крайната цена
21.02.10
17:55
Навремето като избирах какво да специализирам и ни дадоха няколко примера за осъдени болници в Англия. Пациент е получил по-висока доза облъчване при рентгенова снимки и осъжда болницата. Тамошните д-р Къди-та пресмятат, че доживотната заплата на един физик им струва много по-малко, от изплащането на обезщетението само на един пациент. И аз, като един глупак, се зарадвах, че мога да бъда полезен и т.н.
Но изводът от тази история е, че ако в Англия някой продава повече от няколко дни стока, която не отговаря на етикета, то само след седмица вече ще знае размерите на ‘дойстойнствата’ на всички обитатели в местния затвор. Не вярвам шефът на Бълк, или която и да е тамошна фирма, да е гей-мазохист, така че определено надписите на етикетите отговарят на това, което е вътре.
На запад хората казват, че ‘Животът е това, което ни се случва, докато кроим планове’. В бг вариантът е ‘Животът е това, което ни се случва, докато гледаме как да не ни минат’. Хората там печелят от оборот и гледат да работят за клиентите си, а не от високи цени и да гледат как да прекарат клиентите си. Пък и тези със старото месо, смлените кожи и т.н. няма да продават на дребно, а ще натоварят няколко влакови композиции и бг чорбаджиите ще ги шитнат като деликатесни салами, сирена и т.н.
21.02.10
19:21
Не виждам защо да не повярвам и на холандските производители (в случая Volactive ), така както и на английските.
То в тоя ред на мисли и цената на ON Gold Standart е около 20 лв килограма в щатите и на него трябва да имаме същото доверие, като на Volactive.
Ярмата от BulkPowders дойде. Отне и точно 13 дни, нямаше никакви проблеми или каквото и да било с пратката, въпреки че беше 26 кила. Докараха ми я с български куриер, до вратата. На вкус е ок, добре се разтваря във вода. Ако някой го интересува нещо друго, да пита :)
01.03.10
14:27
Ярмата от BulkPowders дойде. Отне и точно 13 дни, нямаше никакви проблеми или каквото и да било с пратката, въпреки че беше 26 кила. Докараха ми я с български куриер, до вратата. На вкус е ок, добре се разтваря във вода. Ако някой го интересува нещо друго, да пита :)
Тва е добра новина. Занапред ще знам, че е надежден сайтът.
Може ли някой да ми каже , ако поръчам само едни витамини от предатора, колко ще ми е доставката или е константа, без значение какво поръчваш ?
04.03.10
20:27
Преди 10 часа пуснах поръчка до Предатора на стойност 300 паунда .. все още нямам потвърждение, че поръчката ми е изпратена. Нормално ли е? Ще ви държа в течение как са нещата около доставката.
Мнението беше редактирано от summer_jam на 05.03.10 21:42.
05.03.10
14:31
Поръчах си 5 кг Яйчен протеин и 1 кг BCAA от BulkPowders.co.uk на 19/02/2010, изпратиха ми ги на 25/02/2010 и ги получих безпроблемно чрез Сити Експрес на 05/03/2010.
Мнението беше редактирано от magister_militum на 05.03.10 15:00.
Колеги, предлагам всеки, който ще поръчва от някой чужд сайт да пише тук, така ще може да се комбинират поръчки и да спестяваме от доставка. Аз примерно мисля да поръчвам скоро от Предатора, но поръчката ми е малка, ако има други желаещи може да ни е безплатна доставката :) Малко балканщина, ама парите са си пари :-P
П.П Ъпдейтнах града
Мнението беше редактирано от korpusito на 09.03.10 11:08.
09.03.10
10:51
Няма лошо. Попълни си обаче профила да се види от кое населено място си ;-)
Аз също бих се включил в подобна поръчка - също имам да си взимам някои дребосъци :lol:
09.03.10
15:59
Аз поръчах от Предатора продукти на стойност 300 паунда на 4-ти март, но все още поръчката не е тръгнала към България .. .
Колеги, предлагам всеки, който ще поръчва от някой чужд сайт да пише тук, така ще може да се комбинират поръчки и да спестяваме от доставка. Аз примерно мисля да поръчвам скоро от Предатора, но поръчката ми е малка, ако има други желаещи може да ни е безплатна доставката :) Малко балканщина, ама парите са си пари :-P
П.П Ъпдейтнах града
И аз това щях да напиша .
Айде драсни Лс ако още не сте поръчали и аз да се включа в поръчката
Аз поръчах от Предатора продукти на стойност 300 паунда на 4-ти март, но все още поръчката не е тръгнала към България .. .
Какъв точно е проблема ? На мен ми писаха e-mail, че плащането ми е “рисково”, искаха снимки на банково извлечение и визата, пратих ги и на седмия работен ден поръчката пристигна. Виж си мейла.
Сайта на Bargain -вчера получих мейл че доставят до България,и при тях за малките пратки до кило е безплатен транспорта,имат доста повече продукти от Дискаунта,скоро ще ги проверя и дали наистина доставят.
Някой поръчвал ли си е нещо от този сайт? Може ли да се разчита на тях.. защото мисля да си направя една поръчка под 1кг и да използвам безплатния транспорт. По принцип щях да правя поръчка от Discount-a, но продукта който искам не е в наличност, а вобще не ми се чака...
13.03.10
18:05
Какъв точно е проблема ? На мен ми писаха e-mail, че плащането ми е “рисково”, искаха снимки на банково извлечение и визата, пратих ги и на седмия работен ден поръчката пристигна. Виж си мейла.
Така и направих статуса на поръчката ми се промени от the card is not authorised на Payment recieved. Ready to ship. очаквам развитие.
П.С. Благодарности на Oranje и inspect!
Има ли хора от София които смятат да правят поръчка от някой от сайтовете за да се включа и аз ?
от predatornutrition.com
Поръчах 3 кофи протеин по 5кг на 08.03.2010 и вчера (15.03.2010) пристигнаха без проблем. На мен ми ги свалиха от ван-че на Сити Експрес. Куриера ти се обажда и ти ги доставя в къщи с/у подпис. Демек точно на 7-мия ден на обяд бяха у нас : )
от predatornutrition.com
Поръчах 3 кофи протеин по 5кг на 08.03.2010 и вчера (15.03.2010) пристигнаха без проблем. На мен ми ги свалиха от ван-че на Сити Експрес. Куриера ти се обажда и ти ги доставя в къщи с/у подпис. Демек точно на 7-мия ден на обяд бяха у нас : )
Като гледам цените им са доста прилични, пък и учудващо за мен доставката също е много изгодна..сериозно се замислям да си взема Интраболик от там.
Мисля до една седмица, ако намеря някой/някои желаещ/и, с които можем да си разделим и доставката да направя поръчка. Поръчвал съм много пъти от щатите-имам опит, имам карта, от София съм. Ако има заинтересовани нека пишат на лично да се доуточним.
Мнението беше редактирано от gogetit на 16.03.10 21:49.
от predatornutrition.com
Поръчах 3 кофи протеин по 5кг на 08.03.2010 и вчера (15.03.2010) пристигнаха без проблем. На мен ми ги свалиха от ван-че на Сити Експрес. Куриера ти се обажда и ти ги доставя в къщи с/у подпис. Демек точно на 7-мия ден на обяд бяха у нас : )Като гледам цените им са доста прилични, пък и учудващо за мен доставката също е много изгодна..сериозно се замислям да си взема Интраболик от там.
Мисля до една седмица, ако намеря някой/някои желаещ/и, с които можем да си разделим и доставката да направя поръчка. Поръчвал съм много пъти от щатите-имам опит, имам карта, от София съм. Ако има заинтересовани нека пишат на лично да се доуточним.
И аз ще се включа в поръчката пиши ми за да се доразбереме .Аз мисля да поръчам IntrAbolic + IntraXcell + Протеин.
Голд Стандарта го гледам там излиза 82лв/5лб. а тук е 99лв. в промоция иначе е 130-40лв.Разликата в цените там и тук когато не са в промоция е огромна.
Писах ти пичага в скайп.
Ако има други които също плануват закупуването на добавки от въпросния сайт, чрез обща поръчка, да не се колебаят да се включат.
18.03.10
08:29
Аз мисля да поръчам IntrAbolic + IntraXcell
Пич, колко ти идват тия два продукта + доставка и другите такси там.
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 18.03.10 08:29.
Аз мисля да поръчам IntrAbolic + IntraXcell
Пич, колко ти идват тия два продукта + доставка и другите такси там.
118лв. излизат от там ,ако доставката е безплатна
18.03.10
09:09
Значи излиза почти едно към едно с ако е от България. Ако там не е безплатна значи едни и същи цени.
Значи излиза почти едно към едно с ако е от България. Ако там не е безплатна значи едни и същи цени.
Ето ти и общо колко ще ти струват продуктите с доставката.
IntraXcell 180 Capsules GBP26.99 1 GBP26.99
IntrAbolic 1.1lbs + FREE Predator Shaker
Flavour: Wild Berry Punch GBP27.99 1 GBP27.99
Subtotal: (Excluding Shipping) GBP54.98
Total Shipping Charge: GBP9.39
Grand Total: GBP64.37
18.03.10
09:35
Т.е. в България идва с 13 лв по - скъпо. Ебаси далаверата, а :P
18.03.10
10:18
Точно 13 са пич, който търси - намира, има един лаф.
18.03.10
13:25
Точно 13 са пич, който търси - намира, има един лаф.
Както каза Finish First - който търси намира fitness1.bg/athletic-edge-anabolic-stim-free/
+ безплатна доставка и подарък.
18.03.10
13:51
12-13, кой ти ги дава, в случая са към 8% :)
19.03.10
15:49
Днес поръчката ми от Предатора пристигна. В кашона с останалите продукти липсваха 1 кутия GreenMag и 1 кутия OrangeTriad. Ебати мизерията бате ... сега какво да правя?! Писах им мейл, че липсват следните прудукти и вече няколко часа няма отговор. На някой случвало ли му се е подобно нещо??
19.03.10
15:52
Преди година бях поръчвал от Англия, по-точно ебay, поръчах 2 протеина по 5 кг. Дойде само един.
Писах, псувах, отварях диспут в ибей. Отговора бе - да им върна протеина и те да ми върнат парите. Е, нали се сещаш, че едно връщане на протеина до Англия щеше да ми излезе колкото още 1 протеин!
затова поръчки от Европа - вече никога! С тези промоции и намаления в БГ, се обезмисля.