2. Discount Supplements - промоции, дискаунти, доставка 11GBP за ЕС, при поръчки над 200 GBP - безплатна.
HInt - проверявайте си мейла - @emzo
Може ли някой който е пазарил от този магазин да разкаже за какво става въпрос. Аз вече се регистрирах и искам да попитам, защо е написано да си проверяваме мейла :D… Доставката е с DHL ok, значи всичко отива до вратата така ли? В нетришъна няма значение как си пишеш адреса, а тук?
“Enter Additional Information Below” Знам, че не е задължително, но какво инфо е добре да напишем?
ty
Снощи пуснах поръчка до Хищника - 100 евро с доставката (до германия) за 2х MyoFusion, АDAM и шейкърче :-)
Вчера ми пристигнаха нещата - има и 2 мостри Size On и една MyoFusion.
Мнението беше редактирано от inspect на 14.01.10 09:00.
11.01.10
11:00
Снощи пуснах поръчка до Хищника - 100 евро с доставката (до германия) за 2х MyoFusion, АDAM и шейкърче :-)
Не е много голяма далавера при положение, че до скоро имаше промоции, 5 либри MyoFusion за 70 и няколко лева.
За съжаление говорим за временни промоции, а не постоянни цени.
13.01.10
12:13
http://www.bargain-supplements.co.uk/store/
Ето още един
Вчера поръчката пристигна. Имам подарък 2 мостри SizeOn и 1 мостра MyoFusion :-)
14.01.10
09:24
Няма ли някой , който е поръчвал от България ?
@summer_jam - откъде ? По принцип добавям в 1ия пост само проверени сайтове.
@tanyotiger - проверен ли е ?
14.01.10
20:09
Хора, мисля да поръчам от http://www.predatornutrition.com/ към края на месеца. За съжаление, няма да направя 250 паунда сметка за да ми е безплатна доставката(20 паунда са си 20 паунда), така че ако някой иска да се комбинираме да казва! Мойта сметка ще е 102 или 140 паунда (още не съм решил дали да давам пари за казеин). ;-)
Ето още един сайт проверен е https://www.now-foods.co.uk/
При покупка на един продукт с малко тегло доставката е безплатна.
Мнението беше редактирано от westsa на 14.01.10 20:57.
WESTA - познай сега, колко на брой поръчки ме чакат, направих си сравнение с цените тука и разликата е около 30-35% за някои продукти :lol:
15.01.10
08:13
Към Emzo:
Сайта на Дискаунт е проверен,поне 10 поръчки имам досега,
Сайта на Bargain -вчера получих мейл че доставят до България,и при тях за малките пратки до кило е безплатен транспорта,имат доста повече продукти от Дискаунта,скоро ще ги проверя и дали наистина доставят.Иначе от Дискаунта съм много доволен като доставка и бързина
WESTA - познай сега, колко на брой поръчки ме чакат, направих си сравнение с цените тука и разликата е около 30-35% за някои продукти :lol:
И аз направих това сравнение и за това го пуснах и аз скоро ще правя поръчки нямат всичко,но имат доста неща!
15.01.10
15:07
Към Emzo:
Сайта на Дискаунт е проверен,поне 10 поръчки имам досега,
Сайта на Bargain -вчера получих мейл че доставят до България,и при тях за малките пратки до кило е безплатен транспорта,имат доста повече продукти от Дискаунта,скоро ще ги проверя и дали наистина доставят.Иначе от Дискаунта съм много доволен като доставка и бързина
за колко време стигат доставките и как процедират, защото поръчах от тях миналата седмица, шипнато е в събота и все още няма нищо. По принцип поръчвам доста неща от Англия и идват до 4-5 работни дни и затова се зачудих. А от пощата ли си ги взимаш?
15.01.10
20:53
ами някой път идват за 3-4 дена,ама повече от 10 дена не съм чакал,и то беше за голяма пратка 20 кила.Досега всичко ми е идвало на адрес скуриер ,ако е малък плик го носи пощальонката все едно е препоръчано.
Както казах неща до кило доставката е безплатна,иначе е 11 паунда,кото спестяваш ако правиш няколко малки поръчки или една голяма за 200 паунда.
16.01.10
11:45
Emzo - за предатора питах. Там изборът е най-голям и в частност има тези добавки, които търся :)
Да ви кажа от английските сайтове гледайте цените в лири,защото някой път калкулаторите им нещо не смятат както трябва и в евро излиза по-съпо или го смятат по по-различен курс!
Еmzo ако прецениш го напиши в първата страница.
Да ви кажа от английските сайтове гледайте цените в лири,защото някой път калкулаторите им нещо не смятат както трябва и в евро излиза по-съпо или го смятат по по-различен курс!
Еmzo ако прецениш го напиши в първата страница.
x2
Плащайте си в GBP, курсът на банката издала кредитната карта или PayPal е почти винаги по добър отколкото този на магазина.
Трябва ми човек силно препоръчително да е от Бургас, за да се комбинираме с поръчка от http://www.predatornutrition.com/ .
Аз ще взимам 2 нектара, Матрикс 5.0 и Purple Wraath 1.1кг - пиша го, в случай, че съвпадат желанията за добавки сайта предлага допълнителна отстъпка. Общата сума за момента ми е 130 паунда ~ 280лв.
Мнението беше редактирано от velislavs на 19.01.10 06:53.
23.01.10
06:32
А значи от дискаунта доставката си е твърдо 11 GBP с DHL , така ли ? Каквото и количество да поръчам. Дали ще е една кутийка рибено масло или 8 кутийки доставката си остава, така ли ?
Искам да попитам само на мен ли не ми отваря сайта на дискаунт и то не от няколко дена ми от както пробвах за пръв път (преди 2-3 седмици) до сега когато и да пробвам не отваря нищо. Някой друг да има подобен проблем ?
26.01.10
05:23
Искам да попитам само на мен ли не ми отваря сайта на дискаунт и то не от няколко дена ми от както пробвах за пръв път (преди 2-3 седмици) до сега когато и да пробвам не отваря нищо. Някой друг да има подобен проблем ?
и при мен е така.
26.01.10
06:33
и при мен е така.
На мен винаги ми го отваря сайта...
а сега примерно отваря ли ти го ? тъй като при мен проблема е откатко съм пробвал за пръв път до ден днешен просто не ми зарежда сайта
27.01.10
17:05
Аз так аи не разбрах някой да е поръчвал от predatornutrition.com .. от България ?
27.01.10
17:23
Аз так аи не разбрах някой да е поръчвал от predatornutrition.com .. от България ?
Идва за седмица и ти го карат вкъщи с куриер, на който не плащаш нищо.
28.01.10
15:44
Благодаря ти за разяснението Oranje! :)
30.01.10
11:43
А някакво ограничение в килограмите има ли ?
04.02.10
20:47
http://www.bulkpowders.co.uk/
Някой поръчвал ли е от тук? В регистрацията има България и нарпавих пробно акаунт и една кутия от 1000 софтгелс рибено масло ми излиза 135 лв. с доставката
Вярно фирмата не е всеизвестна , аз даже за пръв път я чувам но мисля че си струва да се пробват продуктите им.
Мнението беше редактирано от Ален Божинов на 04.02.10 20:49.
Аз си поръчах протеин (Whey Protein Concentrate 82%) от там преди нова година и дойде за 10 дни. На адреса ти го носят. Сега го пробвам :) Неовкусен е, а аз обичам сладкото, но на тази цена съм предоволен. Вкуса не е лош просто няма вкус на нищо и леко бие на мляко. Иначе мисля, че е добър. Преди това бях на ATW Isolate и не откривам някаква съществена разлика да си призная. Доста неща прозивеждат и то на добри цени.
05.02.10
08:03
http://www.myprotein.co.uk/
Някой да е поръчвал от този ? При регистрацията няма България , но мисля че ако някой им пише на имейл и ги попита ще може да доставят.
Why is my country not listed?
We only deliver to Europe. If your country isn’t added and it is in Europe let us know and we will look into the option of delivering to your country.
Ние сме забравени, разбира се ;)
http://www.bulkpowders.co.uk/—Аз говорих с тях преди 5-6 дена и Да правят поръчка до България, но нямат опция безплатна доставка примерно над каквато и да е сума.
Мнението беше редактирано от westsa на 05.02.10 22:58.
За myprotein i bulkpowders съм чувал добри отзиви.
А тук са най-ниските цени за ON в Англия, не знам дали праща до БГ
http://www.phd-fitness.co.uk
06.02.10
12:08
Ще поръчам от predatornutrition другата седмица. Поръчката ми е 250 паунда , така хващам и безплатната доставка. Продуктите ми са около 10 килограма. Интересува ме дали виза на ЦКБ ще ми свърши работа? Трябва ли да регистрирам картата в някой сайт ?Ако някой има съвети и препоръки нека ги сподели. Благодаря!
Мнението беше редактирано от summer_jam на 08.02.10 11:39.
09.02.10
12:02
относно bulkpowders.co.uk—някой пробвал ли е поръчка от там. Интересувам се от 82% ния протеин и от казеина. Мерси
09.02.10
12:14
Ще поръчам от predatornutrition другата седмица. Поръчката ми е 250 паунда , така хващам и безплатната доставка. Продуктите ми са около 10 килограма. Интересува ме дали виза на ЦКБ ще ми свърши работа? Трябва ли да регистрирам картата в някой сайт ?Ако някой има съвети и препоръки нека ги сподели. Благодаря!
Моята е ВИЗА Електрон на ЦКБ и няма проблеми с поръчките от Хищника. Не я регистрираш никъде, просто като правиш поръчката пишеш номера, кога изтича, трицифрения код отзад и адреса, на който е регистрирана.
09.02.10
16:22
Ок! Благодаря ти!