21.02.12
14:13
Мои приятели постоянно си пазаруват от този сайт, адски доволни са от продуктите им. Пила съм техния глюкозамин.
Търсят се още 1 или 2 за поръчка по възможност от Пловдив може и от друг град но след това ще имате и разходи по транспорт за Протеина при намиране на още 1 човек цената за 5 кг е 106 лв а при 2-ри човек 100лв?ако има желаещи да пишат.
26.02.12
15:45
казано от Valdis на 21.02.12, 13:41:
Проблемът е, че никога не съм взимал течна омега и не знам как ще ми понесе вкуса.
Течните форми на които съм попадал са с чудесен вкус (като безвкусно олио с прибавен приятен лимонов аромат)по-изчистен от този на сдъвкани капсули.А и вместо човек да се занимава с 20 капси облизва две супени лъжици и готово.По удобно е.
20.03.12
20:58
Има нова промоция в bulka..Някой навитак да поръчваме???
20.03.12
22:14
Нещо не виждам и аз да има :) Плюс това се убедих, че най-ефективният начин е да поръчаш с познати - бърза организация, а не туткане 100 години :)
20.03.12
23:39
Ъп,объркал съм се :D
Иначе си е така,просто нямам с кой да поръчам и респективно разходите за доставката ми става огромна :D
Нали знаеш приказката - на вълка му е дебел врата, защото сам си върши работата? Затова като искаш да стане твоята работа, наемаш се с организацията на поръчката, намираш си още хора и правиш поръчката, ако чакаш на друг най вероятно да останеш с празни ръце ;)
Днес се опитвам да си направя поръчка на Омега 3 от Healthspan, но при опит да променя инфото в Address Book ми изкарва следното съобщение: Please ensure that your postcode is in the correct format and in uppercase. Писах им, но още нямам отговор, някой има ли идея по въпроса?
Причината е била в проблем със сайта. 2 бутилки омега 3, по 600ml на цена от GBP 25.85 барабар с доставката.
30.03.12
20:43
Ако някои от София ще поръчва да казва, аз искам един бета аланин.
30.03.12
21:41
И аз от София съм за .
Нов опит да се организираме от Пловдив! Айде, момци, трябват ни още няколко човека...сериозни, не такива до последния момент скачат “за” с двете ръце, а като дойде време за поръчване “паричките им трябвали за бала” . Детските г*зове настрана. Ако има сериозни навитаци - да пишат по едно ЛС. Съберем ли се 4-5 човека и веднага поръчваме!
07.04.12
20:49
Аре, пичове, трима сме!!!!!
08.04.12
12:58
Аз също желая да се включа с 5 кг пудра. От София съм и не е проблем да платя с моя карта, ако съм ви “съмнителен” :) .Ако пък друг ще поръчва, нека ми прати телефон, скайп, мейл с информация как и кога да му преведа парите.
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Borislav Aleksiev на 08.04.12 13:02.
09.04.12
01:12
Бройте още един ентусиаст от Пловдив. Някой има ли представа за колко време става доставката? Ако сме се събрали достатъчно хора, да направим една среща и да поръчаме нещата.
Ъпдейт - засега сме 5-ма. Нека видим този път дали всички ще се окажат достатъчно сериозни. Ако е така - още тия дни може да поръчаме.
09.04.12
13:47
Давай всеки да ти напише ЛС кво ще поръчва, за да може да я издокараме над 200 паунда поръчката, та да минем с 10 паунда доставка!
09.04.12
14:37
Над 200 паунда И под 30кг(за да е ~10 паунда доставката)
10.04.12
00:10
Кап. О
12.04.12
14:46
Здравейте,
направих поръчка от Bulkpowders, която да мине през посредник и днес ми изпратиха следния имейл:
Thank you for your recent order.
To enable us to continue processing your order, there are some checks that we need to perform in the interests of security. This is because our security system has picked up this order and we are required to investigate this in the interest of protecting you from possible fraudulent use of your details.
Could you please provide copies of all the following documentation at your earliest convenience:
1) Photo ID (Passport, driving licence or photo ID card)
2) Utility bill dated within the last 3 months - this must be the complete page and not just a part of it.
3) A copy of the front of the card that you paid with.
All documents provided must match the name and address of the invoice details you provided, and these can either be scanned and emailed or faxed to us on 0044 1206 843230.
Without all copies requested we are unable to proceed with this order.
Please be advised that we do take matters of this nature very seriously, and we apologise for the inconvenience that this may cause you. However, these steps are necessary in order for us to process your order.
Не ми се иска да им изпраща всичките ми данни. Някой имал ли е подобен проблем?
13.04.12
00:22
Има го и този момент. Ако не ти се ще да им пращаш всичките лични данни - снимаш ги и заличаваш това, което според теб е чувствителна информация. Пращаш им мейл на, който им обясняваш, че според Българското законодателство това можеш да им представиш и ако искат. Аз от Нутришъна съм получавал такъв мейл, когато се регистрирах - сканирах им картата /само предната част/ и им я изпратих, като учтиво им отказах да им пращам, каквито и да било други документи и т.н.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 13.04.12 00:23.
18.04.12
09:35
head_hunter, мерси за отговора, оправихме нещата с Bulkpowders - пратката ми трябва да е тук до 1 седмица. Получих имейл от посредника, че са я получили в офиса им в Лондон. Ще ми излизе по груби сметки 120лв с доставката за 5кг концентрат.
В момента са обявили 10% отстъпка на всичко.
ПП Кода за отстъпка е LAUNCH10
Мнението беше редактирано от Valdis на 18.04.12 11:19.
казано от Valdis на 18.04.12, 11:13:
В момента са обявили 10% отстъпка на всичко.
ПП Кода за отстъпка е LAUNCH10
Дамм, кодът е валиден до неделя, но тъй като уикенда едва ли обработват поръчки, реално може би е до петък...
Валиден си е до неделя, а това кога ще обработят поръчката не е от значение.
Това няма значение. Можеш да си пуснеш поръчката в понеделник 01:59, т.е 11:59 по тяхното време и кодът пак ще си важи, пък те ако искат да я обработват след 1 седмица.
Също така има и намаление ако се поръчат няколко кутии от един и същ продукт.При протеина е 11% ако са 4 или повече кутии и с допълнителната отстъпка от 10% излизат 21% като си сметнеш 5 кила протеин ти излиза 77 лева.
18.04.12
15:32
Наркомана в мен проговори, не-наркомана в мен ви мрази :(
За пореден път се убеждавам колко глупаво, безсмислено и...аз не знам още какво е да се занимава човек с 18 годишни пишлемета! От тук насетне долна граница за поръчки - 25 години, пък нека да ме дадат на Комисията за защита от дискриминация, хахахаа!
Ако някой все пак реши да повтори моята грешка и да разчита на думите на 18 год. пубери, нека знае, че Riko от Пловдив и Стоил Калугеров от Сандански връзват яко!
Все пак утре след обяд поръчваме, ако някой иска 5 кила протеин за 80 кинта - нека се включва! Над 25 год обаче, хаха!
Мнението беше редактирано от Петър на 18.04.12 16:46.
казано от Петър Петров на 18.04.12, 16:35:
За пореден път се убеждавам колко глупаво, безсмислено и...аз не знам още какво е да се занимава човек с 18 годишни пишлемета! От тук насетне долна граница за поръчки - 25 години, пък нека да ме дадат на Комисията за защита от дискриминация, хахахаа!
Ако някой все пак реши да повтори моята грешка и да разчита на думите на 18 год. пубери, нека знае, че Riko от Пловдив и Стоил Калугеров от Сандански връзват яко!
Все пак утре след обяд поръчваме, ако някой иска 5 кила протеин за 80 кинта - нека се включва! Над 25 год обаче, хаха!
Така е в началото, но като се отсее плявата после вече се работи лесно и с доверие :D Напатил съм се достатъчно и в момента дори през ум не ми минава да пусна тема “хайде да поръчваме”, или сам си правя поръчка за следващите 5-6 месеца, или работя с доверени хора от форума, от които последното нещо което можеш да очакваш е това да се отметнат от думите си.
18.04.12
20:19
При мен пък всичко беше точно с поръчката, която направи Стоил :)
Готово! Далаверска работа! Кой поръчал - поръчал, след няколко месеца - пак!
19.04.12
15:47
казано от Петър Петров на 18.04.12, 16:35:
+Tihi4 като некоректен!
22.04.12
13:33
Здравейте искам да си поръчам 10 кила да пробвам как е протеина за жалост когато влязох в форума вече бяхте приключили с групажа.Ако някой реши в близките седмици да поръчва може да се групираме евентуално.Ще е добре ако е някои които има регистрация че нямам много време да сканирам лични карти и прочие за регисттрацията.Надявам се някой по сериозен да се съгласи че не ми се плаща цялата доставка сам.Това е,от Бургас съм но така или иначе ще се препраща с еконт протеина така че това маи не е от значение.А и на повече от 25 съм :)
казано от Todor Danev на 22.04.12, 13:33:
А и на повече от 25 съм :)
Хаха, ето това е приказка. Другият път като поръчваме ще ти пиша :)
Аз пък съм под 25 и до сега 3 поръчки съм пуснал с хора от тука и всичко е било точно, така че тва нищо не значи. Кофти шанс явно да случиш на несериозни хора...
23.04.12
17:38
Въпроса е да се поръча до десетина дена,че после ми свършва сегашният протеин ще трябва нещо от тука да взимам,пък все пазаря чувалчета и отиде поне месец.Все още се колебая ако поръчам сам ще ми доиде 50 лв поръчка или 215лв някаде за 10 кила което пак е оферта ама друго си е ако може да е по тънканак.
Мнението беше редактирано от Todor Danev на 23.04.12 17:39.