Здравейтеее :)
Такам...да напиша какви ги върша тези дни.
Не съм тренирала.Местихме офиса...2 камиона с бюра,столове,компове,папки и каквото там има в офисите.Опитах се да нося и аз багажерии,но крака ме заболя доста и се отказах.От вчера вече не усещам болка и днес се надявам да успея да стигна до залата.Дано не се обади пак,че ми писна да куцукам постоянно.
След като писах преди няколко дни за ужасното подуване и болките в корема,реших на другия ден да се претегля...ми 52 показа кантара!
Направих си експеримент.
-На другия ден/първия/ направих цял ден на течности,за да се попречистя от задържаната вода.
-На следващия/втория/ ден си хапвах нормално,без грам въглехидрат -доста пиле,миди.
2 дена по-късно-48 кг.Това не е нормално просто!Корема е в нормално положение,няма болка,няма дискомфорт...чувствам се чудесно.Извода-тези въглехидрати са ужасно подуващи и ако ги ям-трябва да е единствено сутрин.Това е положението.Вчера си наизвадих обувките от миналата година.Огромна изненада- всички са ми големи!Крака ми се е смалил....свободно пъхам един пръст отзад на петата :lol:
И какъв е извода от извода. Подута си вярно, обаче все хвърляме вината върху горките въглехидрати. Те си вършат функцията просто. Спираш да ги ядеш и се обезводняваш .Голяма работа. Психологическата травма - въглехидрати-подуване-52 кг остава. Основателна причина да не ядеш определена храна е единствено по здравословни причини. Аз така разсъждавам вече. Баси
И аз като сваля доста, нося с един номер обувки по-малко. Което пак си е вода-обезводняване
01.03.10
04:50
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕТА!МНОООГО ЗДРАВЕ,УСМИВКИ И ХАРМОНИЯ!
Дива...каква психологическа травма...не ми дреме толкова за 52-то килограма....не си ме разбрала правилно.На мен ми е ясно,че няма как за 2 седмици да кача 7 кила :lol: Исках да разбера колко вода задържам в действителност...ти самата много добре знаеш за какво подуване става въпрос...а аз се подувам до степен,че корема ме боли постоянно и така се издува,че не мога да се сгъна на две.Не мисля,че съм се обезводнила - поемам всеки ден по 3-4-5 литра вода....по-скоро съм изчистила излишната задържана вода.И какво да правя?Искам да ги ям,но просто последните дни не се издържаше вече.Ясно е,че проблема е в “горките въглехидрати” и че явно не ми понасят хич добре да ги приемам на всяко хранене.Не искам да ги орязвам нацяло в никакъв случай,но както казах ще опитам да ги ям сутрин и преди и след тренировка.
Вчера хапнах един портокал преди обяд като междинна-никакъв проблем.Вечерта ядох пиле,домат и сирене -доста солено-около 50гр.Пак няма проблем.Продължавам с опитите да видя точно от коя храна се получава така - днес е ред на ръжения хляб.
Мнението беше редактирано от irenaiv на 01.03.10 04:57.
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕТА!МНОООГО ЗДРАВЕ,УСМИВКИ И ХАРМОНИЯ!
Дива...каква психологическа травма...не ми дреме толкова за 52-то килограма....не си ме разбрала правилно.На мен ми е ясно,че няма как за 2 седмици да кача 7 кила :lol: Исках да разбера колко вода задържам в действителност...ти самата много добре знаеш за какво подуване става въпрос...а аз се подувам до степен,че корема ме боли постоянно и така се издува,че не мога да се сгъна на две.Не мисля,че съм се обезводнила - поемам всеки ден по 3-4-5 литра вода....по-скоро съм изчистила излишната задържана вода.И какво да правя?Искам да ги ям,но просто последните дни не се издържаше вече.Ясно е,че проблема е в “горките въглехидрати” и че явно не ми понасят хич добре да ги приемам на всяко хранене.Не искам да ги орязвам нацяло в никакъв случай,но както казах ще опитам да ги ям сутрин и преди и след тренировка.
Вчера хапнах един портокал преди обяд като междинна-никакъв проблем.Вечерта ядох пиле,домат и сирене -доста солено-около 50гр.Пак няма проблем.Продължавам с опитите да видя точно от коя храна се получава така - днес е ред на ръжения хляб.
Нали знаем, че проблема е в дозата, а не в самата храна. Ама ние с тебе явно нямаме доза.Или много или нищо...та затова така става. Знаеш ли при мен кое е хубавото в момента, че не се нахвърлям като невидяла на плодове или шоколад и вече правя разлика между яде ми се ябълка , а не портокал или яде ми се плод, а не килограм плодове или пък ще ям сандвич, а не половин хляб. Шоколада вече го сведох до 30-50 гр, а преди цял ми беше малко. С две думи отядох си на храни които ми се ядяха и количествата намаляват от самосебе си, както и задържането на вода въпреки многото въглехидрати. Харесва ми начина по който се храня сега, но мога да изчистя хрананта малко повече. И това и ще направя. Хайде и на теб успех
01.03.10
19:12
Дива...това е то - количеството!Не ми се вярваше,но след днешния ден на умерено количество въглехидрати няма и следа от подуване!Апетита е нормален,яла съм добре и корема е 6 точки.Успях да се завлека най-сетне и в залата.
Ето и храната:
07.00 - 130гр. ябълка/една средна/;
08.30 - 50гр.ръжен хляб,намазан с 30гр.Ескуиза;
12.30 - 200гр.св.котлет,50гр.Ескуиза,1 домат;
16.30 - протеинов бар/15гр.въглехидрат,17гр.протеин/;
Тренировка
19.30 - 1 портокал,35гр.Протеин;
21.00 - 200гр.печено пиле,50гр.Ескуиза,50гр.лютеница;
Теренировката беше супер измислена някаква,не се смейте много моля... :-)
Напади - 3 х 15/крак - 10кг/ръка;
Сумо тяга - 3 х 10 - 42кг.;
Тук пробвах да направя кросфитския Bear комплекс 3 х 7 - 17кг.Еееее....няма такова изтощение братче.След всяка серия 2 мин. не можех да спра да дишам като трактор и плувах в пот.Голяма съм слабачка,ама толкова мога.Не гоних време,хареса ми много.
Суинг - 3 х 10 - 16кг.; Огромно благодаря на Лазар за пудовката :) Друга работа с нея....с дъмбел е ужасно просто!
Разтваряне с дъмбели встрани- 3 х 10
Разтваряне с дъмбели напред - 3 х 10
Теренировката беше супер измислена някаква,не се смейте много моля... :-)
Голяма съм слабачка,ама толкова мога.Не гоних време,хареса ми много.
Я отиди в моя дневник и отвори оня линк..а маха
Мнението беше редактирано от diva 97 на 01.03.10 20:40.
Здравей Рени, много ми хареса твоя дневник и как изглеждаш. Ще го следя, в момента съм на 7-ма страница, но имам намерение да го изчета до край (само да намеря малко свободно време)
Само че къде се загуби Иренчето. Да не се е стопила съвсем, че беше тръгнала на изчезване >:-( Надявам се да е в добро разположение :)
31.03.10
18:01
Aaaaa…тук съм аз.
Чета си ви редовно...ама мнооого работа напоследък и хич не ми остава време да пиша.То не че има и кой знае какво да пиша де...
Новината при мен е,че спрях цигарите.Пуших по кутия и половина.Надявам се наистина да съм ги спряла,а не пак за седмица,или месец.Нямам излишно здраве и пари.
В резултат - безконтролно хранене.Не се оправдавам.Предпочех така,отколкото да съм гладна,да ми се пуши и да не знам къде съм от нерви.Естествено понапълних дрехите.Дала съм си срок след Великденската почивка да се взимам в ръце и пак да си влизам в релси,че доста през просото я подкарах.
Та това е от мен:))
Поздрави на всички!
П.П.Лертисия,мерси:)) С постоянство и самоконтрол всичко се постига ;D
Мнението беше редактирано от irenaiv на 31.03.10 18:03.
Ренка, стискам ни палци и те поздравявам за цигарите. И аз съм на това дередже - с няколко кг повече, но без ТУТУН и определено е много хубаво, вече направих 50 дни! Ще се нормализираме!