25.11.10
11:50
ЧРД и от мен.Много здраве,щастие,тяга и клек :)
Айде честит рожден ден и от мен!Да започнеш да тренираш крака, ти пожелавам! :D
25.11.10
17:47
Честит рожден ден !
А добър вечер :P
Да драсна един примерен храноден, ей така за спорта. Днес :
1. Доза и половина протеин + 150 гр. овес + лъжица мед
2. 100 гр. свинско + 250 гр. картофи + филия Вита
3. 200 гр. свинско + 3 филии Вита + салата домати
4. 200 гр. свинско + 4 филии Вита + салата домати
5. Доза протеин + 60-70 гр. орехи
2 банана и 2 ябълки през деня.
Стандартно хранене за нетренировъчен ден. Грубо стойностите са 160-70 гр. протеин , 350 гр. въглени и около 130-40 гр. мазнини. Това е абсолютния максимум на храна, който стомаха ми поема. Ако се наложи да вдигна калориите, ще е само с чаша зехтин на екс, просто няма накъде :D
Ограничил съм млечните продукти до минимум, зеленчуци и плодове на корем.
01.12.10
00:18
Защо си ограничил млечните продукти?
01.12.10
20:55
Ако не те притеснява може ли да обесниш?За първи път чувам да влияят на кожата
Ходих при една дерматоложка, та тя ми препоръча да спра прясното мляко, кашкавал, мазни сирена и т.н Само бяло сирене и кисело мляко 2% да съм хапвал.
Та гледам да спазвам, да видим дали ще усетя някаква разлика. Тъпото е , че продължавам да си жуля протеин, което мяй обезмисля цялата схема, ама...
И аз имах доста пъпки,но от 1 година нямам никакви проблеми , а ям доста млечни храни и пия протеин. Владо проблема може да е от друго.Ходил съм на дерматолог и аз и освен да ми изписваше кремове за 50лв,които не ми помогнаха нищо друго.Оправих се с едно много по-евтино мазило със спирт ако искаш ще питам какво беше и да ти кажа?
Салицилов спирт+ антибиотик против акне.Не повече от 3 лв излиза всичко.
Това е много наааааааайссссссссс :) Поздравявам те!
http://www.youtube.com/watch?v=T82Ot04aqNw&feature=related
Мнението беше редактирано от libra на 04.12.10 20:50.
04.12.10
22:08
Корпи, помня, че Майофюжън го поръчваше много тънко от някъде.
Би ли споделил как е най-изгодно и сигурно, и от къде?
Благодаря предварително! ;)
Супер е, данке :)
@ Иван Преди имаше промо в един английски сайт, ама вече го няма. Чакам около празниците някакви добри предложения, за да взема 7-8 кофи ;]
05.12.10
11:17
Е, Корпусито, оправиха ли се работите !? Като спря почти всички млечни продукти, стана ли?
Летния бодибилдър моля те смени името на дневника вече и ако може кажи колко килограма си станал . :)
79 кила съм, бавно катеря нагоре :) Името си е актуално :P
@ Калоян Цонев Има ефект, да ;)
Тежка тренировка днес и едно от рекордните ми следтренировъчни освинвания евър :
300 гр. пъстърва (само месото в готово състояние)
6 филии Вита
салата на корем
10 мандарини
Всичко това прокарано с литър вода :D (flex)
06.12.10
21:42
Само това ли ве?!... :D
Малко ли ви е бре :D Около кило храна, не съм вЕрвал, че ще го събера :D
ей прасе :P
че и 80 килца си вече .. я вземи дай някоя снимка да гледаме прогрес ;)
Стеснявам се още да се снимам :S След нова година, да мина тея пусти 80 кила и ще щракна :P
Огледал съм я отдавна, но все не стигам до нея ;) Ще се тества скоро :P
Тренировка след около час :
3х15-20 концентрично сгъване @ 8 кг :D :D :D Весел празник на всички ;)
Опса ;) Размислил съм се какъв протеин да взема, че да хвана промотата. Засега клоня към Pharma Whey като цена/качество, сигурно ще добавя и едно Myo за вечер и когато ме мързи да ям. Споделете кой какво, да не би да съм изтървал някоя далавера :D
П.П Ето ви и код за шано американския сайт, 5 долара минус: DUH121
Срам не срам, след 2 години най-накрая се престраших да тествам един монохидрат :D Ще замоля по-експертите да ми препоръчат някой хубав, че има микронизирани, не знам си какви, а никак не съм наясно :)
@ ривър iherb.com ;)
Мнението беше редактирано от korpusito на 15.12.10 19:49.
Не че съм експерт , но май оптимум е най-добър .. creaPure Креатин , Микронизиран и там всички шукарийки си ги има.. Ето тука е на мн добра цена http://power-beauty.com/index.php/suplements/creatine-powder-3.html .
Аз си взех , но ше го почвам след нова година .
Btw и аз за пръв път ше пия монохидрат , ма кво да се прай... криза.....
Тоя съм го пил- одобрявам :D Дано сте като мен и не задържате вода. Ако ме питаш- не зареждай- това са пари на вятъра. 10 грама дневно и си чук.
Това ми беше следващия въпрос :D :D :D Ако не зареждам, ще направя 2 ‘’цикъла’’ по месец :D
Аз бях на примафорс 400 грамовата опаковка.Иначе аз го пих 2 месеца и малко без прекъсване със зареждаща фаза като за пръв път.