Храната вчера :
1. 35 гр. протеин + 150 гр. овес + мляко
2. 4 филии ВИта + 100 гр. телешко филе + топено сирене + 2 банана
3. 35 гр. протеин + 2 банана
4. 100 гр. пилешко филе с топено сирене и сметана + 2 черни питки
5. 40 гр. протеин + 2 банана
6. 200 гр. свинско + 100 гр. овес + малко мляко
Доста протеин гънах, но нямах време за истинска храна.
Добавки :
Green Mag
Jack3d
Забравих да изпия витамините
Храната вчера :
2. 4 филии ръжен + 100 гр. телешко филе + топено сирене + 2 банана
3. 150 гр. свински дроб + 2 яйца + бяла питка
4. 35 гр. протеин + 2 банана
5. 150 гр. пилешки хапки
6. 200 гр. извара + 6 маслини
Вчера доволна мускулна на гърба и раменете, днес съм възстановен вече.
Добавки :
GM
Anavite
Храната днес :
1. 35 гр. протеин + половин шоколад + банан
2. 150 гр. овес + 150 гр. пилешки дробец
3. 4 яйца + 70 гр. сирене + масло
4. 4 филии ръжен + 100 гр. свинско филе + топено сирене
5. 200 гр. дробец + 10 маслини от най-големите Мамут
6. 200 гр. извара + 5 маслини
Добавки :
Анавит
ГМ
Днес ударих витамините с хранене #3 и направо взе да ме боде навсякъде, все едно Джак3д бях бил. Явно с мазнини много по-добре се усеща бета аланина.
дам, витамини и рибено масло приемай с мазнинни хранения, те са мастноразтворими.
Сега ти видях теглото(което може да не е актуално), на колко % си ~ мазнини, ако знаеш. Пак ще кажа- доста добра форма- браво! На еднакъв ръст сме, а си със 7-8 кила повече от мен.. продължавай в същия дух!
Мнението беше редактирано от Бойко на 02.05.10 21:27.
дам, витамини и рибено масло приемай с мазнинни хранения, те са мастноразтворими.
Лошото е, че сутрин и на обед ям само протеин и въглени, пък тогава е най-добре да ги взема. Другият вариант е вечер, ама не е добре май, миналата нощ си легнах с бодежи в ушите :D
@ Скота Сега съм 81 кила вече, но замазах пресата и корема ми леко се е надул. Юни някъде ще пусна едно чистене :)
затова в закуската ми има 6-7гр мазнини от киселото мляко + 1 яйце си мисля, че са достатъчно за усвояването на рибеното масло и витамина :) Машинка си, аз си мисля да чистя август с някоя програмана на Жиронда, погледни 8х8, нещо от сорта ;р
затова в закуската ми има 6-7гр мазнини от киселото мляко + 1 яйце си мисля, че са достатъчно за усвояването на рибеното масло и витамина :) Машинка си, аз си мисля да чистя август с някоя програмана на Жиронда, погледни 8х8, нещо от сорта ;р
Да те попитам нали на закуска уж не трябват мазнини, а трябват бързи и бавни въглех. и протеин, то ако добавим и мазнини примерно 3 жълтъка се получава 3в1 (лошата комбинация = паласки) Пр. 150гр овес, 3 яйца, 2 с.л мед.
И ако не се добавят мазнини на закуската проблем ли е усвояването на витамина ?
И това зависи специално от витамина или за всички марки се отнася ?
Ще съм ви благодарен ако ми разясните, че се пообърках малко :)
03.05.10
12:17
Мастноразтворимите витамини имат нужда от мазнини (масти) за да се...разтворят, както подсказва името им.
Паласки може да направиш и с разделно хранене :)
това мото за въглехидрати, белтъчини и мазнини в едно хранене ти ли си го измисли :) Не виждам проблем, още повече първото хранене за деня, трябва да има всякакви нутриенти. Повечето, не съм убеден дали не са всички, такива продукти са мастноусвоими, така че да, трябва да има мазнини в храненето, за да бъдат усвоени. Нямам идея обаче за количеството мазнини, нужни на витаминът да бъде усвоен.
Тренировка снощи :
Полулег 8х10 @ 40, 2х10 @ 45 кг
Скрипец 10х10 @ 45 кг
Пуловър 2х12 @ 17.5 кг
Попилях се ! Последните две серии на полулега турих 45 кг за доизпомпване и едва ги довърших. Скрипеца беше добре, на една от сериите леко ме преряза задно дясно рамо, но само за 2 секунди.
Храната вчера е скандал :
1. 35 гр. протеин + 150 гр. овес + 300 мл. мляко
2. 30 гр. протеин + 100 гр. овес
3. Пилешко бутче + 200 гр. пържени картофи + черна питка
4. Detour бар
5. 40 гр. изолат + 2 банана
6. 200 гр. пилешко и свинско микс + 2 филии Вита
Добавки :
Анавит
ГМ + Jack3d
Купих си 5 либри Pharma Whey Mint Choc. на вкус е доста добър, пък и си е изолат :)
Храната вчера е нещо такова :
2. 4 филии Вита + 100 гр. свинско + 70 гр. кашкавал
3. 30 гр. протеин + 100 гр. овес + вода бляк
4. 150 гр. пилешко + 10 маслини
5. 100 гр. пилешко
6. 4 яйца + 100 гр. кашкавал + 5 маслини
Нямам време да ям, нямам и особен апетит в последните дни. Режима съвсем го оплетох, мешам въглени и мазнини, РБД ли е какво е и аз не знам. Хем ми се ще да кача още малко, хем да поизчистя, че корема ми се е надул малко, а с тая храна нито едното не правя май. И аз не знам. Ще довърша 10х10 тая седмица и после ще мисля как да продължа. Може би ще изкарам още месец с други упражнения, ако не ще почна чистене с някъв сплит.
П.П С калориен баланс и такива неща съм скаран, някой има ли идея с това хранене РБД хващам ли ?
Мнението беше редактирано от korpusito на 05.05.10 11:58.
05.05.10
12:03
Въобще не се кахъри.
Яденето ти е екстра, РБД.
Аз обаче не вижам по принцип особен смисъл от РБД храненето, освен че определено позволява най-голямо разнообразие откъм вкус на храната... но иначе не се сещам за причина да се храниш по такъв режим, независимо от целите :)
05.05.10
16:52
Според мен РБД, е идеално, когато искаш да поддържаш определена форма и тялото ти е изтощено от НВД.
А чистото НВД не е ли една голяма грешка? Наистина изтощава тялото, не споря. Но при ВМ-НВД, но не безвъглехидратна, поне при мен, нивата на енергия като че ли са най-постоянни (няма ги приливите и отливите на ВВД). Всичко е наред, стига да си осигурява необходимата глюкоза за сърцето и невроните :)
Всъщност идеята ми е да качвам малко, да оформям и леко даже да сваля мазнини :lol: . Това очевидно няма да стане, но ми писна да се тъпча с въглени, които са ми отвратителни до един, така че по-скоро ще мина плавно на ВМД :)
Тренировка днес :
Раменни преси с дъмбели 9х10 @ 12.5 кг
Клек 9х10 @ 50 кг
Прасец 4х15 @ 20 кг
Явно клека не ми понася в толкова повторения. За втора поредна такава тренировка ми стана леко лошо и голям краш след 7-8 серия, затова и не довърших. Прасеца ми е много слаб, но го тренирам за 6 пъти евър така че ще порасне малко няма как. Тоя път изпих Jack3d и GM накуп преди тренировката и не го усетих толкова добре колкото поотделно, така че занапред ще пия Мага след тренировка. Почивка утре и петък последна тренировка 10х10 с тези упражнения.
Добре де , не разбра ли че нямаш достатъчно обща физическа подготовка за нещо като ГВТ ?
ПП - ГВТ - - German Volume Training - Германска обемна тренировка - 10х10 . :)
Мнението беше редактирано от Vladoboy на 05.05.10 20:28.
Ха, бас лова че и той не знае.
Мнението беше редактирано от fam0us на 05.05.10 20:29.
Храната вчера :
1. 35 гр. протеин + 2 банана
2. 30 гр. протеин + 150 гр. овес
3. 200 гр. свинско + 100 гр. овес
4. 40 гр. изолат + 2 банана
5. 200 гр. свинско + 2 филии Вита
Нямам време да ям, само протеин дупча...
Добавки :
Анавит
Jack3d
Green Mag
Храна днес :
1. 35 гр. протеин + 150 гр. овес + 300 мляко
2. 4 яйца + дюнер
3. 150 гр. свински врат + 3 филии Вита
4. 100 гр. врат + 7-8 маслини
5. Нутрим бар
6. 4 яйца + 100 гр. сирене + една тава зелена салата с 20 мл. зехтин
7. Под въпрос 200 гр. извара
Нутрим бара ме изненада приятно на вкус, взех си фъстък и фъстъчено масло и беше приятен. Другия път ще пробвам от “скъпите”
с плодове от 2.50 :))
Добре де , не разбра ли че нямаш достатъчно обща физическа подготовка за нещо като ГВТ ?
ПП - ГВТ - - German Volume Training - Германска обемна тренировка - 10х10 . :)
Съвсем си е за мен, само клека ме мори, на другите упражнения се чувствам чудесно. Честно казано 5х5 беше доста по-тегава, така че не разбирам защо мислиш, че не съм готов ;)
Следя ти дневника от известно време,твоя и още няколко проверявам още като вляза.И поздрваи за промяната досега!Искам само да попитам след 5х5,някакви размери повишиха ли се?Извинявай ако си споменал,но не намерих.
Не съм споменал защото самият аз не знам :) Мерки не взимам, гледам огледалото и донякъде кантара. За три месеца 5х5 качих 5-6 кила, което ми се отрази добре. Качих най-вече в краката и гърдите, защото подбрах упражненията, така че да наблегна на тях най-вече.
От къде си пазаруваш баровете? Аз взимам от кауфланд, но има само гадната ванилия... на другите места са вместо 2,50 по 3 лева...
Магазини DM- има в подлеза на СУ и в Сердика мол. Има поне 10 различни вкуса Нутрим барове, едните са 2.25, другите 2.50 :)
Тренировка днес :
Кофички 10х10 СТ
Тяга 10х10 @ 50 кг
Чуково 3х8 @ 10 кг дъмбел
Много добра тренировка, много пот и добро напомпване. С това приключвам първата част от 10х10. За един месец с програмата и РБД режим качих 2.5 кг така че съм доста доволен. Сега почивка два дни през които ще мисля дали да пусна още месец 10х10 с други упражнения или нещо друго.
Мнението беше редактирано от korpusito на 07.05.10 15:30.
нещо друго :) Ако си решиш за 10х10 може да видиш ABCDE diet, нали искаше да чистиш, то е нещо смесено като правиш 5 дни 10х10 с 3000ккал и 5 дни интензивни комплексни тренировки и кардио на 2000 ккал. Бих пробвал I, bodybuilder с добър интра уъркаут продукт на твое място.
Храната днес :
2. 4 яйца + 100 гр. овес + мляко
3. 40 гр. изолат + 2 банана
4. 200 гр. свински врат + 4 филии Фитнес Мания
5. 150 гр. свински врат + 10 маслини
6. 200 гр. извара + 5-6 маслини
Добавки :
Анавит
Грийн Маг
Джакед х 1.5
Джоване, много мразя да чета безкрайни статии и да не разбирам половината неща, затова карам мързеливата :D
Мнението беше редактирано от korpusito на 07.05.10 18:33.
07.05.10
18:33
Пусни някоя и друга снимка ако се вижда разлика.
Здравей,
следя ти дневника, но не мога да разбера ня коя мускулна група искаш да наблегнеш с 10х10 ? Може ли да постнеш цялата си програма ?
Благодаря предварително.
Днес станах в 13.40 , така че храната ще е малко, но просто много тежка седмица и явно съм имал нужда от малко релакс.
Ето я и нея:
1. 40 гр. протеин + 150 гр. овес + 300 мляко
2. 150 гр. свинско + 3 филии Фитнес
3. 4 яйца + 100 гр. сирене
4. 200 гр. извара + маслини
@ famous Върни две страници назад и ще видиш всички тренировки.
Силно казано пълен релакс, че съм на работа до 2 през нощта, но поне се наспах.
Кофички 5х10 @ СТ + 5х10 @ 2 кг
Тяга 10х10 @ 50 кг
Чуково сгъване 3х8 @ 10 кг дъмбел
Това ли е? По колко пъти на седмиця я повтаряш ?
Щя си позволя да напиша програмата на @Корпосито
——————
Кофички 10х10
Тяга 10х10 @
Чуково сгъване 3х8 @
———————————————
Раменни преси с дъмбели 10х10 @
Клек 9х10 @
———————————————
Полулег 10х10 @
Горен скрипец 10х10 @
Пулоувър 3х12 @
Днес бях на село на агне, ето я храната :
1. 40 гр. протеин + 150 гр. овес + мляко
2. 250 гр. агнешко + ориз с дреболии на корем + зелена салата
3. 4 яйца + 100 гр. кашкавал + 1 филия Вита
4. 200 гр. извара + маслини
Мнението беше редактирано от korpusito на 10.05.10 07:33.