Клек и Мляко 14/42 -
1.4яйца + 200гр. овес
2. 700мл краве домашно мляко + 3фпх
3. 200гр. свинско + 4фпх
4. 4яйца + 4фпх
- 100свинско
- 75сирене, 1фпх
5. 700мл. краве мляко домашно
—доста плодове
Мнението беше редактирано от alabalaa на 22.08.10 20:52.
Леле майко, за първи път ме е страх от предстояща тренировка.
Имам разтежение близо до слабините, пък другото бедро ме болииии, не знам от какво. Как ще се справяме утре, не знам.
Плана е следния:
Утре 85кг
Почивка
Сряда 87.5кг
Почивка
Почивка
Събота 90кг
И завършваме програмата :)))
Ако направя това, ще съм щастлив. От самото начало целта ми е да я изкарам 3 седмици. Ще мога и повече вероятно, но имам малко по - други приоритети, а време няма. Като почнем даскало всичко ще е много объркано. Имам да се готвя за изпити, ала-бала ;)
ПС. Ако успея да направя мръвката от 300 на 500 ще съм доволен. Но за сега така. Винаги съм на ръба на 160-170гр. белтък, другото е горе-долу ОК, с някои уговорки. Както казах, не зависи от мене. Като почна даскало вероятно ще мога да ям повечко мръвка, но синя ми няма да е толкова качествен. А бе то е ясно, докато не завърша Университет няма да я бъде. :D
Сега само градя основа и знания, това което постигна ще ми е само +
ПС1. А бе, ясно ми е, че имам по 2-3 пунктуационни грешки, ма ме мързи да ги поправям. Така че ще ме извините :D
Мнението беше редактирано от alabalaa на 22.08.10 21:33.
Мързи ме да го водя тоя дневник, ще пиша само, ако има някакъв прогрес, айде днес за последно
Храната: 8яйца,400гр.месо,литър мляко, много плодове,масло,хляб,захар, овес
Клек 85х20 Преди да почна клека нещо стана на загрявката и се1 имах 3 инжекции в бедрото, сеира беше пълен.
останалото стандартно
Мнението беше редактирано от alabalaa на 23.08.10 20:03.