Избор на протеин (преход от Syntrax Nectar)

Прескочи до:

Така ... ето таблицата, която се получи. Сметките са направени за 3 месеца и при прием на 80 гр протеин (от шейкове) дневно. Включих протеините, които намерих в Сила БГ, като само Хидро уей-а го взех от Фитнес1.бг.

Набързо сметнах, дано няма грешки. Тук таме съм закръглял, за да не издребняваме в десетични запетаи. Оставям на вас да коментирате другите качества на протеините, нямам познания за тях.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 30.12.09 16:52.

Ltts, проблемът, който виждам е, че препоръката и псевдорекламата се ползват като синоними. Предполагам, че се вижда, че по начина, по който поднасям темата, едва ли просто линк ще впечатли някого, така че нека не се вглеждаме точно в тези детайли.

Ето например, по-добре да се вгледаме, че интро про излиза необяснимо скъпо (явно моя грешка) и че съм написал American с българско “н”. :)

30.12.09
16:46

Ltts, проблемът, който виждам е, че препоръката и псевдорекламата се ползват като синоними.

Еми в такъв случай, г-н Михайлов, явно не виждате проблема.
Както и да е. Аз не съм тук, за да убеждавам някого, в това кое е право и кое не. Просто изразявам мнение.

Разбирам те напълно какво визираш и с казаното от мен не исках да намеквам, че ти ги ползваш като синоними. Всички ние врим и кипим от доста време в интернет и вероятно сме се убедили, че да настане “анти-линк” диктатура, няма да е полезно за никого.

Но, да се върнем на таблицата, която ми стана доста любопитна. :)

30.12.09
17:13

Интра Про действително излиза странно скъпо...
Иначе при положение, че болшинството потребители във форума, предполагам не пазаруват както вас (визирам протеин за 5-6 месеца напред със съответните за това количество отстъпки) няма ли да е по-добре в таблицата да фигурират най-ниските цени на протеините в момента? Все пак мазагини бол, някои неща могат да се намерят и за по-малко пари.
П.П. Това съответно предполага малко повече играчка докато се направи таблицата де...

30.12.09
17:15

Михайлов от цялата ти тема разбрах, че много обичаш вкусни шоколадови(с отличен профил) шейкове :) Пръснал си цифра пари за тях, много много ефект не си видял , ама то не било това важното ...

30.12.09
17:16

Таблицата е интересна, но има две неща, който няма как да се вкарат в таблица и да се вземат предвид, ако гледаме само нея.

Да кажем, че на NOW протеина е по - скъп заради по хубавата използвана суровина от този на Сайвейшън примерно. Това няма как да го вкараш в таблица.

Вторият пример е с HydroWhey-a, това, че е доста по - бърз ( а това е най - важно имайки предвид, че ще го взимаш в правилните моменти) и по - чист, няма как също да поставиш в таблица.

Общо взето, който и да избереш няма да сбъркаш, подреди си приоритетите ( вкус, цена, разтворимост и т.н. ) и си вземи каквото отговаря най много на първите три примерно.

От една страна се съмнявам, че ще има по-голяма отстъпка за взето за 6 месеца количество пред това за 3, затова поставих втория период в таблицата. От друга страна, хубаво е да покажем, че с известно планиране и спестяване може да се вземат нужните суплементи. От трета страна, съвсем грубо, мисля, че малките разфасовки ще оскъпят с около 15% горепосочените цени (от видяното набързо в каталога на Сила БГ).

ЕД

30.12.09
17:59

IntraPro може да излезе и по-евтино, но това зависи от вносителя. Протеина иначе не идва евтино, понеже има много бленди вътре, а и се използва много качествена суровина. Ще подскажа нещо, което не знаете. 2010 ще има нова формула на IntraPro и то доста сериозна формула, с която Gaspari ще се издигнат при най-елитните изолати.

30.12.09
19:02

Темата е много интересна, но може ли за малко да излезна от нея?Може и в мен да е проблема, но при вас получава ли се едно странно разтегляне в коментарите, което води до това, че не мога да прочета последните 1-2 думи от всеки коментари(които се намират в края на реда)..? :)

Относно схемата, този Muscle Gauge направо излиза учудващо евтино.. :) Също така наистина има много добър профил. :)

30.12.09
19:14

Извинете ме, че пиша 2ри пореден коментар, но дори не мога да видя бутона за Едит.Незнам къде изчезна.Искам да разесня нещо на Автора на темата и на 1 потребител който по-горе ме критикува.Когато дадох линка това беше преди Г-н Михайлов да каже, че е ориентиран изцяло към БГ. Пазара и при евентуална покупка на протеин няма да гледа към чужбина.Както виждате след това не съм писал нищо повече относно адреса, който преди това дадох.

Стана ми интересно още нещо, че на Оптимум Голд-а е отбелязано, че в доза от 40грама има 30грама белтък.Стана ми странно, защото по чуждите сайтове до сега като съм гледал отбелязват, че в доза от 30 грама протеин има 24 грама белтък.Знам, че е малка подробност, но просто ми стана интересно/любопитно. :)

В таблицата е Hydro Whey, не Gold Standard.

30.12.09
19:43

Извинявам се.Явно не съм видял правилно. :)

Иначе сега като се загледах, като че ли в Гаспари и Синтракс Нектара има допуснати грешки.Мисълта ми е, че и двата протеина са писани по 908гр. разфасовка.На двата дозата е 36 грама, обаче Гаспарито е писан, че има 25 дози, а Нектара е писан, че има 36 дози.Мисля, че и при цена за доза ми се видя нещо грешно.За Гаспарито май беше завишена, а за Нектара мисля, че беше занижена, защото ако са 36 дози по 1,15лв. всяка доза някак си това не ми се вижда да прави 80 лева колкото е писан Нектара, че струва.
Също така моля да бъда извинен отново ако не съм прав, защото Математиката определено не е най-силната ми страна.. :)

30.12.09
20:09

На Nectara е объркана дозата която е 26gr. а не 36gr. и цената на една доза не е 1.15 а ~2.30 лв.

30.12.09
21:26

Грешка в таблицата - Nature’s Best Zero Carb Isopure 7.5 Lbs-доза 62 грама-протеин в доза 50 грама-дози в опаковката 55

30.12.09
22:30

Ако държиш протеина да ти е изгоден и в същото време с конкурентен профил - изчакай WHEY SHAKE на SYNTRAX - цената ще е повече от добра :)

ЕД

31.12.09
14:05

казано от emzo на 30.12.09, 09:09:

казано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 29.12.09, 22:43:

Не си уточнил какъв протеин искаш. Чист изолат или матрица? Щом си фен на шоколада, със сигурност ще заобичаш MyoFusion.

Ама може ли да не си препоръчаш продуктите ?

Emzo без лоши чувства :) Препоръчах го заради вкуса му, който помогна този протеин да се нареди сред топ продаваните в USA. Пусни ми на ЛС адрес и след нова година ще ти пусна мостри да опиташ.

31.12.09
16:00

колкото и да го въртиш,няма да намериш по-изгоден от MG,но ти си знаеш:)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1