Вие ме убихте:) Вредата от яицата е силно преувеличена-аз лично си хапвам по 8 цели на ден и изобщоо не си играя да ги отделиам.Просто ги ям преди 12 .Имаите на предвид ,че нивото на холестерола е в зависимост с това на тестостерона-ако имате ниски нива на холестерол ,сте имате ниски и на тестостерона.От друга страна много високите нива на холестерола пречат на деиствието на растежния хормон.Накратко -от 5-6 цели яица на ден нищо няма да ви стане.
05.03.05
00:41
Kakvo se sadarja v beltaka,samo proteinili?izob6to edno iaze kolko grama protein ima.Dokolkoto razbrah ne e vredno da se iade beltaka v goliamo koli4estvo?Poneje zapo4nah da pia proteini,no tezi koito pia sa mnogo skapi-moga li da gi smesvam primerno 60 gr protein ot napitkata a ostanaloto ot hranata-imam predvid pokrivat li se taka4e nakrai na denia da sam si nabavil 120 gr?
[quote author=“lotara”]Poneje zapo4nah da pia proteini,no tezi koito pia sa mnogo skapi-moga li da gi smesvam primerno 60 gr protein ot napitkata a ostanaloto ot hranata-imam predvid pokrivat li se taka4e nakrai na denia da sam si nabavil 120 gr?
@ http://www.bb-team.org/nutrition/000197.php
Желтък 16,1 белтъчини, 18 мазнини, 0,3 въглихидрати
Белтък 11,1 белътчини, 0,7 мазнини, 0,7 въглихидрати
Иначе си е абсолютно задължително да приемаш белтъчините от храната, а не от хранителните добавки. Пък и да искаш само от протеини не може, пък и е абсолютно глупаво.