Въпрос към колегите шофьори - Наистина ли вече не може да се изкара технически преглед без да закараш колата в сервиза?
04.02.10
09:36
Зависи дали познаваш точните хора ;-)
Не, че съм го правил, но с някой лев съм чувал да стават такива работи :lol:
казано от p17bull на 04.02.10, 08:51:
Всеки ден момчетата на улицата бачкат,
щото секи иска да направи яка пачка.
Вълците са много знам,
всичките са гладни знам,
но главата да и дам вече съм преебан,
приятели, а те се оказват предатели,
жалиш ги, храниш ги, а те искат душата ти,
забравяш ги, мразиш ги,
щом дойде момента газиш ги,
така колелото се върти,
и разбираш какво си ти.
Искаш да си сам навън,
искаш да е само сън,
слушай ме к’во ги говора глупак,
недей да ме гледаш като пън.
После в БГ рапа нямало никъкъв смисъл.
Ами не се засягай, но аз смисъл не виждам. Само гняв и злоба се изливат в тези редове. В същото време слушам рап от ‘94г., т.е. не съм анти!
Проблема е, че колата ми е в Германия и ми трябва лепенката. Миналата година нямаше проблем, но сега ми казаха, че не ставало.
И колко време го търси тоя текст?
04.02.10
10:47
казано от inspect на 04.02.10, 09:57:
Проблема е, че колата ми е в Германия и ми трябва лепенката. Миналата година нямаше проблем, но сега ми казаха, че не ставало.
Става разбира се, но не всички места.
04.02.10
10:57
казано от Гошко на 03.02.10, 17:55:
Нарочно е тва. Искахме да видим кой е най-нахален . Е , късметлия си , печелиш :lol:
Е добре де нахален съм, но поне кажи какво печеля, дъвка с косъм без дъвка или усмивка по радиото ...
казано от inspect на 04.02.10, 09:57:
става, става ... 20лв са и ще си бъдат 20лв ;)
Всеки ден момчетата на улицата бачкат,
щото секи иска да направи яка пачка.
Вълците са много знам,
всичките са гладни знам,
но главата да и дам вече съм преебан,
приятели, а те се оказват предатели,
жалиш ги, храниш ги, а те искат душата ти,
забравяш ги, мразиш ги,
щом дойде момента газиш ги,
така колелото се върти,
и разбираш какво си ти.
Искаш да си сам навън,
искаш да е само сън,
слушай ме к’во ги говора глупак,
недей да ме гледаш като пън.
Личното ми мнение:
Това не е музика. Това са няколко рими от ядосан на света човек, който под влиянието на силни емоции изтъква не напълно вярни неща и ги преувеличава в някакво клиширано и директно послание, което за младия ум е най-важното - надъхващо, както за младия бодибилдър е най-важното напомпването, а реално погледнато и в двата примера не просто, че не е най-важното това, ами не е изобщо важно, дори ненужно и.. леко, слабо. Мисля, че много се позира с този рап - истинската музика за живота от нещата.. ъ, грешка. Както и да е. Мисълта ми е, че има повече музика на този свят, от колкото акъла ти може да побере и действително има толкова много добри песни, групи, изпълнители и т.н., на които хората не дават шанс само защото не са слушали такава музика, ами друга. Майната им на стиловете.
Давам ти себе си за пример: Слушам почти всички разновидности на Рок и Метал сцената, защото от това съм бил повлиян/впечатлен като малък, но това не значи, че се ограничавам само с това. Извод - не се ограничавай и не позирай. Знам как звуча, но съвсем приятелски ти го казувам.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 04.02.10 11:36.
04.02.10
12:28
Аз и Ликьорчо :lol: !
Като,че ли ми каза,че фамилията му е ‘Битовия Алкохолик’ :lol: .
казано от Thrashmetal на 04.02.10, 11:32:
Личното ми мнение:
Това не е музика. Това са няколко рими от ядосан на света човек, който под влиянието на силни емоции изтъква не напълно вярни неща и ги преувеличава в някакво клиширано и директно послание, което за младия ум е най-важното - надъхващо, както за младия бодибилдър е най-важното напомпването, а реално погледнато и в двата примера не просто, че не е най-важното това, ами не е изобщо важно, дори ненужно и.. леко, слабо. Мисля, че много се позира с този рап - истинската музика за живота от нещата.. ъ, грешка. Както и да е. Мисълта ми е, че има повече музика на този свят, от колкото акъла ти може да побере и действително има толкова много добри песни, групи, изпълнители и т.н., на които хората не дават шанс само защото не са слушали такава музика, ами друга. Майната им на стиловете.
Давам ти себе си за пример: Слушам почти всички разновидности на Рок и Метал сцената, защото от това съм бил повлиян/впечатлен като малък, но това не значи, че се ограничавам само с това. Извод - не се ограничавай и не позирай. Знам как звуча, но съвсем приятелски ти го казувам.
Я ми кажи, къде си я слушал тая музика - рап? По телевизията ли? Или от на питбулчо римите се мислиш вече за компетентен? Ще ми кажеш ли един модерен стил музика, където смисъла във всяка песен е на ниво? Истината е, че и ти, и питбулчо не знаете за какво става на въпрос. Айде сега не ровете в google за да ми изреждате рапъри и пр. Напълно ми е ясно, къде и какво слушате.
истинската музика за живота от нещата.. ъ, грешка.
Ъ, грешка, да те поправя за нещата от живота - ами да за нещата от живота, както за нещата от живота при чалгата, както за нещата от живота и при другите стилове.
защото от това съм бил повлиян/впечатлен като малък
Точно така - повлиян/впечатлен! Някои хора свързват музиката с даден етап/събитие от своя живот и тогава тя започва да им действа по различен начин. Други пък нищо не могат да свържат в кухата си глава или просто нямат лично мнение и за това казват: “Аз слушам всичко”. Няма лошо да слушате всичко, но според мен везната трябва да натежава някъде, нали? Както и да е, оправяйте се. Успех и по-здрави!
Поздравче за тия дето я слушат оная музика там - рап: http://www.youtube.com/watch?v=l1uMTnXP2dA
адския парцал отгоре ;]
не съм голям фен на хипхопа ама тва е страшно!
http://www.youtube.com/watch?v=iNTJM_nD8Zs
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 04.02.10 14:50.
Заядлив тон, но окей, няма да отреагирам остро.
казано от VEGATA на 04.02.10, 14:20:
Напълно ми е ясно, къде и какво слушате.
От всички неща, които знаеш, това е онова, за което имаш най-оскъдна информация. Не знам какво знаеш за музиката, която аз слушам (или слушаме, тъй като ни постави всички некомпетентни лекета под общ знаменател), или какво си мислиш, че знаеш, но от сега ти казвам, че много грешиш ако го мислиш сериозно.
И си прав, и не си прав. Ще продължим темата когато имам време по-късно, но ми се струва, че се обиди и извъртя думите си, предизвиквайки ме. Ако си бил емоционален, кажи. Ако трезво се заяждаш заради това - прекръсти се.
Грам смисъл няма този текст, ама... Хаха даже аз имам 2 “сингъла”, направени в час, за ебавка с 1 приятел, който сериозно се занимава с това и е доста добър и даже моите текстове имаха повече смисъл, даже имах клипче на 1то, ама не знам каде е :lol: Голям сеир става по двора.
казано от Thrashmetal на 04.02.10, 11:32:
Мисля, че много се позира с този рап - истинската музика за живота от нещата.. ъ, грешка.
За “Перла” ли го вориш?
Чакай, объркАх се...онова беше филм, въпреки че и то така се представя. :lol:
ПитбулЕ - не се вживявай толкова. Щом те кефи - слушай си го, ама не ни карай да му се възхищаваме. :)
VEGATA - що така негативно към “слушат всичко: хората? :)
Мнението беше редактирано от 6th на 04.02.10 16:57.
Заядлив тон, но окей, няма да отреагирам остро.
А имаш право, защото наистина реагирах по-така, но не с цел да се заяждам. Както каза реагирах спонтанно и емоционално.
Не знам какво знаеш за музиката, която аз слушам
Почти нищо не знам! Грешно си ме разбрал. Нямах на предвид рок и метъл, а “рап музиката”, която слушаш, и върху която градиш мнението си за съответния стил. Реагирах остро, защото ми писна колегата “Питбул” да ръси някакви олигофренски рими и да се включват хора, които казват “каква е тая простотия” ОК, а следващото изречение е рапа не струва, рапа не е музика. Всичко съм си написал в по-горния пост, но явно малко хора са ме разбрали.
Грам смисъл няма този текст, ама... Хаха даже аз имам 2 “сингъла”, направени в час, за ебавка с 1 приятел.... не ни интересува!
Кой текст? Аз не заставам зад римите на колегата, аз защитавам истинското. Ето защо пуснах един линк от долу, всички искахте смисъл. Ако там няма грам смисъл, можеш спокойно да си теглиш коршума. Примери мога още много да ви дам, но не мисля, че е нужно. И сигурно, ако някой е цъкнал на линка, най-вероятно го е спрял на 5 секунда, защото “какво е това”, “не съм го чувал никога по телевизията и в дискотеката - не става”. Исках да намекна и това, че в тази музика може да засегнеш най-различни теми от живота, докато в повечето стилове можеш да се спреш само на 2-3.
VEGATA - що така негативно към “слушат всичко: хората?
Аз основно слушам рап!
Някои хора свързват музиката с даден етап/събитие от своя живот и тогава тя започва да им действа по различен начин.
Но примерно има някои парчета на Slipknot, които много уважавам. Както казах всичо съм написал в предния си пост.
Мнението беше редактирано от VEGATA на 04.02.10 18:05.
казано от fanfan на 04.02.10, 18:35:
някой поръчвал ли си е от sportsdirect.com ?
Едно приятелче редовно поръчва от там на целия квартал. Аз се разписах с една много шик горничка на “Lonsdale”. Доставката мисля, че беше около 30 паунда.
VEGA, аз Питбуловите рими коментирах, не рапа като цяло. И да, прав си да казваш, че знаеш много добре от каква (незапозната най-вероятно) гледна точка го казвам, тъй като все пак аз съм Thrashmetal. Но ти няма как да знаеш, че аз както мога да редя лоши думи за римите на гореспоменатия индивид, така мога и да оценявам останалата музика, която наричаме просто “рап” за олеснение. Ако не бе приел нещата присърце, щеше да ме разбереш по-добре, но все пак сме cool, нали? :)
04.02.10
18:59
http://www.youtube.com/watch?v=vimZj8HW0Kg
Поздрав за всички билдерапъри :)
казано от Thrashmetal на 04.02.10, 18:56:
VEGA, аз Питбуловите рими коментирах, не рапа като цяло. И да, прав си да казваш, че знаеш много добре от каква (незапозната най-вероятно) гледна точка го казвам, тъй като все пак аз съм Thrashmetal. Но ти няма как да знаеш, че аз както мога да редя лоши думи за римите на гореспоменатия индивид, така мога и да оценявам останалата музика, която наричаме просто “рап” за олеснение. Ако не бе приел нещата присърце, щеше да ме разбереш по-добре, но все пак сме cool, нали? :)
Съгласен съм! Няма проблм! :)
А и наистина мислех, че говориш, като цяло.
Мнението беше редактирано от VEGATA на 04.02.10 19:07.
04.02.10
19:12
Тиин мания 2010 :lol:
Поне заровихме томахавката, а не се храним всеки път щом се видим, както ти правиш в момента.
Die ganze Welt dreht sich um mich,denn ich bin nur ein Egoist ....das ist der König Schischmanov
Мнението беше редактирано от fanfan на 04.02.10 19:37.
04.02.10
19:39
казано от fanfan на 04.02.10, 19:37:
Die ganze Welt dreht sich um mich,denn ich bin nur ein Egoist ....das ist der König Schischmanov
Ти си малък и готин и явно още никоя не те е отрязвала, та затова не разбираш основите на свалката:
-ако те отреже жена - започваш да й казваш, че е дебела;
-ако те отреже тийнка - започваш да се заяждаш с тийновете.
http://www.youtube.com/watch?v=UNigWs708VQ
Красива песен. Смятам, че текста вълнува всеки жив човек, стига да успее да си го преведе.
04.02.10
20:35
казано от Oranje на 04.02.10, 19:39:
Ти си малък и готин и явно още никоя не те е отрязвала, та затова не разбираш основите на свалката:
-ако те отреже жена - започваш да й казваш, че е дебела;
-ако те отреже тийнка - започваш да се заяждаш с тийновете.
:lol:
Ще може ли превод на цитата все пак :)
казано от Сами на 04.02.10, 20:35:
Ще може ли превод на цитата все пак :)
В превод:
Целият свят се върти около мен, тъй като съм егоист...това е цар Шишманов.
Бел.прев.
Не че има кой знае каква логика за мен.
не издържам ,хора,500 години под турско робство и хората гледат сериалите им.....,че момичетата от нашия клас - календарчета на Мехмед си купуват...
Мнението беше редактирано от fanfan на 04.02.10 21:37.
04.02.10
22:10
аха безобразие е с тези сериали. всички са полудели....
секс-символи са, за това си купуват календарчета. сигурно скоро и спално бельо с лика му ще направят
04.02.10
22:24
Абе я кажете колко са Ви големи китиките?
Много се дразня, защото мойте са много малки и ме изнервя супер много това.
Лявата ми китка е 17.5, дясната 17. Искам някакви китки, които да изглеждат големи, с тях и едни по-големи предмишници няма да откажа :lol:
Кажете дали има някакъв начин да увелича размерът на китките си?
п.п.Доста странен пост, но е сериозен :lol:
казано от Сами на 04.02.10, 22:24:
Абе я кажете колко са Ви големи китиките?
Много се дразня, защото мойте са много малки и ме изнервя супер много това.
Лявата ми китка е 17.5, дясната 17. Искам някакви китки, които да изглеждат големи, с тях и едни по-големи предмишници няма да откажа :lol:
Кажете дали има някакъв начин да увелича размерът на китките си?
п.п.Доста странен пост, но е сериозен :lol:
на колко си години ?
04.02.10
22:33
17 години
Август тази година, правя 18
Има шанс да се уплътнят с годините и тежките тренировки ;)
Моите са 18 - 18.5 (или там някъде).
П.П. Ама все пак, не се надявай на повече от половин сантиметър.
Мнението беше редактирано от Петко К на 04.02.10 22:45.
е с времето би трябвало да се увеличат ,ама това да ти е най-малкият проблем ,мойте са към 18.5-19 и пак ми се струват малки