VEGA, аз Питбуловите рими коментирах, не рапа като цяло. И да, прав си да казваш, че знаеш много добре от каква (незапозната най-вероятно) гледна точка го казвам, тъй като все пак аз съм Thrashmetal. Но ти няма как да знаеш, че аз както мога да редя лоши думи за римите на гореспоменатия индивид, така мога и да оценявам останалата музика, която наричаме просто “рап” за олеснение. Ако не бе приел нещата присърце, щеше да ме разбереш по-добре, но все пак сме cool, нали? :)
04.02.10
18:59
http://www.youtube.com/watch?v=vimZj8HW0Kg
Поздрав за всички билдерапъри :)
казано от Thrashmetal на 04.02.10, 18:56:
VEGA, аз Питбуловите рими коментирах, не рапа като цяло. И да, прав си да казваш, че знаеш много добре от каква (незапозната най-вероятно) гледна точка го казвам, тъй като все пак аз съм Thrashmetal. Но ти няма как да знаеш, че аз както мога да редя лоши думи за римите на гореспоменатия индивид, така мога и да оценявам останалата музика, която наричаме просто “рап” за олеснение. Ако не бе приел нещата присърце, щеше да ме разбереш по-добре, но все пак сме cool, нали? :)
Съгласен съм! Няма проблм! :)
А и наистина мислех, че говориш, като цяло.
Мнението беше редактирано от VEGATA на 04.02.10 19:07.
04.02.10
19:12
Тиин мания 2010 :lol:
Поне заровихме томахавката, а не се храним всеки път щом се видим, както ти правиш в момента.
Die ganze Welt dreht sich um mich,denn ich bin nur ein Egoist ....das ist der König Schischmanov
Мнението беше редактирано от fanfan на 04.02.10 19:37.
04.02.10
19:39
казано от fanfan на 04.02.10, 19:37:
Die ganze Welt dreht sich um mich,denn ich bin nur ein Egoist ....das ist der König Schischmanov
Ти си малък и готин и явно още никоя не те е отрязвала, та затова не разбираш основите на свалката:
-ако те отреже жена - започваш да й казваш, че е дебела;
-ако те отреже тийнка - започваш да се заяждаш с тийновете.
http://www.youtube.com/watch?v=UNigWs708VQ
Красива песен. Смятам, че текста вълнува всеки жив човек, стига да успее да си го преведе.
04.02.10
20:35
казано от Oranje на 04.02.10, 19:39:
Ти си малък и готин и явно още никоя не те е отрязвала, та затова не разбираш основите на свалката:
-ако те отреже жена - започваш да й казваш, че е дебела;
-ако те отреже тийнка - започваш да се заяждаш с тийновете.
:lol:
Ще може ли превод на цитата все пак :)
казано от Сами на 04.02.10, 20:35:
Ще може ли превод на цитата все пак :)
В превод:
Целият свят се върти около мен, тъй като съм егоист...това е цар Шишманов.
Бел.прев.
Не че има кой знае каква логика за мен.
не издържам ,хора,500 години под турско робство и хората гледат сериалите им.....,че момичетата от нашия клас - календарчета на Мехмед си купуват...
Мнението беше редактирано от fanfan на 04.02.10 21:37.
04.02.10
22:10
аха безобразие е с тези сериали. всички са полудели....
секс-символи са, за това си купуват календарчета. сигурно скоро и спално бельо с лика му ще направят
04.02.10
22:24
Абе я кажете колко са Ви големи китиките?
Много се дразня, защото мойте са много малки и ме изнервя супер много това.
Лявата ми китка е 17.5, дясната 17. Искам някакви китки, които да изглеждат големи, с тях и едни по-големи предмишници няма да откажа :lol:
Кажете дали има някакъв начин да увелича размерът на китките си?
п.п.Доста странен пост, но е сериозен :lol:
казано от Сами на 04.02.10, 22:24:
Много се дразня, защото мойте са много малки и ме изнервя супер много това.
Лявата ми китка е 17.5, дясната 17. Искам някакви китки, които да изглеждат големи, с тях и едни по-големи предмишници няма да откажа :lol:
Кажете дали има някакъв начин да увелича размерът на китките си?
п.п.Доста странен пост, но е сериозен :lol:
на колко си години ?
04.02.10
22:33
17 години
Август тази година, правя 18
Има шанс да се уплътнят с годините и тежките тренировки ;)
Моите са 18 - 18.5 (или там някъде).
П.П. Ама все пак, не се надявай на повече от половин сантиметър.
Мнението беше редактирано от Петко К на 04.02.10 22:45.
е с времето би трябвало да се увеличат ,ама това да ти е най-малкият проблем ,мойте са към 18.5-19 и пак ми се струват малки
04.02.10
22:57
Половин см :down:
Като се покачва теглото на тялото, няма ли да нарастват и китките?
Ако стискам такова:
http://www.isokineticsinc.com/mm5/graphics/00000001/SqueezeBallEggHand500.jpg
Само, че не топка, а едно като машинка няма ли да помогне и то?
Е как 1 см разлика, има такава разлика като се гледа?
EDIT:
Китката трябва да е колкото ръката, иначе не важиш :lol:
Мнението беше редактирано от Сами на 04.02.10 22:59.
Китката е кост, теглото ти няма нищо общо.
Все пак самата костна система се развива доста след като завърши растежа на височина и пубертета, така че има шанс да се удебелят, още повече ако тренираш. Но както казах, не очаквай големи разлики.
04.02.10
23:05
:down: :down: :down: :down:
Някой да каже някаква специализация за китки! :lol:
казано от Сами на 04.02.10, 23:05:
Някой да каже някаква специализация за китки! :lol:
Джуркане на зарове в шепа :lol:
Не се оплаквай, а направи големи ръце - тогава малките китки ще са ти от полза. Впрочем незнам дали посочената цифра е малко.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.02.10 23:33.
05.02.10
00:15
казано от Стоянчо на 04.02.10, 23:32:
казано от Сами на 04.02.10, 23:05:
Някой да каже някаква специализация за китки! :lol:Джуркане на зарове в шепа :lol:
Мисля, че ги претренирам с такава специализация :lol:
Не случайно дясната е с 0.5 см по-малка :lol:
казано от Стоянчо на 04.02.10, 23:32:
Не се оплаквай, а направи големи ръце - тогава малките китки ще са ти от полза. Впрочем незнам дали посочената цифра е малко.
Когато не ми се виждат ръцете, а само китките ще е още по-гротескна картината ;)
Мнението беше редактирано от Сами на 05.02.10 00:16.
05.02.10
09:37
Как може да кажеш на черното бяло,
ъъ.. кажи бе куче умряло?!?!
http://vbox7.com/play:aa417721
05.02.10
09:53
казано от fanfan на 04.02.10, 21:36:
не издържам ,хора,500 години под турско робство и хората гледат сериалите им.....,че момичетата от нашия клас - календарчета на Мехмед си купуват...
Това нищо не е, на мен ми беше отврътителна онази мода, с раздърпаните висящи дънки и панталони тип”шалвари”. Ужасно грозно ми беше да вия красива млада девойка (била тя и тинейджърка :lol: ) в стремежа си да изглежда модна да облече шалвари.
Преди години мъжете са проливали кръвта си за да няма шанс жените да обличат тия турски дрехи, а днес девойките сами си ги купуват за да ги носят..
Някой се е нагушил с пари за да вкара тези сериали у нас. По думите на родителите ми (аз нямам опит), били 1 идея по-добри от латино-сапуните... Да сложат малко по-интернационални имена на героите си поне :D
16см. дясна, 16.5см. лява. Не знам точно какво е значението, дали са ти големи, или малки китките. На мен цялата ми костна система е такава. Но със сигурност не звучи като нещо добро. Питай Oranje. Неговите май че и 16см. нямаха.
казано от Oranje на 04.02.10, 18:59:
Поздрав за всички билдерапъри :)
Кво ме направи ти......... една от любимите ми песни , в любимия ми стил рап/хип хоп.
ненормална е, помня през 1994 си я пусках на видео касета и много се надъхвах.
Good shot.
А ето един смазващ трак и от мене
http://www.youtube.com/watch?v=FEC7YnUV6_8
Мнението беше редактирано от Blahzay на 05.02.10 13:16.
Това с турските сериали е пълна инсценировка. Имам приятели турци, ходил съм им на гости и прочие и не ми се обяснява просто как се държи мъжа с жена си в турското семейство - за тях 4-5 шамара не са никакъв удар - аз не мога да си представя да посегна на жена, а тези хора ме смайват. Целта е да се представи Турция като 1 по-модерна вече страна на Европа, защото както всички знаем те имат големи амбиции за присъединяването към ЕС, макар че над 80% от територията им е в Азия :) Та тези взаимоотношения в тези сериали са пълен фалш и инсценировка, в Турция дори още могат да се посочат хареми... за к’во говорим...
казано от Сами на 04.02.10, 22:24:
Точно 19см.
казано от Миsh0 на 05.02.10, 15:04:
Целта е да се представи Турция като 1 по-модерна вече страна на Европа, защото както всички знаем те имат големи амбиции за присъединяването към ЕС
Точно така е! Филмите са като визитна картичка в конкретния случай. Твърдо НЕ на Турция в ЕС докато не синхронизира законодателството си с международните договори относно правата на човека!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.02.10 15:22.
Хаха и мойте китки са около 19см. Към пича, който пита: приятелю не е важно да са големи, просто да не са меки... хахах ;)
Нещо интерсно:
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2753951 ... който иска да отслабва - шапката, чантата и ааайде на планина. :P Има логика в статията, само не е отбелязано, че се повишава броя на червените кръвни телца при тези условия, което подобрява аеробната издръжливост и е още един плюс. Това по паме го казвам де... поправете ме, ако греша.
Мнението беше редактирано от Madman_ на 05.02.10 15:44.
05.02.10
16:15
Thrash, хващам бас, че твоята китка макар и на сантиметри да е по-малка изглежда по-голяма. Ето например tra^la^la^, каза, че неговите са 17 см, а на снимките изглеждат доста по-големи. Също така мисля, че ако кача 10 кг няма как и китките да не се удебелят. Затова, мощно 20 кг сланина, за едни по-нормални китки :lol:
Към пича, който пита: приятелю не е важно да са големи, просто да не са меки... хахах
:lol:
Мнението беше редактирано от Сами на 05.02.10 16:16.
казано от Blahzay на 05.02.10, 13:09:
казано от Oranje на 04.02.10, 18:59:
Поздрав за всички билдерапъри :)Кво ме направи ти......... една от любимите ми песни , в любимия ми стил рап/хип хоп.
ненормална е, помня през 1994 си я пусках на видео касета и много се надъхвах.
Good shot.
А ето един смазващ трак и от мене
http://www.youtube.com/watch?v=FEC7YnUV6_8
Охаааа House of Pain много надъхва. Ето нещо по актуално:
http://www.youtube.com/watch?v=53GrVNFArHQ
05.02.10
17:12
Моята китка е 18 см .. но съм още на 14, хех.
То значи и мойта е малка - 18-18.5см на 189 ръст :lol: Но това няма никакво значение.
казано от Сами на 05.02.10, 16:15:
Thrash, хващам бас, че твоята китка макар и на сантиметри да е по-малка изглежда по-голяма. Ето например tra^la^la^, каза, че неговите са 17 см, а на снимките изглеждат доста по-големи. Също така мисля, че ако кача 10 кг няма как и китките да не се удебелят. Затова, мощно 20 кг сланина, за едни по-нормални китки :lol:
На фона на също мъничките ми предмишници - да, но сама по себе си - не.
Моята е 20 см при предмишница 35 см и отпусната ръка 36,5 см.Свита е 42.Изглежда много тъпо.
A относно турските сериали:
F**K ISLAM
Мнението беше редактирано от junkhead на 05.02.10 18:27.