12.02.10
19:54
Многото мислене усложнява всичко :)
12.02.10
19:55
Въпроса е дали старее гумата и става негодна, ако е стояла някъде си една година. Иначе не ми пречи точно с каква шарка, ще е и дали ще е според модните тенденции.
Идеята, е че така и така ще дам маса пари поне да ги дам за нещо което ще ме изкара да речем 50 000 км, но като знам пътищата ни, май е по добре да взимаш най евтините гуми, но да купуваш по на често ....Говорил съм по този въпрос с гумаджии. Според тях летните гуми трябва да се сменят на 5 сезона, дори да не си навъртял километрите, т.е. явно гумата се “бъгва” :).
На 4 сезона е най-добре да се сменят гумите, но е важно и как са съхранявани.
Няколко съвета:
1. На тъмно и сухо място /аз ги съхранявам в масето - всяка в найлонов чувал и вестници/.
2. Никога на куп - при съхраняването на купчина /особенно при по-големи размери гуми/ най-долната се деформира.
При покупка на гума гледаш ДОТ-а.
Не е хубаво да се кара с гума над 4 сезона поради ред причини, но ще изброя най-важните:
- каучука променя свойствата си и дори при много добри условия за съхранение /гумата се удървя и съответно сцеплението с пътната настилка се променя/.
- Получават се малки цепнатини по и м/у грайферите и не се знае от коя дупка и при каква скорост може да стане беля.
Никога не правете компромис с тези неща - все пак това е връзката м/у колата и пътя.
Не знаех, че е имало разговор за сериали, но тъкмо нещо подобно исках да попитам.
Горещо моля, препоръчайте ми филм за гледане! Не сериал - филм! Може и някаква класика от 90-те, а също и неашумял нов. Да е СМИСЛЕН. Много моля! Не съм киноман.
Звуча като човек с 1 постинг, който иска тренировъчна програма ама...
The Green Mile, The Shawshank Redemption и леко лигав, но нищо - А walk to remember. Няма как да забравиш тези филми.
Не знаех, че е имало разговор за сериали, но тъкмо нещо подобно исках да попитам.
Горещо моля, препоръчайте ми филм за гледане! Не сериал - филм! Може и някаква класика от 90-те, а също и неашумял нов. Да е СМИСЛЕН. Много моля! Не съм киноман.
Звуча като човек с 1 постинг, който иска тренировъчна програма ама...
The Green Mile, The Shawshank Redemption и леко лигав, но нищо - А walk to remember. Няма как да забравиш тези филми.
Forrest Gump,The Notebook,Fight Club…...в imdb, в топ 250 има добри филми и Шоушенк е на първо място
Най-доброто нещо във Форест Гъмп е играта на Том Ханкс. Толко добър актьор не се намира навсякъде. Идеята на филма също е добра, но излезе, че тоя е поставил началото на всичко..
12.02.10
21:30
Така ли го превеждат? ВЕЛИК филм. По някаква случайност съм го гледал.
Иначе нацели посоката.... не е нужно да е тъжен, но този определено влиза в разбиранията ми за “смислен”! Любивият ми филм е “К-PAX” и Кевин Спейси.
За съжеление чакам нови предложения...Ако не си гледал “О братко, къде си ?” го гледай ;)
Ще се попикаш от кеф.Как тънко човъркаш болното ми място! :D
Ако искаш да знаеш, АЗ ГО ЗАРЯЗАХ!
Поздрав, Жорка :)
http://www.youtube.com/watch?v=08e9k-c91E8&feature=related
п.п. ама филма си го бива.
Филмът е голям майтап, а музиката е велика.
Иначе разтоварващо филмче препоръчвам “The Rundown - Welcome to the jungle” и Walking Tall със Скалата, Шерлок Холмс, True Romance, Last boy scout, Nothing to lose ....тва се сещам.
13.02.10
10:09
Για πράγματα ζήτησε ώρα υπέροχο συμβαίνει τώρα!
За хубавите неща се иска време,прекрасните се случват веднага!
;)
Смених маховик и съединител, малко да се разработят и ще се заиграя с Нм-ите :coolgrin:
13.02.10
10:28
Смених маховик и съединител, малко да се разработят и ще се заиграя с Нм-ите :coolgrin:
Хахаха не си човек ти ей :lol:
Аз вкарах малкато кочинка за боя, покрай това и рециклиране на алтернатор ще отнесе.
13.02.10
10:48
Бойчев, ти също уцели като предположи че освен натоварващи смислени филми ми харесват и разтоварващи комедии, и разбира се благодаря ти, ама тоза братко... хич не ми хареса :) Ще пусна еротично филче с Криста Алън.
Г-н Шишманов, имате ли някаква идея какво стана с бургаската хип хоп формация “Рап Нация”? от доста години не съм чувал нищо тяхно а бяха добри. Може би “гангстерите-милионери” от Gangsta Gangsta Production са им направили нещо :-)
13.02.10
11:00
Г-н Шишманов, имате ли някаква идея какво стана с бургаската хип хоп формация “Рап Нация”? от доста години не съм чувал нищо тяхно а бяха добри. Може би “гангстерите-милионери” от Gangsta Gangsta Production са им направили нещо :-)
Заради тези GGP или “Gangsta Gangsta Production”, хората намразиха рапа. :lol:
Че GGP какво общо имат с България ?!?
П.П. Най-добрите продуценти са Lil Jon, Swizz Beatz и Cash Money Records :)
Hush little baby don’t say a word
And never mind that noise you heard
It’s just the beasts under your bed
In your closet and in your head
Поздрав за който се сети.
Аз вкарах малкато кочинка за боя, покрай това и рециклиране на алтернатор ще отнесе.
Сложи и един охлюв :coolgrin:
Горе долу колко струва едно пребоядисване ?
Hush little baby don’t say a word
And never mind that noise you heard
It’s just the beasts under your bed
In your closet and in your headПоздрав за който се сети.
Metallica - Enter Sandman :)
От сутринта досега се разцепих от повръщане и разстройство.Преди малко събрах сили да отида до аптеката,където chовекът ми даде активен въглен и Деган,а сега chакам резултати.Положението е много зле,вие ми се свят и нямам капка енергия,което е нормално-само на една закуска от яйца съм,вероятният виновник за мъките ми.Не мога и вода да пия-повръщам я веднага.
Някакви съвети?
Поздрав :)
Хора, имам абсурден въпрос, ама изпуснах една батерия в тенджерата с ядене :lol: , да го ям ли сега ?
13.02.10
15:29
Аз вкарах малкато кочинка за боя, покрай това и рециклиране на алтернатор ще отнесе.Сложи и един охлюв :coolgrin:
Горе долу колко струва едно пребоядисване ?
Аз само от едната страна ще я боядисвам и предния капак - 400 лв.
Връзва се по 100 лв. на детайл с изправянето и кит-а.
Емзо не се шегувай така! Как ще сложа турбина на 1.2 двигател :lol:
Иначе в коша има място за турбина. Гледай къв си - сега ме хвърли в размисли :-)
п.п. Бях гледал в e-bay електрическо турбо - имаш ли някакъв опит или идея за това?
Мнението беше редактирано от head_hunter на 13.02.10 15:32.
13.02.10
15:51
електрическо турбо
Всичко де що е електрическо не става :lol:
13.02.10
17:08
Хора, имам абсурден въпрос, ама изпуснах една батерия в тенджерата с ядене :lol: , да го ям ли сега ?
Мисля, че може. :lol:
Бих искал да питам може ли някой да ми каже от каде мога да си драпна или да гледам картинки такива колажи на кулуристи във фитнеса където ходя от някъкви списания са изрязани рисунки с културисти с големи тела и малки глави и като комикс.Пише различни бъзици,като-Един от бодибилдарите вика на малко момче с натпис на тениската АЗ съм Чист,а културиста му вика щом си в тая зала момче не си чист.Или пък един кустурист си закриил патката с тениската и една мацка в леглото гола а той и вика съдите се ми повтарятч,че размера има значение,а сега и ти :D.Ако може да ми дадете линкове да си гледам такива картинки и колажи :).Писах тук,защото виждам,че секи си пише неговите :D.
За да съм по-точен ето един от абонатите в форума има такова човече. http://www.bb-team.org/user/104280/ .Само,че имат и забавни реплики не като това само картинка :).Ако знаете други дори и да не са такива,даваите линкове.Искам смешни картинки на културисти и смешни сцени с тях :).
13.02.10
20:38
Пичове, днес изядох около 500 грама свинско(ако не е било и повече), една чиния салата от зеле и една почти цяла погача (сръбски ресторант - в Зайчер) на едно хранене. Още не чувствам глад, но пък за сметка на това се чувствам като плондер :D. (Освинването беше към 3).
13.02.10
21:39
Бра’о
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 13.02.10 21:39.
13.02.10
21:46
Хора, дайте книга на БГ за ББ. Има ли? Иначе да поръчвамм ...
13.02.10
22:01
Честит Ви Св.Валентин!
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 13.02.10 22:04.
13.02.10
22:10
Честит Ви Св.Валентин!
Аз пък си празнувам Трифон Зарезан. :lol:
Няя ********, брат. :roll:
Нещо да ти прави впечатление ?
За нещо да предупредих в началото ?
emzo
Мнението беше редактирано от emzo на 14.02.10 08:27.
13.02.10
22:14
Честит Ви Св.Валентин!
Аз пък си празнувам Трифон Зарезан. :lol:
Няя ********, брат. :roll:
Аз също съм на сухо,даже сам прогоних шансовете си,защото са много шантави за мен.
Няма никаква игра,нито искат заведение,нито почерпка,готови са да им се усмихнеш и да ги закараш у вас,дори в парка са доволни..
Тц,тц,изглежда ми направо извратено..
И аз предполагам ще празнувам Зарезан..
Много шантави тия моми,изобщо не ми харесва това,няма потайнственост,няма игрички,няма интрига.. ;)
Мнението беше редактирано от emzo на 14.02.10 08:28.
13.02.10
22:18
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Нямаш право :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ние пък имаме карнавали и ще се обличам като младоженец .Сигурно и снимки ще кача ,ако някой снима.Непосредствено с това ще се празнува и Трифон Зарезан.Както и да е .Честити празници !!!Живи и Здрави!!!
13.02.10
22:23
Сами,може да получиш наказание за толкова емотиконки ;) .
Защо ти е празник, за да подариш цветя, кажеш на онази от другия клас, че има готини очи, да напиеш някоя селска мома и да си говорите за политика? Ядем на Коледа само и чукаме на Св. Валентин само.
п.п. Trash - боклук. Thrash - побой. Не ме наричайте първото, plx.
Мнението беше редактирано от emzo на 14.02.10 08:29.
13.02.10
22:40
Trash ти кво ще празнуваш?
п.п.ебавам се бро :lol:
http://vbox7.com/play:7e28b4c4
Аз ли? Като истински билдър няма да празнувам нито едното (пазя тестостерон). :lol:
btw + в Любими. : )
p.s. Хайде, че модерно да пускаме музика тук - http://www.youtube.com/watch?v=2UvzD4gZnw4 (креативно..)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.02.10 22:46.
13.02.10
22:49
В другия живот искам душата да ми е с тефлоново покритие, бро!
Къде се губим бе, никъф ме нема, бро!
Ето и един за сконфузното мълчание между хората:
Бро, с тебе може да се мълчи на всяка тема.
13.02.10
22:52
Аз викам да направим тая тема 100 страници и да лягаме, а ?