Aбе я си кажете мнението, това как ви се струва:
100-180 на 5та
Мнението беше редактирано от emzo на 04.03.10 15:22.
04.03.10
15:41
emzooo това твоето ли е бе?
Много добро ускорение за дизел, чип има ли?
Мда, вчера го доизпипвах.
80-180 на 4та
общо взето 5та ми е за икономия и скорост над 180 :lol:
p.s. преди някой да ме обвини, теста е направен на отсечка без движение, не застрашавам околните !
Повече никакви извинения на никого. Неблагодарни хора.
Приключвам с тренировката, обличам се и излизам оставяйки щанга на стойката за клек, наредена с трицифрено число тежести. Един пич от фитнеса ме викна да си прибера боклуците. Направих се, че не го чувам. Вече съм на 20 метра от вратата на фитнеса, навън. Той пак вика, аз пак се направих, че не го чувах, а и двамата знаехме, че го чух.
Въпреки това по средата на пътя между фитнеса и нас аз смених посоката и се върнах да му се извиня. Да му кажа, че не съм прав. Да му кажа, че той с нищо не ми е виновен, че ми е криво, че съм ядосан и т.н. и че е напълно прав и че няма да се повтори тази случка.
Реакцията му бе нещо от сорта на:
Ми к’во ме интересува, че се извиняваш след свършен факт. Ще се научите да си прибирате тежестите.
От първото изречение разбирам, че е ядосан, задето се направих на глух за него. Затова и той реши, че не си заслужава да се държи като човек с мен, тъй като бях путка и това го провокира да не подтиска негативните си емоции. Не всички можем, дори на моменти не искаме да си контролираме гнева. Разбирам го.
Второто му изречение ме навежда на мисълта, че ме слага под общ знаменател с някого. С кого? Всички останали? A.k.a нисшите форми на живот, които само пречат в залата?
Буги Барабата в едно интервю беше казал, че не трябва да се страхуваме да бъдем нормални. Помагало да се разбираме. Е, очевидно се опитах, но не ми се даде шанс за разговор на средно-интелигентно, или поне нормално-човешко равнище.
Криво ми беше просто и трябваше да го кажа някъде.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 04.03.10 16:41.
От години се старая да не се впрягам и да не се интересувам от хорското мнение. Обаче никак не е лесно. Изобщо да не ти пука от такива боклуци в залата...
Но аз разбирам, че не съм прав! Ясно ми е, но защо трябваше така да ми го натрива в носа? Помага му с нещо ли? Не можеше ли просто да разбере и да каже “окей”, макар и със застрашителна нотка, например “нямаме проблеми, стига да не се повтаря”.
Повече на никого “извинявай”, “не бях прав” и т.н. Не заслужават да им казвам най-трудните думи, а да бъда отблъскван и гледан накриво.
04.03.10
16:51
Траш, не се оплаквай, ами си вземи поука. Хубавото е, че не те е напляскал.
Да не си разтовариш уреда е все едно да се изсереш, и да не си избършеш задника.
Съчувствие ли търсиш, консултация ли... не знам.
Проблемът, не е в извинението, предполагам че го знаеш. :)
Много хора са емоционално и психически натоварени, този не е бил чак толкоз. Не е подходил като педагог, ама и ти не си дете.
Свиквай, че не всички подхождат с толеранс и разбиране, най-малкото защото не са длъжни, но и не на последно място - защото не им се отдава.
От мен, евалата че си се върнал да се извиниш.
Подразни ме това, че проявих момент на слабост като не си разтоварих щангата и сега ще ме мисли за поредното отворено лайно. Все пак всяка вечер тренираме заедно, дори да не си говорим. Ще ми чупи стойки, раздава погледи, показва кой е баткото.
Много хора са емоционално и психически натоварени, този не е бил чак толкоз. Не е подходил като педагог, ама и ти не си дете.
Такива случки ме карат да се чувствам като шест годишен.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 04.03.10 17:15.
Надали. Щом не те е догонил...а и съдейки по реакцията му, предполагам че е преглътнал пренебрежението ти и обидата си. :-P
Така, както ти си осмислил действията си, така и той ще ги осмисли.
А аз от цялата тая случка си вадя за пореден път извода, че няма смисъл да се ядосваме за дребни неща... Изобщо не виждам какво толкова ти е казал въпросния човек с 2рото си изречение? Общ знаменател - голямата обида... нали се сещаш, че има всякакви олигофрени дето особено ако се имат за много яки веднага ще почнат да те псуват на майка и т.н. и тогава е нормално да те е яд, че си тръгнал да се извиняваш на някъф див селтак... Супер е да можеш да си “перде” по принцип, просто не винаги се получава - разбирам те. :)
@ емзо
Такива клипчета ми напомнят, че много хора, които са се е*авали с “печките” след като се качат на такава, забравят за бензина въобще... Просто на звук не ме радват толкова дизелите, но пък като запее турбинката пак си е кеф за ухото :D
Мнението беше редактирано от Madman_ на 04.03.10 18:13.
Траш, не се оплаквай, ами си вземи поука. Хубавото е, че не те е напляскал.
Да не си разтовариш уреда е все едно да се изсереш, и да не си избършеш задника.
Досега в кариерата си на билдър съм видял точно двама, повтарям двама човека, които си разтоварват.
Аз НЕ съм видял някой да НЕ разтоварва при сериозни тежести. 40-50 кила на лоста нищо не са. :)
Днес, един колега си прави 160 кила тяга, стана и си замина, пък аз си разтоварвах лоста за клек...
04.03.10
20:46
При мен е индивидуално, почти винаги си разтоварвам тежестите, но понякога когато ме хваща умората оставям по едни 20-ки.
05.03.10
08:45
Всичко е до възпитание.
То ако става за въпрос пред всеки блок е пълно с употребени дамски превъзки и куп боклуци, ама мойто семейство не действа по този начин. Кой както е възпитан.
05.03.10
21:18
http://en.akinator.com/
Как е измислено т’ва нещо?!?!?!??!!
Намислете си известна личност, няма значение каква и отговарайте за нея.
Мнението беше редактирано от Питбула на 05.03.10 21:21.
Голяма зарибявка :) Първият път си намислих Преслава и я позна, но се издъни на Милко Калайджиев.
05.03.10
21:58
Голяма зарибявка :) Първият път си намислих Преслава и я позна, но се издъни на Милко Калайджиев.
Напъни се малко и ше го открие. Лелее .. направо се очудва. Почти всичко ми позна.
Само адреналинката не успя ... :lol:
05.03.10
21:59
Два пъти пробвах и двата позна :)
Хахахах позна The Red Guy (червения дявол, който ходи по гъз) от филмчето Cow and Chicken. :) :) :)
05.03.10
22:14
изобщо не познава: )
а за тежестите - супер неприятно е никой да не си ги прибира, разхвърляни дискове по цялата зала.. дъмбели ти се мятат по краката.. случвало ми се е да прибирам ВСИЧКИ дискове на стойките.
в една зала заварих лост на земята и около него дискове,,, сумарно над 200килограма. то си ти става допълнително упражнение към програмата да ги прибираш и подреждаш:)
Не позна Хитлер, нито Алан Грийнспан, никой от Рокфелер фамилията, не позна Арнолд и не позна Бойко Борисов....
Braintease ако искаш, ето:
http://www.orakula.hit.bg/magic.htm
Малко прости сметки и откриваш, че магия няма.
05.03.10
23:16
Не позна Хитлер, нито Алан Грийнспан, никой от Рокфелер фамилията, не позна Арнолд и не позна Бойко Борисов....
Braintease ако искаш, ето:
http://www.orakula.hit.bg/magic.htm
Малко прости сметки и откриваш, че магия няма.
Явно нещо бъркаш. 1 час ровичкам и познава почти винаги.
05.03.10
23:43
Намери МИШО ШАМАРА...КРАВАТА МИЛКА намери... :)
Пробвах и Хитлер и Арнолд - откри ги веднага. ;)
Рядко пиша... както и да е, имам малка кашлица дразни ме, казах си ще се пробвам с един сироп за кашлица - открих някакъв без захари. Купих го , пих 1 доза за възрастни и се отрових ....
Ебати деня ...
Та вече никога няма да пипна такова нещо, аз до сега никога не бях ползвал такива гадости ...
06.03.10
06:18
как точно си се отровил? какво се случи?
предполагам именно защотото никога не си пил, не си се тъпкал с лекарства.
и аз сериозно се замислям за теорията, че цялата фармацефтична индрустрия (или поне по-голямата част) е една мафия...всичко за пари...
06.03.10
06:48
и аз сериозно се замислям за теорията, че цялата фармацефтична индрустрия (или поне по-голямата част) е една мафия...всичко за пари...
След широко лансираните последните години луда крава, птичи грип свински грип и т.н. изобщо нямам съмнения, че има нещо гнило.
отрових се като го пих ,,,,, прибрах се от работа и ходих до залата, там за една индивидуална тренка, стана ми адски дискомфортно но изтърпях и в къщи реших да вечерям, е не успях.
Есетествено, че е за пари. Ако някой ти каже, че е направил фирма за да помага на обществото и други идеални цели - бегай на далече, тея са най-опасните!
вярно ли е, че като се дава малко люта подправка на кокошките, когато е студено снасят повече яйца, ако е вярно да застрелям моите с екстракт от Cayenne ще се пукнат от удоволствие :-)
вярно ли е, че като се дава малко люта подправка на кокошките, когато е студено снасят повече яйца, ако е вярно да застрелям моите с екстракт от Cayenne ще се пукнат от удоволствие :-)
от какво удоволствие по-точно ?
06.03.10
23:32
Това NRG, незнам как ще работи, но пробвай и сподели резултатите с тоя Шпрей! :lol:
Тъп въпрос: защо ми се пресече протеинът, когато си го сложих в кафето? Очаквах да се получи нещо като сметанка на прах, да се разтвори и да си имам кафе с вкус на ванилия. Дали защото водата беше вряла или кафето има някаква киселинност, която пресече белтъка?
08.03.10
15:39
Не вярвах спам-темата да “замре”, но явно нищо не е вечно на тоя свят :)
Най-яркият пламък гори най-бързо :)
08.03.10
16:47
да ви се похваля скъсаха ме пред дай на листовки с 6 грешки :cheese: :ohh: