Няма какво да ми обяснява никой - нека приемем, че аз съм крив - вие прави и да прекратяваме.
казано от С7АЛК3Р на 14.03.10, 20:36:
Thrashmetal - за какво толкова, искаш да разговаряш с тях?
Да ми извинят отсъствията. :)
п.п. http://www.youtube.com/watch?v=zC7ftMEQnW8 - Това са боговете на рока. И защо трябва да са им мръсни косите, не ми стана ясно? :lol: Шиповете, веригите и кожените якета за рока и метъла са като силиконовите устни и изрусената коса за чалгата. :)
Ако ще те накара да се почувстваш по-добре без да приемаме, че си не-прав, смятам, че Преслава действително има гласови данни - както и Глория и Анелия. Проблемът е, че не ми харесва за какво го използват. Ей, amigo, говорим си просто, никой не спори, че да има прави и криви.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.03.10 20:43.
Това е представата ми за метълист - дебел или хилав, с дълга сплъстена и мазна коса, с гримирани очи - все едно е бит и с хиляди кожени ленти по него - все едно садо-мазо костюм и вечно надрусан с амфети или пиян.
Еми Мишо до някаде си прав в представата си за описание на метал!Доста често срещам точно такива метали каквито си ги представяш по улиците!По-принцип не съм много против,защото това си е тяхният стил и начин на живот се пак те си избират каква музика да слушат и как да изглеждат!Не можем да кажем дали е правилно или не е правилно,защото всеки има различно мнение и вкус!
Bob Dylan, Zakk Wylde, Carlos Santana, Joe Statriani, Buckethead, Slash, Jimi Hendrix, Jimmy Page, BB King, Eric Clapton, Keith Richards, Kirk Hemmet - Все големи имена сред китаристите и не, че съм ги душил под мишниците, за да проверя колко се къпят, но това са едни от най-великите музиканти на рока на всички времена и по съвпадение едва 1/3 от тях имат дълга коса, а дори по-малко ходят с кожени якета и никой от тях не се гримира. Снимков материал да ти предоставя? :)
Колко души събра концерта на Планета преди няколко седмици? 3-5 хиляди?
http://www.youtube.com/watch?v=1QP-SIW6iKY&feature=related - тук говорим около милион. :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.03.10 21:02.
14.03.10
21:18
казано от Thrashmetal на 14.03.10, 20:47:
Колко души събра концерта на Планета преди няколко седмици? 3-5 хиляди?
Задай си въпроса какви и потърси клипче от концерт на Пайнер :lol:
Като погледаш 1 максимум две минути от видеото и си отговаряш на въпроса “Колко тъп трябва да си да посетиш подобен концерт” :-P
Ъъъ, просташка версия на Хю Хефнър?
п.п. Грешка. Това беше асоциация с Милко, а не с фен. :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.03.10 21:46.
14.03.10
21:47
Интересна дискусия.
Мишо, нека си го кажем направо. Чалгата е тъпа безмислена музика, което се слуша от пропаднали хора. Те не я слушат защото им харесва, а защото искат да подражават на тълпата, щото видиш ли, ако не слушаш чалга, няма да си модерен.Разбира се, всяко правило си има изключения. В случая това си ти :)
Мен лично чалгата не ми пречи. Преди я мразех, сега и свикнах и просто я игнорирам.
Относно това, че металите имали мазни сплъстени коси и не се къпели.Предразсъдъци. Видял си някъде някога такова нещо и вече айде всичките под общ знаменател.
За мен рока и метъла си остават най-стойностната музика. Чуя ли нещо различно, просто го изолирам.Който иска да си слуша чалга.(п)разни хора, (п)разни идеали.
Поздрав за Траш- http://www.youtube.com/watch?v=6KDO_yCYcuU
Момчета,кажете от каде мога да гледам састезанието на Христомир Христов на Арнолд Класик :)
казано от Миsh0 на 14.03.10, 20:36:
Стига и ти бе човек, мене ме хваща гнус от метъла. Какво му е хубавото на дългите сплъстени некъпани коси и гривни с шипове и тем подобни метълски гнусотии.
Не ти трябва да си с некъпана коса, за да си метъл. А какво му е лошото да е дълга? :)
15.03.10
15:55
казано от amann на 15.03.10, 07:03:
Момчета,кажете от каде мога да гледам састезанието на Христомир Христов на Арнолд Класик :)
http://video.ring.bg/multimedia/srebro-za-hristomir-hristov-ot-arnold-klasik.html
16.03.10
05:27
http://dir.bg/
едва ли им е леко на колегите от dir.bg :cheese:
16.03.10
05:45
“Възстановяваме данните от бекъп и се конфигурира ново оборудване. Общата големина на данните е около 40 TB. До тук сме възстановили 12 ТB данни.” :-)
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 16.03.10 05:45.
40 ТБ за такъв сайт даже ми се струват малко. Тъкмо обсъждахме, че дори един от първите и най-големи български сайтове си няма disaster център. Ппредставете си как са изградени останалите - някое по-голямо бедствие и българския интернет ще умре :lol:
16.03.10
11:07
“Най - овтратителното нещо в тоя живот е майка ти да пръдне на родителска среща!”
16.03.10
11:55
Сайтове като цс-бг.инфо,като замунда.нет,като бт.лрзру.ком си имат отговорни аунъри дет’ си правят седмични бакъпи,а сайтове,на които се крепи толкова информация не им обръщат внимание,безотговорност...
Или какво,не знаят къде е бакъп менюто ли?..
УМИШЛЕН съботаж май е най-вероятно...
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 16.03.10 11:56.
казано от gogata2427 на 16.03.10, 11:55:
Сайтове като цс-бг.инфо,като замунда.нет,като бт.лрзру.ком си имат отговорни аунъри дет’ си правят седмични бакъпи,а сайтове,на които се крепи толкова информация не им обръщат внимание,безотговорност...
УМИШЛЕН съботаж май е най-вероятно...
То ако ставаше така... имат си бекъп до момента на инцидента, но явно нямат налична техника, където да го подкарат.
П.П. Ако нещата се правеха както трябва, ще имат център, копие на първия, така че като падна тоя, дори нямаше да се забележи. Ама това е въпрос на финанси.
Мнението беше редактирано от Петко К на 16.03.10 12:01.
16.03.10
12:21
казано от Петко К на 16.03.10, 11:58:
казано от gogata2427 на 16.03.10, 11:55:
УМИШЛЕН съботаж май е най-вероятно...То ако ставаше така... имат си бекъп до момента на инцидента, но явно нямат налична техника, където да го подкарат.
П.П. Ако нещата се правеха както трябва, ще имат център, копие на първия, така че като падна тоя, дори нямаше да се забележи. Ама това е въпрос на финанси.
А и да не забравяме цените на сърварите ;-)
Както каза Петко - бекъп имат, но вдигането на новите сървъри отнема доста време. Все пак се справят доста бързо.
проблем - днес като пеках пилешко филе на скарата и от самото филе излезе някаква гъста бяла течност, някой има ли идея какво е това ????
аз винаги когато забележа мазнина я изрязвам преди да ги метна на скарата, това беше наистина много странно нещо за първи път от толкова години ми се случва подобна случка, хапнах малко само от филето, ще изчакам да видя как ще реагира стомахът ми, ако се разболея нещо утре ще замервам с пържоли продавача, който ми ги продаде :-)
16.03.10
13:22
казано от martoagr на 16.03.10, 12:33:
проблем - днес като пеках пилешко филе на скарата и от самото филе излезе някаква гъста бяла течност, някой има ли идея какво е това ????
Не се безпокой, и при мене така излиза бяло. Май е от консервантите. При свинското е същото. Ако печеш на по силна скара проблема го няма ;)
Младите да видят какви актьори имаше, не като сега ;)
Няма никаква теория за еволюцията - просто списък на съществата, които Чък Норис е пощадил
Великата Китайска Стена е била построена за защита от Чък Норис, но така и не могла да изпълни целта си.
Знакът за инавалиди на паркинга, не означава, че това място е предназначено за паркиране на коли на инвалиди. Всъщност той указва, че мястото принадлежи на Чък Норис, и показва какво ще се случи ако някой паркира там
Веднъж Чък Норис свалил фашистки изтребител, като се прицелил в него с пръст и казал “бааам”
Сюжета на филма за костенурките-нинджа е основан на реални събития. Просто веднъж Чък Норис глътнал костенурка и когато я изакал тя вече била висока 1.80м и владеела карате.
Военната единица “Чък Норис” не присъства в играта “Цивилизация 4” ,защото една единица “Чък Норис” може да унищожи всички нации, взети заедно.
Обичайната жилищна стая съдържа 1242 предмета, с които Чък Норис може да ви убие, включителни и със самата стая.
Когато Чък Норис отива да дари кръв, той не признава спринцовки, а моли да му донесат кофа и пистолет.
Веднъж Чък Норис изял тортата, преди приятелите да му кажат, че вътре има стриптизьорка.
Не съществуват никакви раси - има само хора, които Чък Норис е пребил до различни степени на синьото и черното.
Когато Стивън Сигал убива нинджа му одира кожата, Чък Норис му одира всичко !
Уилт Чембърлейн твърди, че е спал с повече от 20000 хиляди жени през целия си живот. За Чък Норис това е само “скучен вторник”.
При много мъже единия тестис е по-голям от другия. При Чък Норис ВСЕКИ тестис е по-голям от другия.
Когато Бог казал “Да бъде светлина !”, Чък отговорил “Кажи ‘Моля!’”.
Чък Норис използва нощна лампа, не защото се страхува от тамнината, а защото тъмнината се страхува от Чък Норис.
Чък Норис е починал преди 10 години.
Чък Норис се изявява особено добре във всички предмети: той е броил до безкрайност (два пъти!)
Чък Норис може да надбяга метрото в обратна посока
Чък Норис може да убие два куршума с един заек;
Каубойските ботуши на Чък Норис са направени от истински каубои.
Майкрософт е направила нова антивирусна програма наречена “Чък Норис”. Програмата предизвиква вирусите да влязат в системата.
Чък Норис няма банкова сметка, той казва на банката колко пари му трябват.
Извънземните съществуват. Те просто изчакват Чък Норис да умре преди да нападнат
Чък Норис говори в режим 5.1 Dolby Digital Surround Sound.
Чък Норис може да лети, защото гравитацията не се ебава с Чък Норис.
Мнението беше редактирано от to4ka на 16.03.10 18:04.
16.03.10
18:17
:lol: :lol:
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 16.03.10 18:17.
Как да деактивирам Дженуин Уиндоуса?Пише ми че имам разни вируси в мИРК Аутлуук и т.н. все програми, които не използвам а след скан с НОД32 си изчисти само 4-5 неща които и си намери.Постоянно ми излиза поп-ъпче от щитчето долу в дясно че някви вируси работят в момента и т.н.Помощ?
17.03.10
13:34
И dir.bg отново на линия
http://dnes.dir.bg/2010/03/17/news6040285.html
:)
17.03.10
15:05
казано от Никола на 17.03.10, 13:09:
Как да деактивирам Дженуин Уиндоуса?Пише ми че имам разни вируси в мИРК Аутлуук и т.н. все програми, които не използвам а след скан с НОД32 си изчисти само 4-5 неща които и си намери.Постоянно ми излиза поп-ъпче от щитчето долу в дясно че някви вируси работят в момента и т.н.Помощ?
Прати си скайпа да ти дам няколко програмки и да ти обясня кое и как. ;-)
Седя си на работа, набивам хляб,сирене и домат + кренвирши и си мисля - ето така не се прави тяло :D
Пуснах линк и в дневника си, но реших и тук да се изфукам: На две колела с Анелия :)
17.03.10
17:17
Отваря Бойко Борисов хладилника. На горния рафт - чиния с пача. Бате Бойко я поместил и тя леко се разтреперала.
Той:
- Спокойно. Аз съм за пицата.
:lol:
17.03.10
19:55
казано от to4ka на 17.03.10, 17:41:
head_hunter за седмица да не ти се намира читав активатор?
Не е активатор - по скоро тулче дето маха досадното съобщение.
..... 7.80лв. пилешките гърди. В “Европа”-та ги вдигнали. А яйца все няма. В “БИЛЛА” също не са на сметка пилешките гърди, а яйцата са все от “свободни кокошки”, т.е. 40ст. за яйце. В “345” същата работа. “Кауфланд” далече, “Фантастико” само яйцата стават последно като видях, а месото същата работа.
“Фифи” кротко с езика !
emzo
Мнението беше редактирано от emzo на 17.03.10 20:28.
Накрая ще се окаже, че всичките кокошки са свободни, особено по Великден :lol: