Не е моят... на братовчед ми... ама аз нали се имах за капацитет та се заех да го правя...
02.05.10
19:08
Сменяй доставчика!
Изобщо не се занимавай с глупости. Линксис ползват в последно време софт на CISCO, а там знаеш как седи положението.
Само ще утрепеш машинката.
Дали е възможно хората който посещават фитнеса да имат фетиш към мускулести мадами? :cheese: Защото сега гледам във т-натион момичетата отдолу и тези със малко мускули ме кефат същото толкова,колкото тези без такива.
Хед, така ще се прави, ако машинката беше моя щях да я изпържа, но да задоволявам любопитството си за сметка на друг не е вариант...
Андриане, май е малко по-сложно... понякога това дори няма значение... жената трябва да има излъчване преди всичко...
03.05.10
04:48
Донякъде да, добро утро. :lol:
Станах в 7 без 15.. от 9 съм на тренировка :coolgrin:
Аз пък днеска цял ден няма да съм си в града.. Нито храната знам каква ще е, за тренировки да не говорим.
Днес наистина е гоУем ден... понеделник... нормално. ай приятен и успешен ден на всички : )
03.05.10
07:19
Охх.. в очакване на ваканцийката съм :lol: Ам във ВиБокс-а на 3-то място клипчето “Е тва е машина” възможно ли е таз машинka да е взимала нещо “забранено” ? Познавам го много добре лично,храни се отвратително - предимно с джънк,не е ходил на тренировки от 1 месец ( знам го от източник :lol: ) , редовен посетител на Амор (което знаете до консумирането на какво води :Д:Д) и не ми е ясно как ще ги прави тея Ghetto Workout нещица :lol:
03.05.10
08:13
Ти луд ли си бе, ахахахаа.
казано от Dimitur Kosev на 03.05.10, 07:19:
Охх.. в очакване на ваканцийката съм :lol: Ам във ВиБокс-а на 3-то място клипчето “Е тва е машина” възможно ли е таз машинka да е взимала нещо “забранено” ? Познавам го много добре лично,храни се отвратително - предимно с джънк,не е ходил на тренировки от 1 месец ( знам го от източник :lol: ) , редовен посетител на Амор (което знаете до консумирането на какво води :Д:Д) и не ми е ясно как ще ги прави тея Ghetto Workout нещица :lol:
:lol: :lol: :lol:
Търкалям се из офиса, направо ме утрепА.
Мнението беше редактирано от korpusito на 03.05.10 08:37.
03.05.10
08:26
Ми не ти разбрах мнението .. aма изобщо :lol:
Мнението беше редактирано от Dimitur Kosev на 03.05.10 08:26.
03.05.10
09:22
Това трябва да е някъква пародия. И кое му е трудното като е 40 кг. с напикания матрак?
Прекалява с гледането на филмчета и клипчета - ще му мине :lol:
Хаха как бе ... момчето е ghetto soldier - не се ебавайте с него! :D А иначе точно тук никой няма да впечатли - някой от широката публика да, но не и “старите кучета”. Поне научих една яка песничка от клипа, ако не друго.
http://www.youtube.com/watch?v=RiV_ue-PbL4
James “Maynard” Keenan - защо, аджеба, толкова много харесвам странни хора?
503 Service Unavailable
No server is available to handle this request.
>:( Някой знае ли каква е тая прстотия? Какво ще рече? Цял ден се опитвам да отворя една страница и ми го изписва. Много често го имам тоя проблем със съответния сайт, който ако не се лъжа е американски. Направо полудявам! >:(
03.05.10
17:20
Само да спомена :lol: Взимало е анаболни вещества момченцето ;)
Това става много често и като вляза за 1-2 мин виждам, че има потребители онлайн, след това пак запецва и ми излиза надписа. :-/
казано от Dimitur Kosev на 03.05.10, 17:20:
Само да спомена :lol: Взимало е анаболни вещества момченцето ;)
Остава и да му личеше.
03.05.10
17:54
Ами не ги е взимал правилно явно ... Супер тъпо е така само за седмицата да се изфукаш и след това да не можеш да се набереш 1 път...
хаха
И аз така ще направя. Следващата седмица - хоп, хоп и ще пускам клип с тия постижения
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/44826/P0/
:lol:
Наложи ми се да влача полуумряла възрастна жена,завита в одеало и тънеща в собствената си кръв и секрети,по стълбите на блока ми.
Беше много,много ужасно.Имах се за що-горе стабилен психически човек,но вече не смятам така.Още не мога да се оправя от гледката на полуголата старица и миризмата.
Сменям квартала.
п.п. имах нужда да споделя
Като бях малък видях как застреляха човек в гърдите. А малко по-малък като бях, натъпках топка хляб с кърфици и я дадох на едно куче, от което много ме беше страх преди. Умряло го намерили в клетката си.
Преди няколко месеца видях как един старец получи удар, след което на всичкото отгоре го блъсна кола.
Веднъж на “екскурзия” видях мозъка от размазаната глава на един блъснат от кола чичко. Кръвта се разтичаше надолу по улицата от потока на локва, избила от шахтите на канала.
В нито една от случките не почувствах абсолютно нищо.
казано от junkhead на 03.05.10, 20:14:
п.п. имах нужда да споделя
Ако си мислиш, че имаш проблеми, мога да ти разкажа някоя случка.. : )
И аз имам подобна история с една баба, но не коя да е, а моята, след операцията на краката. Кофти.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 03.05.10 20:41.
В случая потресаващото беше,че жената е вегетирала така дълъг период от време,в един апартамент със собствените си синове,петдесетгодишни алкохолици.Ходя да аз по стълбите и тоя ми вика дай едно рамо,пич.Изтръпнах,като видях какво има в одеялото.Майка ми е това,вика,и смърди целия на джибри.Мразя пропадналите типове.Мразя да виждам докъде може да стигне един човек в мизерията си и колко грозен може да бъде краят.
Иначе рядко се трогвам от нещо,но тези ситуации ме изкарват извън релси.Не обичам мизерията.На насилие съм свикнал от малък,но това не искам да го виждам пак-чувствам си се ок и без него.
Влачих я до линейката.
казано от Dimitur Kosev на 03.05.10, 17:54:
Ами не ги е взимал правилно явно ... Супер тъпо е така само за седмицата да се изфукаш и след това да не можеш да се набереш 1 път...
Ахаха, ти май злобееш вече! Айде стига си го рекламирал тоя пич, а и не си мисли, че като вземеш нещо и от веднъж ще почнеш да правиш всичко. Няма тяло момчето, но не може да му се отрече, че някои неща ги умее. ;-)
04.05.10
04:27
казано от CKOTA на 04.05.10, 04:09:
Айде заминавайте на работа!
Който иска може и на училище да отиде.. :lol:
04.05.10
04:49
казано от gogata2427 на 04.05.10, 04:27:
Който иска може и на училище да отиде.. :lol:
:lol:
Може... свободна държавица сме... аз ще ходя на нещо като интервю... ся отивам да забъркам сутрешната кашица...
04.05.10
06:03
Свободата и свободията са различни неща :).
04.05.10
06:41
То и аз днес май няма да хода на даскало, мързи ме.
А пък и съм левичар, с тоя счупен палец, седя и само преча.
Вчера сметнахме колко дни ще учим от май месец - 13. Аз сигурно около 5. :lol:
04.05.10
10:09
Написах го понеже тройкаджийте от нашето даскало и наборите ми дет’ учат в други ходят когато им дойде на акъла,редовно ни идват на гости да се видим и да си кажем по някаква приказка.. :lol:
А пък и да,в свободна държава сме..
п.п.Питбуле,ти какво печелиш от тия 5 дена? - Може би недостатъчно време да пооправиш някаква оценка. ;)
——————-
Пфуу,днес ми е ужасен ден.
Имам 4 часа сън,пълнолуние беше(май че),не успях да спя.
Отивам в даскало,контролно по Математика.Изпитване по Английски,после Химия.Добре,че не карахме ФВС шот’ щях да се строполясам,не мога да мисля,не мога да гледам,не мога да се движа...Бахти..
Да си кажа и аз каквото ми е на душата - за 1 месец и 10 дена съм -7,5кг БЕЗ добавки за чистене. Идеята ми беше по 1 кило на седмица да пада. Но май съм изчислил погрешно и съответно позанижил калориите.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.05.10 10:59.
казано от Петко К на 04.05.10, 11:00:
Ако при това положение мускулите и силата си стоят - радвай се :)
Ако вземем размерите на ръцете, да стоят си. Паднали са с милиметри. Виж силата е по-проблемна. Гръдната пада с повече, но това е защото пада доста мазно около перки и гърди. Стискам зъби, но държа работните тежести както бяха преди чистенето.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.05.10 11:03.
Пък аз се събуждам в истерия. Целия бях вир вода - ЛЕДЕНА пот, сякаш излизам от банята и съм се гмурнал в леглото. Първи час физика - това отсъствие само ми трябваше и закръглям 1/3 отсъствия за годината. Другарката ми каза, че няма смисъл да ме изпитва, понеже исках по желание. И с оценки, и без оценки, съм си оставал 11-ти клас рече?
Отидох при директора да вдигам скандали, задето тая гадна комунистка пише отсъствия дори за ЕДНА минута закъснение, при което с един час седмично, общо 36 учебни часа за цялата година, 12 закъснения от една минута се правят с лекота. Пък то какво се оказа? Директора ми е кръгъл идиот, путка и страхливец. Поне беше честен - че учебното заведение, в което уча много прилича на живота като цяло. Винаги има някаква йерархия и винаги има лайна, които са нещо повече от теб, независимо дали са го заслужили, и могат да те правят каквото си пожелаят без някой да може да ги спре. Не ми обеща да се променят нещата, но обеща, че поне ще се опита да направи нещо.
Както казах преди няколко страници - самозабравя ли се, живота лека полека ми напомня за истинската си същност. И не, не винаги е такъв, какъвто си го направиш. Или пък такъв, какъвто си мислиш, че го виждаш. Някои неща са извън контрола ни.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 04.05.10 11:06.