17.01.10
07:09
То не е за смях,то е плачебно,че не знаят... :lol:
Преди им се смеех като ми кажат нещо такова,ама сега само се подхилвам умно* и се обръщам..
Аз пък имам 1 приятел 2 години по-малък от мен и е 205см :) Аз дето се имам за висок, д него съм като петокласник :)
Една тренировъчна програма за нежния пол!
Развива невероятни форми ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=6a7Kf1e5lEI&feature=channel
Мнението беше редактирано от gorskia на 17.01.10 08:52.
17.01.10
08:53
Рррр, http://vbox7.com/play:1e7112d9 !
Абе тая мацка много яка, ама само на мене ли не ми харесват такива “обезмаслени” с плочки... вени... и т.н. :-/
17.01.10
09:05
http://www.youtube.com/watch?v=6a7Kf1e5lEI&feature=channelАбе тая мацка много яка, ама само на мене ли не ми харесват такива “обезмаслени” с плочки... вени... и т.н. :-/
х2
от 0.51 до 1.03 може да се прави и с тренировъчен партньор
“Абе тая мацка много яка, ама само на мене ли не ми харесват такива “обезмаслени” с плочки... вени... и т.н. “
Гроздето и кисело казала лисицата ;-)
Човек трябва да опита от всичко, стига с тез ученички заголили паласки ;-)
“от 0.51 до 1.03 може да се прави и с тренировъчен партньор”
Задължително, ще има по голяма ефективност (стимул) ;-)
Мнението беше редактирано от gorskia на 17.01.10 09:24.
17.01.10
09:35
Да се похваля започнах от тази седмица един проект върху по-малката ми колица.
Предимно визуални промени, че нещо я бях позанемарил, а предимно карам нея.(
п.п. Да не си помисли някой, че ще я тунинговам - НЕ просто е 1.2 двигател и ще изглежда смешно :lol:
Мнението беше редактирано от head_hunter на 17.01.10 09:37.
17.01.10
09:36
Да се похваля започнах от тази седмица един проект върху по-малката ми колица.
Предимно визуални промени, че нещо я бях позанемарил, а предимно карам нея.
Пусни снимки преди/сега :lol:
17.01.10
09:47
В края на седмицата ще пусна някои снимки от преди първата промята.
Искам във вторник да си взема джантите и да ги сложа.
Като пусна снимките ще обясня какви са проментите освен видимите.
Реших се да го правя щото е дърто, а двигателя му е много добър.
17.01.10
12:50
Aбе, не знам, ама готвя една сложна манджа сефте, дали ще стане Убава, кой ли знае.. :lol: , че съм вложил и кило месо вътре и ще ме е яд, ако се прецакам.. :lol:
17.01.10
12:52
Aбе, не знам, ама готвя една сложна манджа сефте, дали ще стане Убава, кой ли знае.. :lol: , че съм вложил и кило месо вътре и ще ме е яд, ако се прецакам.. :lol:
Вади месото още сега и яж сурово!
Търся желаещи да приклещят бившия финансов министър Стоян Александров(по възможност тази вечер) и да направят така че да не успее утре да дойде на изпита ми по финанси!! :)
17.01.10
13:47
Търся желаещи да приклещят бившия финансов министър Стоян Александров(по възможност тази вечер) и да направят така че да не успее утре да дойде на изпита ми по финанси!! :)
И к’во се фукаш сега?
И к’во се фукаш сега?
??? С?
17.01.10
13:54
Дали е приказка,
с любов и щастие накрая,
или просто искам да те хаха,
само аз си зная. :lol:
17.01.10
14:33
Ей ся,ей ся,ей ся ми я пратиха,да нея,нея,песента..
Ork.Biat - Tyyrr-r-r-r-r-tak-tak :lol:
Ама не,аз веднага се сетих за Гъци,гъци.. :cheese:
сега четя статия, че тревата съвсем не е наркотик,ами е набедена за наркотик,защото едно време от индийския коноп са правили:въжета,листове,платна и какво ли не,но нефтените компаний са направили така,че да я забранят ,и не само те ,ами и алкохолните компании,тютюневите...тоест тревата не е толкова лоша ,колкото се говори..както има една приказка.....отровата е в дозата
17.01.10
20:18
сега четя статия, че тревата съвсем не е наркотик,ами е набедена за наркотик,защото едно време от индийския коноп са правили:въжета,листове,платна и какво ли не,но нефтените компаний са направили така,че да я забранят ,и не само те ,ами и алкохолните компании,тютюневите...тоест тревата не е толкова лоша ,колкото се говори..както има една приказка.....отровата е в дозата
Хаха, че то тревата изобщо не е вредна, доколкото знам. Имам познати които пушат всеки ден, дори и тренират бокс.
Ясно ми е колко сериозно тренират. Сигурно е полезна. Трябва да почнат да я дават в детските градини. Вместо добрия стар Грис малчуганите ще пафкат Ганджа. Тези статии са писани от хора като вас, на които им се иска да е така.
17.01.10
20:46
От всичко в детската най - много мразих грис и мляко с ориз.. :lol:
Аааа, да, и следобедната “дрямка” :lol:
Ясно ми е колко сериозно тренират. Сигурно е полезна. Трябва да почнат да я дават в детските градини. Вместо добрия стар Грис малчуганите ще пафкат Ганджа. Тези статии са писани от хора като вас, на които им се иска да е така.
Статията е преведена и е написана от Дъг Ърчи,ама ти си твърдоглав и имаш доста голямо самочувствие без покритие,вземи малко да почетеш ,не само да ядеш
Дам твърдоглав съм, че ти казвам, че тревата е вредна. Пак доказа теорията ми. ИСКА ТИ СЕ ДА Е БЕЗВРЕДНА.
П.С. Аз ще спра да ям, но ти започни, че си на ръба на анорексия ако не дай Боже това на аватара си ти !
Дам твърдоглав съм, че ти казвам, че тревата е вредна. Пак доказа теорията ми. ИСКА ТИ СЕ ДА Е БЕЗВРЕДНА.
П.С. Аз ще спра да ям, но ти започни, че си на ръба на анорексия ако не дай Боже това на аватара си ти !
1.не пуша трева и няма да пуша
2.просто казвам какво сам прочел в статията ,ако ти я прочетеш,ще си на същото мнение
3.добре е да отидеш на очен лекар или смени монитора ,щом смяташ ,че съм анорексик
Нека не спорим за глупости. Малко крайно се изказах, но това с яденето и четенето ме издразни адски. Нека не разводняваме и без това безсмислената тема :)
аз не споря,просто изказах рецензия ,затова което съм прочел - нито съм ЗА ,нито ПРОТИВ тревата
17.01.10
21:12
ААААААА, моля, моля.. В темата има голям смисъл! :lol:
17.01.10
21:56
Oбичам да пуша, по малко да пия,
и по кучки като тия, да си бутна чекия :lol:
18.01.10
05:28
Пууу,вънка сняг вали,мамка му...
18.01.10
05:32
В Бургас е адския дъжд, усещам как след малко трафопостовете започват да гърмят като крушки :smirk: :-S
18.01.10
05:35
В Бургас е адския дъжд, усещам как след малко трафопостовете започват да гърмят като крушки :smirk: :-S
Кой к’во прави,Вие там на морето,все сте наводнени.. :lol:
18.01.10
05:39
Абе наводнени добре, повечето можем да плуваме, ама без ток ..... :ahhh:
Профешънъл изкривяване :lol:
18.01.10
08:29
Баси снега в Русе...