Лаф моабет - том първи

Темата е заключена.
Прескочи до:

23.01.10
21:17

С едната разлика, че преди е било черно-бяло.
: )

23.01.10
21:22

казано от Иван Шишманов на 23.01.10, 21:13:

казано от fanfan на 23.01.10, 21:09:

Шах и мат а ?
разбрахме ,че си личим отдалеч; Друго да споделиш за тинейджърите ,добре ги познаваш!?

Можеш да спреш да ръсиш глупости, виждаме, че нямаш много стойностни мнения из форума, можеш и да продължиш да доказваш думите ми. Избора си е твой.

виждаме ? кои сте вие ? глупостите ги ръсиш ти и продължаваш да парадираш,че твоето поколение е велико.колко са стойностни мненията ми ? незнам„ помисли за твоите! Това ,че те опровергах ,не ти дава мира и “не можеш да паднеш по гръб”,научи се да разбираш и другите,не бъди твърдоглав.Ако направиш референдум относно “тинейджърското поведение” ,обади се ,може да зема участие.

23.01.10
21:25

казано от Thrashmetal на 23.01.10, 21:17:

С едната разлика, че преди е било черно-бяло.
: )

Тц, това е било по времето на родителите ми, ние си имахме цветни телевизори :lol:

казано от Oranje на 23.01.10, 21:08:

Ванка, тийновете нямат право да гласуват. Знаеш какво си избраха мнозинството нетийнове лятото...
А България е най-богатата страна. 95% от населението са милионери. Затова и новото Правителство предприе като най-важна задачата да хване бандата с отвличанията, защото от 100 души 95 бяха в опасност да им бъде поискан откуп от милиони. Така че не се безпокой, бъдещето на родината ти е розово :)

О да сега, като пуснат големите пари от Гърция, ще напълним пицата и за нула време, ще се почувстваме като в Сингапур  :lol:

Ще наруша правилото от първия пост -
Емзо и бътхед, трябва да ви обесим задето създадохте темата  :coolsmirk: Редно е да се затвори...

Че защо, това да кажеш на някой, че изпитваш някакво желание да го метнеш на бесилото, не е много голяма убида, предвид стандартните убиди включени в БГ речника  :-)

23.01.10
21:34

Както казваше един приятел, някои хора са като ла*на - колкото повече ги закачаш, толкова повече миришат!

казано от Иван Шишманов на 23.01.10, 21:32:

Че защо, това да кажеш на някой, че изпитваш някакво желание да го метнеш на бесилото, не е много голяма убида, предвид стандартните убиди включени в БГ речника  :-)

В речника Убида ли е? ;)

23.01.10
21:37

Koгато включва опит за убийство си е баш Убида. :lol:

казано от Oranje на 23.01.10, 21:34:

казано от Иван Шишманов на 23.01.10, 21:32:

В речника Убида ли е? ;)

Де да знам, не съм го чел, целия.

Вадя въжИто и сЪпунЯ !

23.01.10
21:52

Подобна дискусия :lol:

http://tupiuseri.hit.bg/p.htm

23.01.10
23:18

как се хаква wi-fi ?

23.01.10
23:54

Като за начало каква е криптировката?

24.01.10
01:59

да кажем wep

GO

24.01.10
07:34

казано от fanfan на 24.01.10, 01:59:

да кажем wep

Има два вида wep ;) :

- 64
- 128

битови,кой е? :)

Бих казал:”Гугъл е велик!”,ама не е. :lol:

http://ramnik.net/wp/?p=14

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 24.01.10 07:35.

24.01.10
07:50

Чичко Гугъл е пичага!  ;)
Ето един поздрав за спорещите относно младото поколение от предните странички http://www.youtube.com/watch?v=m8fm3Z7jgWM&feature=fvst ... Яко а ? :D

24.01.10
09:05

Последен ден почивка преди началото на работната седмица ;)

Айде да идва училище, че пак спах до 10 :( А и на даскало ям по-добре ;)

казано от Владимир92 на 24.01.10, 09:12:

Айде да идва училище, че пак спах до 10 :( А и на даскало ям по-добре ;)

Аз съм точно обратното. Когато не съм на училище се храня много по-добре и по добре се чувствам през целия ден.
Но все пак не живея за да се храня ;). Последна седмица съм първа смяна , после ще се наспивам поне :)
Сега трябва да чертая 3 чертежа ; ( Реве ми се направо. Това е да си архитект ;)

HE

24.01.10
09:19

казано от gogata2427 на 24.01.10, 07:34:

казано от fanfan на 24.01.10, 01:59:

да кажем wep

Има два вида wep ;) :

- 64
- 128

битови,кой е? :)

Бих казал:”Гугъл е велик!”,ама не е. :lol:

http://ramnik.net/wp/?p=14

Трудно става хакването и на WPA, WEP и WEP2.
Преди около година и половина бях на кофти доставчик и съответно 2-3 дни има нет, а 2-3 дни няма.
Около нас има поне 8-9 мрежи и всичките заключени - е само при една успях.
В линка на Гогата е програмката която ползвах, но там нещата прекалено общо обяснени.
Имайте в предвид, че отнема доста време събирането на пакети /аз имах около 12 ГБ/ и едва тогава имах успех.

Аз затова моята мрежа съм я оставил отворена, за да не ме хакват  :lol:

Владо и аз като съм на работа хапвам по добре.

Гасете печките, че работата не е на добре

http://www.tso.bg/default.aspx/tovar-na-ees/bg

:)

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 24.01.10 09:32.

В моето училище хамбургер с лайна струва 2.50. За да се наям ми трябват 2 х 2.50 = 5лв. Аз си взимам 200гр филе за почти 3лв и ориз или друга въглехидратна храна за 1 лв = 4лв максимум. Хайде пак да ми говорят съучениците, че съм луд да давам толкова пари :-)

Във вторник бях на театър с една девойка, и понеже през деня се случиха някой неща от които н еможах да си похапна, като стигнах пред театъра бях гладен като вълк. Огледах се за храна хооп пред мен “дюнери”. Викам си е кво толкова така и така няма да стане билдер поръчвам си, а девойката ме пита “голям или малък”. Викам си еее как малък, аз съм 96 кг голям човек. Поръчвам голям връчиха ми го и като ми каза 4 лева, направо се облещих. Та 4 лева са половин кг пилешко, със 100 гр протеин вътре. Хамбургера има 5 грама протеин, 100 мазнини разбира се от кофтито и 50-60 вългехидрати, разбира се от кофтито.
Тъй, че в зависимост от начина на хранене преди да започнеш здравословно хранене, нищо чудно да се окаже, че се храниш и по евтино.

Едно време ме беше срам да си ям яйцата пред класа ми. Вече си ям на центъра на града пържоли от пакетче ;) Не ме бърка и огън да си запаля и да си направя мръвките  :-)

казано от Владимир92 на 24.01.10, 09:41:

Едно време ме беше срам да си ям яйцата пред класа ми. Вече си ям на центъра на града пържоли от пакетче ;) Не ме бърка и огън да си запаля и да си направя мръвките  :-)

Хаха :D
И мене на лекции ме бъзикат постоянно, ама кво ти пука... :)

Относно онова клипче, за което ставаше дума (гадното), ами гледах го, сега както искайте ме разбирайте, но не се впечатлих много, толкова предавания има и по телевизията, даже и снощи гледах 1 за серийни убийци, разликата е че по телевизията не се дават нещата с тези подробности. Бях гледал като по - малък, как чеченци караха 1 руснак да казва някаква молитва, докато те му режат гърлото и т.н...

Това с руснака, преди години го бяха пуснали в новинарската емисия по БНТ, когато войната в чечня си беше актуална тема. Разбира се избухна скандал и имаше оставки тогава.

HE

24.01.10
10:30

Току що ми докараха новия хладилник, а вчера пералнята и готварската печка.
Тука приемам поздрави от Ванката - смених ги за нисък енергиен клас.

24.01.10
10:37

казано от Martin Tomov на 24.01.10, 10:05:

Мен пък не ме бъзикат щото съм най-здравия от курса 8-)

казано от head_hunter на 24.01.10, 10:30:

Току що ми докараха новия хладилник, а вчера пералнята и готварската печка.
Тука приемам поздрави от Ванката - смених ги за нисък енергиен клас.

Абе то малко ....по малко ток, по малко пари, заплати  :lol:

Надявам се си се възползвал от:

http://www.evn-ep.bg/bg/presse/news_detail.asp?newsdetail=8009

казано от Никола на 24.01.10, 10:37:

Мен ме бъзикат момичетата само ;)

24.01.10
10:54

а това за хакването на wi-fi с тази aircrack програма само чрез линукс ли става ?

24.01.10
10:57

казано от Никола на 24.01.10, 10:37:

Попринцип не е важно колко си здрав...някого може да няма твои размери,но пък да е по-здрав

24.01.10
11:01

Пич.Аз вдигам щанги.Като казвам здрав освен размери имам предвид и сила.

Мнението беше редактирано от Никола на 24.01.10 11:02.

24.01.10
11:07

е нормално е да имаш сила; ако си тренирал боен спорт,щеше да ме разбереш.

24.01.10
11:08

Тренирал съм ;)

24.01.10
11:12

тогава би трябвало да знаеш,че размера няма много значение

Никакво значение няма как... Категориите са за кеф.

24.01.10
11:16

казано от fanfan на 24.01.10, 11:12:

тогава би трябвало да знаеш,че размера няма много значение

Размера има значение до там да предотвратява конфликтите.Ако са толкова твърдоглави идва ред на силата ;D

Освен това не се сещам за случка в доджото някой слаботелесен да победи някой бик.Това става само на теория...или с остри предмети.

Мнението беше редактирано от Никола на 24.01.10 11:18.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1