Някой видя ли обявата на "Биогейм" в "Олимп"?

11.01.10
20:25

Здравейте!

Искам да питам някой видял ли е обявата на Биогейм в сп. Олимп - дето в последните 2 броя обявяват награда от 1000 а после и 2000лв за всеки който докаже несъответствие на съдържанието на опаковката и реалното съдържание за всички продукти на фирмата. И имаха едно изискване там - да е извършено според някакъв закон?

Пиша темата защото ми се стори интересна а вече 2-ри месец никой нищо не е писал по въпроса.

Дали в крайна сметка добавките им може да се окажат качествени или има някаква врътка? Как мислите?

11.01.10
21:50

За мен това си е евтина реклама отстрана на Биогейм. Можеби разчитат на това да се вдигне малко шум покрай тях, и да привлекат някои заблуден клиент!!! :)

Мнението беше редактирано от Roadk1ll на 11.01.10 21:51.

11.01.10
22:01

Качеството е - срамно.
От години и невярвам в последните месеци да са направили огромната крачка напред за достигане на минимално поносимо равнище.
Всичко е реклама.

Roadk1ll да ти кажа, не е много евтина реклама.
Главен редактор на Олимп е Евгени АНГЕЛОВ.
Президент на БФКФ и собственик на Биогейм е Патрик АНГЕЛОВ.
Съвпадението във фамилиите съвсем не е случайно, все пак говорим за двама братя.
Пък това, че два месеца никой не е отворил темата, показва, че форума не чете Олимп :), още от как работих за списанието, казвах, че тенденцията е тиража да пада, и явно отново съм стнал лош пророк.
mitaka101какви неща пишеш, самия Самир Банут според писаниците на списанието, много хареса Биогейм и щял да си вземе за в къщи  :lol:

Иначе като знаем какви калпави лаборатории има в БГ ще ти е трудно да го докажеш несъответствието.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 12.01.10 06:34.

12.01.10
07:03

Хахахааха - ей направо ме разбихте :)
Значи все пак всичко е само евтина реклама и прах в очите. Радвам се, че писаха и хора които са работили в списанието и знаят как стоят нещата отвътре.
Иначе като изключим явните реклами - Олимп ми харесва, защото представя историите на личности - как са тренирали за да достигнат това ниво, техните опити и грешки..а до колко е правилна информацията явно никой незнае :)

12.01.10
09:18

Аз също се съмнявам протеините им да отговарят на етикетите, но без анализ, нищо не може да се твърди със сигурност. Да не забравяме, че някой “маскиращи” агенти в пудрата могат да реагират като протеин при някой методи на анализ.

Brute

19.02.10
16:56

Не ме интересуват биогейм и според мен са кофти добавки,но за ‘’Олимп’‘-САМО ПОКЛОН.Това е най-доброто бодибилдинг  списание правено някога.

19.02.10
17:45

казано от Brute на 19.02.10, 16:56:

Не ме интересуват биогейм и според мен са кофти добавки,но за ‘’Олимп’‘-САМО ПОКЛОН.Това е най-доброто бодибилдинг  списание правено някога.

“Мускули и фитнес” е класи над него !

Мнението беше редактирано от summer_jam на 19.02.10 17:46.

Brute

19.02.10
17:51

Ако искаш да гледаш мадами и упражнения с топки,реклами на добавки и безмислени статий тогава може.От ‘’Мускули и фитнес ‘’ по нецеленасочено списание няма.Забележи,че първо една статия излиза в ‘’Олимп’‘,а после в другите списания.От ‘’Олимп’’ съм научил много... нещо което не мога да кажа за другите списания.

19.02.10
18:29

казано от Brute на 19.02.10, 17:51:

Ако искаш да гледаш мадами и упражнения с топки,реклами на добавки и безмислени статий тогава може.От ‘’Мускули и фитнес ‘’ по нецеленасочено списание няма.Забележи,че първо една статия излиза в ‘’Олимп’‘,а после в другите списания.От ‘’Олимп’’ съм научил много... нещо което не мога да кажа за другите списания.

И аз същото щях да напиша. Имам Олимп от първия ! брой. ‘’Мускули и фитнес ‘’ - само реклааааами вътре, не че американския вариант няма по-малко де ;)

Валентин Иванов

19.02.10
19:27

Това е интересно. Само 2 неща не са ми ясни. Какво се счита за доказателство и как доказвам че аз съм инспектора? АКо не ми стигнат силите, ще ми вземат ли на мен 2000лв или само те са с чипове на масата?

19.02.10
21:46

Дам, и аз се замислих като прочетох обявата и звъннах на един приятел да действаме, а той ме отрезви - нали потърпевшия трябва да е задоволен от качеството на анализа за да признае, че продава други неща, а не обявените на етикета.
И как мислиш, попита ме френда, дали той ще е доволен от качеството на извършения от теб анализ?
В която и Световна лаборатория да му направя изследване - журито пак ще е той - и пак за него анализа няма да е достатъчно прецизен :)
По същата логика мога да пусна обява, че аз давам награда 100 000лв, може и повече щото е без значение, за този който ми докаже (на мен), с достатъчна точност (която не я казвам), че съдържанието на продуктите на Биогейм отговарят на етикетите.
Ама само който не е пърдял от соя - той не знае какво съдържат. Но ако има желание - може да пробва и ще разбере.
Искрено се надявам да има някакво подобрение в качеството, защото в моята класация преди време те бяха на почетното предпоследно място - само продуктите на Петко Гайтанджиев бяха по-зле. За сравнение - купувахме си соево БРАШНО и го пиехме в някакви невероятни коктейли (заради убийствения вкус) и в сравнение с “протеините” - брашното печелеше твърдо.
После се появи соевия протеин на Дюпон - който направо изби рибата като съотношение цена/качество.

20.02.10
11:17

Мерси за коментарите - явно това е поредния опит да се хвърли малко прах в очите на трениращите и да се задвижи бизнеса отново.
Митак, прав си, сега като го прочетох няколко пъти пак, разбрах за какво точно става дума в обявата. Те иначе нямаше така смело да се хвърлят напред все пак.

12.03.10
08:29

Е, защо пък сте чак такива скептици! Никъде не пише, че Биогейм трябва да са доволни от резултата на анализа, пише, че трябва да се направи по изискванията на някаква наредба, което е нормално, няма да си правим пробите в къщи, я. Мисля, че нищо не пречи да се опита, най-малкото, за да се види дали обещанието е реално или с рекламна цел.

12.03.10
12:07

казано от bam-bam на 12.03.10, 08:29:

Е, защо пък сте чак такива скептици! Никъде не пише, че Биогейм трябва да са доволни от резултата на анализа, пише, че трябва да се направи по изискванията на някаква наредба, което е нормално, няма да си правим пробите в къщи, я. Мисля, че нищо не пречи да се опита, най-малкото, за да се види дали обещанието е реално или с рекламна цел.

Еми хайде опитай!

Krasimir Yolov

12.05.10
05:25

Ако миналата година сте посещавали http://www.power-beauty.com/index.php/illegal/ щяхте да видите и двете снимки които по-долу съм посочил. Дано поне Момчил да е взел нещо като награда или отстъпка от цената за реклама. Не знам по каква причина са свалени от сайта, но предполагам доста хора са си ги свалили.

Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 12.05.10 05:28.

12.05.10
07:13

Дам, това изследване е в Държавна лаборатория и по нашите стандати.
Обаче е от миналата година - сега те ползват нови, звездни технологии и предлагат “галактическо” качество.
Подозирам, че пак няма да се вземат двете хиляди лева.
Ама някак си не се учудвам.
Защо ли?
:)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1