Anelia: Много OFF Season

Темата е заключена.
Прескочи до:

Честит 8-ми Март!

08.03.11
13:20

Благодаря, ProXxX!
Днес се храня по женски и тренирам по женски, хехехе :)
Сутринта: изследване на кръв за желязо, без закуска.
9:50-10:50 велоергометър
11:30 70 гр. мюсли, 1 кис. мляко, 2 парчета печена тиква, няколко ореха
13:30 1 портокал
Изследванията ми са малко по-добре от миналия път. Малко по-високи стойности на хемоглобин и еритроцити. Вариант 1: милгамата ми е повлияла добре Вариант 2: в последно време оставих само тренировките с колелото и не съм тренирала двуразово, имах наскоро и няколко почивни дни. Вариант 3: комбинация от двете.
В същото време съм във форма, пулс 35 седнала говори добре. Изводи: за да си във форма, не трябва да се прекалява и да се избъхтваш винаги като за последно. Така хем имам време за други неща, хем имам сили за колелото. Е, хубаво е да тренира човек И с тежести, но това ще го оставим за някой друг път, когато имам достатъчно парички за свестни добавки: аминокиселини и бета-аланин например.

казано от Anelia на 08.03.11, 13:20:

В същото време съм във форма, пулс 35 седнала говори добре.

Здравей Нели,
Как го постигаш този пулс? Трябва да си в изключителна кардио форма. Свалям ти шапка. Спомням си, че когато аз се занимавах  професионално със спорт, пулсът ми не е падал под 38 и то на планинските тренировъчни лагери, когато правехме двуразови или триразови тренировки на ден.

08.03.11
17:53

Здравей, Владо. Предполагам освен формата, имам и някаква биологична особеност. Пулс по наследство са ми казвали също че се предава. Не съм сигурна точно какъв е случаят при мен, а и никога не съм го мерила допреди да започна да тренирам (преди 3 години) и не знам как е бил нормално, без тренировки.
Сега избягвам да тренирам двуразово, но пък гледам да натрупам издържливост, т.нар. база, върху която да изградя после пирамидата. Събота и неделя например имах по 3 часа тренировка с пулс 130-150. Още не съм започнала с интервали/спринтове, а тренирам само аеробна издържливост. По-нататък, с наближаването на сезона, ще започна да тренирам спринтове близо до VO2max-а и ще видим как ще се развиват нещата. Иска ми се да имах възможност да тренирам на по-голяма надморска височина, но засега такъв шанс не ми се очертава.

казано от Anelia на 08.03.11, 17:53:

Иска ми се да имах възможност да тренирам на по-голяма надморска височина, но засега такъв шанс не ми се очертава.

Като прочетох това си спомних,  че на един от преходите ни на височина между 4500 - 5000 метра, срещнахме група бегачи между които имаше и жени. Бях смаян, защото ние едва пъплехме нагоре и дишахме доста трудно, а когато тези хора ни заобикаляха не се чуваше дишането им. По-късно разбрах, че се подготвят за провеждане на  състезание по високопланински крос. Не можеш да си представиш колко трудно се ходи на такава височина, а да бягаш е немислимо.
А сега моля за един професионален съвет. В главата ми се върти идеята да си купя колело. Видях, че караш RAM. Чувал съм  добри отзиви за тази марка, но ще се радвам да споделиш и ти своето мнение. Последното ми колело беше Legnano, но бих пробвал нещо ново.

09.03.11
19:58

9:22-10:22 велоергометър
11:00 70 гр. мюсли, 1 кис. мляко, 1 бонбон топка от масло, захар и бисквити
12:00 2 моркова
14:00 2 (blush) порции боб със свинско
18:00 1 ябълка
19:00 още не ми се ядеше от този боб и месо и вечерям само 1 салата зеле, морков, лимон и зехтин
Може би по-късно извара

Добавки: милгама н, фолиева киселина, разтворими: магнезий с вит. Б и обикновени витамини

10.03.11
18:25

8:20-9:20 1 час велоергометър, към края вкарах табата за 4 мин
11:00 тиква, орехи
12:00 заведение: плескавица с гарнитура
16:00 зеленчукова крем-супа (основно тиква, картофи и сметана вътре)
18:30 маслини; салата маруля, риба тон, царевица, лук, лимон, зехтин

Добавки: милгама н, фолиева к-на, витамини

11.03.11
20:39

7:00 60 гр. мюсли, 1/2 кис. мляко, милгама н, фолиева к-на
9:30 3 яйца, 1 домат
11:30 60 гр. мюсли

12:30-15:30 колоездене. по време: 1 бидон магнезий+ вит. Б, 1 бидон витамини, 2 малки вафли
16:00 1/2 компот ябълки
16:30 боб със свинско (умирам от корем, ще изхвърля остатъка от боба)
20:00 3 моркова
21:00 извара
, милгама н, фолиева к-на

12.03.11
20:05

Днес: почивка. Храната: станала съм в 5 часа, имаше доста на брой яденета, освен това ходих и на банкет ;)
С какво да се похваля, освен с новите ми средства за изтезание на краката. Купих си ги само за банкети, да сляза от колата и да седна на стола. С такова нещо посмъртно не мога да стоя цял ден или да вървя.

12.03.11
20:17

Хм, то на тоя крак всичко стои добре, Ани : ) Хубави чепички : )

12.03.11
21:19

Хубави крака :) Аз съм любител на платформите за всеки ден са супер. Токчетата ми разбиват краката,но пък стоят чудесно

Мнението беше редактирано от Hiya на 12.03.11 21:19.

13.03.11
19:37

8:00 100 гр. мюсли, 1/2 кофичка кис. мляко
9:00-17:00 колоездене, 120 км, 5:30 мин. чисто каране, останалото е кафенца (общо 3 на брой) и ядене
по време: 3 бидона витамини; 2 вафли, 2 двойни сандвича с бял хляб, жарен врат и кашкавал, 1 охлювче като едновремешните в една сладкарница в гр. Върбица
17:30 2 бисквити Анелия; 3 парчета тиква
18:30 салата суров спанак, лук, балсамов оцет и зехтин; печено пиле на грил (купено)
Добавки: милгама н, фолиева киселина, магнезий с вит. Б комплекс, разтворими витамини.
През цялото време се чувствах чудесно. Не се озорвах, нито пък съвсем леко. Поддържах постоянно темпо и нагоре и надолу, среден пулс 127. Това ми беше първото каране над 100 км тази година. Готова съм за 200 вече, никак не се изморих. Това, че цяла зима мръзнах върху колелото определено има ефект и сега не ми се налага да възстановявам загубена форма. Всичко е прекрасно! (sun)

13.03.11
19:40

120km???Пак изби рибата Ани, браво!

13.03.11
20:05

Готвя се за 2 април ще карам 200 км (sun). По принцип тези бревети са за шосейни колелета, но аз съм сложила едни по-тънки гуми на моя байк и него ще си карам.
Пулсомерът отчете 1600 изгорени калории. Ако някой си мисли, че се отслабва с колело обаче, лъже се. Такъв апетит отваря, че после хладилникът все малък идва :D

14.03.11
19:35

Днес 2 пъти нискоинтензивно кардио:
1 час възстановително колоездене
около 20 мин качване на стъпала (50% макс пулс) + още малко разходка
Храна: в картинката.
Добавки: обичайните.
Едит: сега виждам количеството протеин: 172 гр! Много ми се ядеше месо днес, карах я на усет и ей ме с толкова много белтъчини.

Мнението беше редактирано от Anelia на 14.03.11 21:15.

15.03.11
20:14

7:00 70 гр. мюсли, 1/2 кис. мляко
10:00 1 малък портокал
11:00 3 сварени яйца
14:00 зеле и моркови
16:00 4 крекера от: фини овесени ядки, яйца, извара, спанак
19:00 1 скумрия във фолио на фурна, салата маруля и лук
Тренировка: почивка.
Само че с много домакински задължения, много пазаруване, готвих крекерите , скумрията, салатата, яйца за утре и торта от бисквити и мюсли за бъдещи закуски. Така ме заболяха краката...

17.03.11
06:36

Вчера след 9 учебни часа, 1 тренировка и 1 сбирка на велоклуба, си легнах в 21:30 и не успях да си попълня дневника.
Тренировка: едва 1 час успях да отскубна от програмата си.
Храна: в снимката

17.03.11
07:07

казано от Anelia на 15.03.11, 20:14:

Само че с много домакински задължения, много пазаруване, готвих крекерите , скумрията, салатата, яйца за утре и торта от бисквити и мюсли за бъдещи закуски. Така ме заболяха краката...

Това ми стана много смешно.  Шампионка по колоездене, тренираща по 100 часа и то крака, казва болят ме краката от домакинстване. Но е толкова вярно. Който си мисли, че домакинските задължения не измарят, дори и шампионките жестоко се лъже. Аз след пролетно почистване свалям по 2-3 килограма.
Пази си крачетата Ани :D

18.03.11
06:34

Така си е, като се вършат непривични дейности и тялото се обажда :D Вчера походих пеш, направо се скапах. Храненето не беше за образец...
7:00 торта бисквити, мюсли, кис. мляко
10:30 1 грейпфрут, 1 морков
12:00 2 спаначени крекера, 2 яйца
14:00-16:30 колоездене. По време: 5-6 бисквити Анелия
17:00 свинско с грах (свинското беше повече от граха)
20:00 овчарска салата и 2 бири

19.03.11
20:09

Е такова нещо не бях правила :D Днес храненето ми беше като на средностатистически българин. Прецакване с джънк отвсякъде, но решавах тренировката в последния момент и не прецених нещата...
Всичко започна със събуждане в 4:30. Не ми се спеше повече. От 5 до 7 пих кафета разни.
7:00 торта с бисквити, кис. мляко и мюсли. Недостатъчно количество, не знаех дали ще тренирам.
Излязох да заведа малкия на училище, припръскваше, но много слабо. Имах избор: да изгубя целия ден във висене на компа или да рискувам с каране в никакво време. Малко ми трябва...едно време имаше други луди, сега обаче друг никой не остана. Облякох се, купих си 3 вафли и газ към Варна. Газ силно казано, защото карах по стария път, а там не успях да карам с голяма скорост. Бавничко се влачих и към 2 пристигнах. Изядох и трите вафли по пътя (blush). След като пристигнах, си купих от Пикадили царевична питка (към 200-250 гр. бяха за мен). Свърших малко работа и хайде обратно спринт към гарата, едва не изпуснах влака. На гарата нямаше нищо свястно за ядене и айде един пакет солети...
Най-после вкъщи и свястна храна: пилешки сърчица и воденички с мед и лют червен пипер.
Хубава тренировка над 4 часа беше, но последните километри направо ми додянаха. Сам не е работа на дълго разстояние. Че и насрещен вятър имаше, и кофти асфалт. Единствено не ме заваля :D

20.03.11
10:53

казано от Anelia на 19.03.11, 20:09:

Е такова нещо не бях правила :D Днес храненето ми беше като на средностатистически българин. Прецакване с джънк отвсякъде, но решавах тренировката в последния момент и не прецених нещата...
Всичко започна със събуждане в 4:30. Не ми се спеше повече. От 5 до 7 пих кафета разни.
7:00 торта с бисквити, кис. мляко и мюсли. Недостатъчно количество, не знаех дали ще тренирам.
Излязох да заведа малкия на училище, припръскваше, но много слабо. Имах избор: да изгубя целия ден във висене на компа или да рискувам с каране в никакво време. Малко ми трябва...едно време имаше други луди, сега обаче друг никой не остана. Облякох се, купих си 3 вафли и газ към Варна. Газ силно казано, защото карах по стария път, а там не успях да карам с голяма скорост. Бавничко се влачих и към 2 пристигнах. Изядох и трите вафли по пътя (blush). След като пристигнах, си купих от Пикадили царевична питка (към 200-250 гр. бяха за мен). Свърших малко работа и хайде обратно спринт към гарата, едва не изпуснах влака. На гарата нямаше нищо свястно за ядене и айде един пакет солети...
Най-после вкъщи и свястна храна: пилешки сърчица и воденички с мед и лют червен пипер.
Хубава тренировка над 4 часа беше, но последните километри направо ми додянаха. Сам не е работа на дълго разстояние. Че и насрещен вятър имаше, и кофти асфалт. Единствено не ме заваля :D

Аз си представях понички, пасти, баклави, пък ти само хляб си яла, при това с 4 часа каране.

20.03.11
18:35

9:00 100 гр. мюсли, 300 мл прясно мляко
10:30-13:00 колоездене. Бях си изморена от вчера, измъчена тренировка беше.
13:00 1 ябълка, 250 мл прясно мляко
14:00 пилешки дреболии и около 150 гр. (в сурово съст.) кафяв ориз
17:00 моркови, зеле
17:30 3 яйца с масло
19:00 извара с кис. мляко

Добавки: милгама н, фолиева кис. магнезий с вит. Б комплекс, разтворими витамини

22.03.11
13:48

Вчера ми беше почивен ден. Днес:
9:00-10:00 велоергометър 1 час, 10 мин интервали 1 минута пулс 92%макс; 1 мин 85%макс. Голям е зор докато ги правя, но после се усещам като преродена. Много са зареждащи :)
10:30 70 гр. мюсли, 1 кис. мляко
13:30 100 гр. домашно сирене, 1 домат, маслини; каймака на едно сварено прясно мляко
16:00 пилешко със зеленчуци, сметана и кашкавал
19:00 ако дойде водата, ще готвя лазаня
Тези дни ми се събират много млечни. Днес например имам във всяко едно от храненията си (в лазанята има сос бешамел, както и кашкавал). Все се чудя като чета в другите дамски дневници що е то “слузо-образуващо”. Къде се събира тая слуз...Не знам, на мен не ми действат нито подпухващо, нито задържам вода и само ми е чудно какво е усещането.

Моля те,
дай повече инфо за интервалите, че не мога да схвана точно как ги правиш.

22.03.11
18:06

1 минута ускорих педалирането и към края на тази минута достигнах 92% от максималния си пулс. После 1 минута въртях по-бавно и се върнах на 80-85% от максималния си пулс. После пак ускорявах. И така 5 пъти. Доста е хард, такава пот се лее, а ако съм сама, си позволявам да “пухтя” хихихи.
Но това не е единствения вариант за интервали. Правила съм “Табата” също на велото: 20 сек. бясно въртене, 10 сек. отпускам. Така 8 пъти. Иначе е възможно и по-дълги да се правят. Може и 6-8 мин да спринтираш колкото сила имаш, после разпускаш 10-на мин. И така 3 пъти.
Но според мен човек трябва да е здрав и да знае възможностите на организма си, когато тренира толкова близо до максималния си пулс. Не визирам теб, Владо, ти сигурно имаш доста повече опит от мен. Но например не е добра идея за някой, който няма нужното себепознаване и не е минал медицински преглед, за да си провери кръвно и сърце.
Поради това съм против “предписването” на HIIT или други високоинтензивни тренировки на случайни хора от форума, току-що регистрирали се, без никакъв аеробен опит и искащи да свалят някое и друго кило.

Нели, благодаря ти за изчерпателния отговор.
И на мен ми се видя доста хард и затова си помислих. че не съм те разбрал и поисках подробности.
Идеята за Табата на велото много ми допадна и може би ще я изплагиатствам от теб. Аз по принцип правя 30 секунди спринтово педалиране и след това 30 секунди с умерено темпо. И така не повече от 10 серии, но пак си е гадничко.
Успех на 200-та километра!

23.03.11
18:26

казано от Anelia на 22.03.11, 13:48:

Тези дни ми се събират много млечни. Днес например имам във всяко едно от храненията си (в лазанята има сос бешамел, както и кашкавал). Все се чудя като чета в другите дамски дневници що е то “слузо-образуващо”. Къде се събира тая слуз...Не знам, на мен не ми действат нито подпухващо, нито задържам вода и само ми е чудно какво е усещането.

На мен ми се появяват пъпки от млечните, за жалост - проверен многократно факт :( И въпреки това ги ям, много ги обичам. Иначе не знам точно къде се събира “слуз”, малко звучи странно :) Може би целулитът става по-видим...

23.03.11
19:19

казано от Atom на 23.03.11, 18:26:

казано от Anelia на 22.03.11, 13:48:

На мен ми се появяват пъпки от млечните, за жалост - проверен многократно факт :( И въпреки това ги ям, много ги обичам. Иначе не знам точно къде се събира “слуз”, малко звучи странно :) Може би целулитът става по-видим...

при мен слуз е - храчки, хрема, течение, целулит, общо подпухване и пъпки.Кантара също подскача нагоре. И при мен е доказано и проверено. Лошото е че се чистя минимум месец.
Ани ако ти се занимава махни млечните/всичко съдържащо мляко/ за 2 седмици и ще видиш разликата. Пък ако махнеш и зърнените направо ще се изненадаш от ефекта.

23.03.11
19:57

Diva, абсолютно така е! Най-голяма разлика в тялото си видях след няколкото дни палео - без зърнени и млечни. Но е много трудно да спазваш сам такъв режим. Ако сме няколко ще е по-лесно.
Дояждам утре малко кис. мляко и сметана и почвам палео. Please, join me! :)

23.03.11
20:26

казано от Atom на 23.03.11, 19:57:

Diva, абсолютно така е! Най-голяма разлика в тялото си видях след няколкото дни палео - без зърнени и млечни. Но е много трудно да спазваш сам такъв режим. Ако сме няколко ще е по-лесно.
Дояждам утре малко кис. мляко и сметана и почвам палео. Please, join me! :)

авкорс..
сори Ани

23.03.11
20:40

Оо, че то не остана нищо за ядене. Много скъпо ще ми излезе на месо и зеленчук. На мен ми трябва повечко енергия и си я набавям предимно от зърнени. С какво предагате да заместя овеса? Не ми казвайте зеленчуци или плодове, защото ще се издуя неимоверно от количество, което да ме засити. Нещо като палео ми беше високо-мазнинното хранене, но сега не мога да си позволя безвъглехидратие без да умра някъде по средата на 5 часовите си карания. Ако легна по цял ден да лежа и я карам на 1200 калории, може и да успявам да си позволя палео. Засега: каквото има :D

24.03.11
08:45

казано от Anelia на 23.03.11, 20:40:

Оо, че то не остана нищо за ядене. Много скъпо ще ми излезе на месо и зеленчук. На мен ми трябва повечко енергия и си я набавям предимно от зърнени. С какво предагате да заместя овеса? Не ми казвайте зеленчуци или плодове, защото ще се издуя неимоверно от количество, което да ме засити. Нещо като палео ми беше високо-мазнинното хранене, но сега не мога да си позволя безвъглехидратие без да умра някъде по средата на 5 часовите си карания. Ако легна по цял ден да лежа и я карам на 1200 калории, може и да успявам да си позволя палео. Засега: каквото има :D

картофи,  ориз , плодове. Супер закуска е варен ориз с канела и стъргана ябълка може с малко мед, че и той е слузообразуващ леко.
Хич не говорим за палео, просто диета без глутен и казеин

24.03.11
20:51

7:00 80 гр. мюсли, 300 мл прясно мляко
10:00 1 суров морков, пилешко със сметана, малко зеленчуци и кашкавал
13:00 2 яйца, 3 белтъка
16:00 1 банан
17:00-18:30 колоездене. бях без пулсомер от доста време насам, влязох и в гората с тънки гуми :)
20:00 салата суров спанак и сух лук, свински дроб с лук, моркови и сготвен в тенджера под налягане с малко вино. Пресядаше ми и добавих 1 биричка към ястието ;) (beer)
Доволна съм от карането, макар и кратко!

26.03.11
07:28

Вчера беше доста странен ден откъм храна и тренировка. В първата част на деня бях на овес и банани, а във втората: на торта, салати и бири. Има и такива дни...
Тренировката: гората е малко поизсъхнала и влизам вече по черно, но с неподходящи гуми. Не знам дали заради това, но като цяло средната ми скорост куца. Също така до сега тренирах обемно и все още не съм започнала да тренирам интензивно, за да очаквам кой знае какво от себе си, но все пак бях разочарована от засичанете, което си направих. Всъщност аз винаги съм така. Никога не съм доволна от себе си, тръгвам с голямата кошница и накрая завършвам с разочарование...Та тренировката ми беше 30-40 минути интензивно каране и час каране в градски условия. 
Днес също ще е разнороден ден. След малко тръгвам за Масово изкачване на стъпалата към паметника, после съм на празник на буквите, след това на лежерно каране в голяма и разнородна група.

27.03.11
05:02

Лежерното каране беше лежерно само на моменти. Започнах сама по едно доста стръмно и технично изкачване и съм много горда от това, че го минах без да спра и бутам. Пулсът ми стигна до 184 при 186 максимален (sweat). После имаше лежерна част, а после пак малко гърч. Цял ден нямахме вода, пихме бира с цаца с колоездачите след похода (blush). Взе да ми става навик.
Имам проблеми със съня (както е очевидно от часа на поста). Лягам си рано и веднага заспивам, но се будя в никакви часове наспана и се куквам рано-рано. Все пак си мисля, че 5-6 часа не са ми достатъчни и ми се иска да мога пак като зимата да поспивам по 8. Не претренирам, но наистина не знам какво ми става. Днес ще елиминирам на бирата от дневното меню и ще видя как ще се отрази на съня.

KY

27.03.11
15:41

казано от Anelia на 27.03.11, 05:02:

Имам проблеми със съня (както е очевидно от часа на поста). Лягам си рано и веднага заспивам, но се будя в никакви часове наспана и се куквам рано-рано. Все пак си мисля, че 5-6 часа не са ми достатъчни и ми се иска да мога пак като зимата да поспивам по 8. Не претренирам, но наистина не знам какво ми става.

Я пробвай да НЕ пиеш фолиева киселина и Милгама Н вечер, или поне 6 часа преди нормалното време за сън. Ако само това не помогне, включи и 2 табл. Паматон (Panangin) преди лягане. Паматон-а съдържа калиев и магнезиев аспартат, така че не би трябвало да се озвериш, гледаш лошо или да пребиваш познати и комшии без причина :D.

Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 27.03.11 15:42.

27.03.11
20:31

Краси, благодаря за включването! Днес приключих последната опаковка милгама и след месец и нещо употреба, ще прекъсна малко. Странното беше, че на листовката пише, че милгамата успокоява нервната система, а при мен въобще не забелязах такъв ефект :( Дажи си мисля, че с първия прием още станах супер агресивна и се разпсувах брутално по улицата (с което никак не се гордея (blush). Може и да си внушавам...
А за Панангина чета, че е противопоказен при хипотония, а моето кръвно е 60/90.
Днес не съм близвала бира, на 3 кафета съм (последното в 14 часа) и ще видим пак дали ще имам среднощни будувания. Ще се постарая и да не си лягам преди 22:30, въпреки че вече едва гледам.
Днес денят:
тръгнах без закуска, почти се успах
9:30-17:00 колоездене с доста почивки, 5ч15мин чисто каране
По време: 2 двойни сандвича, 2 вафли, 1 охлювче (сиропирано), 250 мл нектар праскова, 3 бидона х750 мл вода с разтворени мултивитамини или магнезий
18:00 3 моркова, 150мл прясно мляко
18:30 3 кюфтета, 1/2 консерва домати с лук
по-късно извара с кис. мляко

KY

27.03.11
22:29

Щом ти е ниско кръвното, определено Паматон-а (Panangin) не е за тебе. То няма и как да ти е високо, при положение, че имаш нисък хемоглобин. Може би само магнезий без калий, че калият главно влияе като калциев антагонист по отношение на кръвното налягане, а в комбинация с магнезий синергистично.
  Такъв ефект за заспиването, който го описваш, навремето го получаваха някои познати след като им бях казал да пият по 2табл.(10мг) фолиева киселина след тренировка. Заспиваха след храненето след тренировка и след 2-3 часа ставаха да броят звездите, напълно отпочинали.
  Милгамата съдържа 90мг вит. В6. Не знам за какво успокоение става дума. Ако имат предвид количеството вит.В1, само то не може да е критерий за регулирането на нервната възбудимост в такава насока.

30.03.11
07:47

Взех да поспивам повече. Снощи от 21 та тази сутрин до 7 (blush)
Вчера имах тренировчица кратка, но пък ме изцеди отвсякъде, а може и да не съм била в кондиция, защото не успявах да вдигна пулс на спринтовете. Мъка си бяха, а след това: още повече.
Храна:
9:30 3 яйца, краставица
13:30 1 банан
14:00 2 порции бели макарони с малко масло и малко сирене
15:30-17:00 колоездене
17:30 1 ябълка, 2 моркова, шепа орехи, портокал (всичко, което имаше докато готвя)
19:00 свинско с грах

30.03.11
20:03

9:30-10:30 велоергометър, спринтове 5мин; 3 мин; 2мин; 1 мин със същото времетраене почивка между тях. На велото по-мога да си вдигам пулса и стигам до 170 някъде. Освен това сутрин тренировката много повече ми върви отколкото след работа.
11:00 1 кис. мляко, 80 гр. мюсли
13:30 2 яйца, 1 ф. пълнозърнест хляб, парче жарен врат
14:30 морков
16:30 2 яйца, 2 ф. пълнозърнест хляб, парче жарен врат
20:00 овчарска салата (домати, краставици, лук, сирене, варени яйца, сурови гъби, маслини, кашкавал, пушен св. бут, зехтин)
Купих си Л-карнитин. От утре го започвам. Не ми хареса описанието на продукта: “Съчетавайки Карнетин плюс с бедна на мазнини и въглехидрати диета,и тренировка(аеробика),ще забележите,че след всеки изминал ден сте във все по добра форма и по вталени.” Дрън дрън, нямам намерение да умирам от глад. Ясно ми е, че трябва да намаля леко калориите, но чак пък БЕДНА диета не ми е по вкуса.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1