Как да кача килограми ?

Прескочи до:

22.12.15
02:22

казано от Garjo на 22.12.15, 00:41:

За да не правя и аз нова тема викам дай тук..
на 16 съм 51кг 1.67съм висок
Искам да кажа че ям доста
Ето един ден мой

7;00
Извара с банани
9:30 (имам междучасие) ям 2пици или 1 джоб
11:00 ям дюнер
13;00 ям различно например ориз с пиле
13:05 пия Протеин,Креатин Монохидрат,Трибулус макс 1000
13:45 тренирам на лостове  до 15;00 някога 14;30
15:00 пия 1л мляко +мед и 3 яйца
Говоря в скайп или Фейсбук или цъкам цс;го нещо правя
след това ям към 17;00 Различно Мусака,Пиле  с ориз,Пилешеки хапки,Боб,пица,маслини там нещо квото има.
Цъкам пак на компа
19:00 ям нещо от сорта филий с мед,сандвич със сирене (смис 2-3 сандвича) и картофена салата
19:30 излзиам на вън да се мотая в кафе или с приятели някъде
22:00 се прибирам правя упражнения за корем,ям нещо сладко с извара и взимам тела и лягам
Това го правя близо 1 месец и нищо може би 1кг (а иначе мусколите се развиват просто не качвам килограми преди правих 5 лицеви и припадах сега се изморявам към 50-65 набирания 35 някъде
Тъй че мисля си е до ГЕН :(

така както си я написал тая храна сигурно ходиш по два-три пъти дневно до тоалетната.
Наблегни на качествена храна. Не си налагай ограничения, щом ти харесва да ядеш вредни храни, но се постарай да имаш поне три хубави хранения.

А и един съвет щото виждам, че доста детайлно си си написал целият ден - УЧИ!!!!

Мнението беше редактирано от Fallen на 22.12.15 12:22.

Яж качествена храна и зарежи тия дюнери и пици. И още нещо - този трибулус ти е напълно излишен на 16 години.

02.01.16
21:11

Да използвам и аз темата - как да кача тегло, при положение че имам стомашни проблеми - рефлукс/гастрит. Вариант яж повече не работи за мен. Пробвах - става по лошо - не мога да тренирам, да спя, получавам киселини, стомашни разстройства и прочие. 64кг съм, 172 см. Тренирам от 6 години, лостове, фитнес и у дома. 3-4 пъти седмично. Базови упражнения, големи тежести, малко повторения. Работя на смени и режимът ми не е най добрия, съня често е под 7 часа, но пък се храня 5-6 пъти на ден (по малко). Та идеята е какво да ям че стомахът ми да не се издува като плондир а да приемам максимално количество калории/грам. Мисля като за начало да пробвам декстроза (от къде мога да си я купя в София ?) и ако не стане с нея да се мятам на гейнър. От около година пия Креатин монохидрат - от него да съм качил 1 кило.

А опитвал ли си да добавиш повече мазнини в менюто, които са и по-калорични (зехтин например)?
Съобразил ли си хранителния си режим с гастрита? Приемаш ли пробиотици?

03.01.16
15:53

Да, пия сутрин зехтин една супена лъжица (може и да увелича дозата?) Ям и по една лъжица сусамов тахан с мед след това. Пробиотици пиех до скоро, но в момент съм си дал малко почивка.  Иначе се съобразявам - не преяждам, не гладувам (защото не издържам въобще на глад), не ям много студено или горещо, люто, кафе не пия почти (като пия със повече със суха сметана), шоколад избягвам а не ме влече че ми става едно такова киселинно от него, както и от кафето.

Мнението беше редактирано от Andrey Peychev на 03.01.16 16:05.

Само това ли са ти мазнините за деня?
Би ли описал храната си за вчера/днес, за да добием представа? :)

Ясно е, че щом не качваш тегло, а искаш, трябва да увеличиш калориите. Но при теб е важно и дали усвояваш добре храната и доколко подпомагаш храносмилането си.

03.01.16
20:33

9:00 - зехтина и сусамовия тахан с мед
10:00 - два банана
10:30 - сандвич (малък)
12:00 - ябълка
14:00 - пиле с ориз (без хляб)
16:30 - Корни и фреш от портокал (0.5л)
19:00 - супа топчета + 3 филии бял хляб
22:30 - 2 сандвича с кашкавал

Това беше общо взето за вчера доколкото помня.

Определено има как да увеличиш калориите от мазнини, което ще помогне и на целите ти.
Зехтинът и авокадото не би трябвало да ти причиняват проблеми със стомаха.

05.01.16
16:29

Здравей и мерси за отговора.
Някакви други храни да препоръчаш ?

Не знам какво ти понася, но:
яйца, масло, тахан (това основно като източници на мазнини).

А как си със зеленчуците? Можеш ли да ядеш?
Ако не ти създават проблем, включи ги.

Замисли се и за добавянето на ферментирали храни.

Здравейте хора , нов съм тук (хах) и незнам дали ще се получи този пост ... Та то е почти същото като на останалите така че , няма много мислене да ми кажете какво да правя . Значи висок съм между 175-190см и тежа около 60-70 килограма , не съм се теглил от бая време но съм сигурен , че за килос не съм надминал 70 .. Искам да ви питам за хранителен режим или просто как да се храня.Нещо което мога да си осигуря от село/магазина.Тренирам волейбол и се мъча да кача някой килограм да го превърна в мускулна маса която ще ми бъде от ползва в спорта. Ходя на фитнес 1 път в седмицата когато съм 2ра смяна и 3-4 когато съм 1ва . Благодаря предварително :)

29.03.16
21:22

казано от Garjo на 22.12.15, 00:41:

Здравейте .....
на 16 съм 51кг 1.67съм висок
Искам да кажа че ям доста

19:00 ям нещо от сорта филий с мед,...(а иначе мусколите се развиват просто не качвам килограми

Как го ядеш този филиЙ, ве момче? :D Ако изяждаш по един филий не се чуди защо си слаб и нямаш мускОли. МускОлите се правят с много ядене. Само един филий не е достатъчен. :D пък било то и с мед. Изяж поне два филия, три филия :D И тръгвай на фитнес. Само така ще направиш големи мускОли.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1