Съобщение от фирма ЕЛ ДЖИ ПИ!

Темата е заключена.
ЕЛ ДЖИ ПИ

21.02.10
03:12

Казваме здравейте на всички фенове на културизма и фитнеса, както и на всички наши фенове, клиенти и колеги вносители. През изминалата седмица ние от фирма ЕЛ ДЖИ ПИ взехме едно много трудно решение. Решение, което ще зарадва някои от вас, но и ще натъжи някои, особенно редовните ни клиенти. Чувстваме се задължени към клиентите ни и затова решихме и да обявим решението си публично, а не всичко да бъде потулено. Ще ви обясним и какви са причините, за да няма грешни предположения и изводи.

Организацията ни реши, че няма повече интереси в тази сфера на бизнеса. Решихме, че вече няма да се занимаваме с внос на хранителни добавки и също така с продажбата на такива.

Много от Вас ще се запитат защо?  Главната причина е, че управителя на фирмата ни получи бизнес предложение, на което нямаше как да откаже. За съжеление то е в друга сфера на бизнеса и в наша съседна страна.
Има и други причини, които помогнаха на управителя да вземе това не лесно решение.  Причини, които са свързани с пазара на хранителни добавки в България и в какво се превърна той в последно време. 

Всички, които се занимавахме с това във фирмата изпитвахме удоволствие от работата си.

Продуктите на All The Whey, MHP, Gaspari и Blender Bottle, които са налични в www.bodybuilding.bg ще можете да ги поръчате съвсем скоро отново през сайта.

Към колегите вносители – Ако проявявате интерес да поемете вноса на някоя от следните марки, които внасяхме: Gaspari; MHP; All the Whey; Molecular; Blender Bottle, моля свържете се с нас. Ще Ви представим на управителите на тези компании, за да изградите по-добри контакти, както и да получите по-добри цени. Също така ще ви дадем преводите от заклет преводач на всички етикети на тези фирми, за да не губите време в това. Дано ни замести някой с нашата политика на работа!

Скоро ще обявим продажба на сайтовете си, както и на някои други неща. Следете форума с обявите. 

Бихме искали да отправим искрени благодарности към всички наши клиенти и фенове и особенно към най-редовните ни. Благодарим Ви за подкрепата през изминалите години!

За сега не се сещаме какво друго искаме да Ви кажем (малко е късно), но ако се сетим ще го допълним :)

Всичко хубаво и успехи в спорта!

Темата беше редактирана от ЕЛ ДЖИ ПИ на 25.02.10 22:01.

Сигурно финансовата криза, допълнително е улеснила решението на управителя ви....

21.02.10
08:24

Определено неприятна новина от най-симпатичните ми вносители! Успех момчета с каквото и да се захващате!

21.02.10
08:26

хах, скоро като се дразнехте с някой ви го подметнаха, а то взе че стана... Както и да е, потребителите губят!

Жалко наистина, една от адски малкото фирми в БГ ориентирани към потребителя, чрез адекватни цени промоции и т.н. се оттегля от пазара.

Много съм добър значи, трябва да пусна някой фиш на еврофутбола.

Както и да е,потребителите ще го .... в крайна сметка.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 21.02.10 09:10.

КК

21.02.10
10:13

Успех! :(

21.02.10
10:34

Кой ли ще поеме вноса на ATW при това положение? :)

21.02.10
10:52

Жалко. Успех с по-нататашните занимания.

21.02.10
10:55

Тъпа работа аз бях свикнал предимно от вас да поръчвам,точно заради политиката ви...да не кажа ,че и точно заради вашите цени малко по-малко ,останалите вносители навкараха и те намаления ,които преди отсъстваха в такова количество...успех пичове !

21.02.10
11:02

В аквариум с пирани, не се оцелява лесно :lol:

21.02.10
11:16

Нямам опит с вас, но самия факт, че остават по-малко алтернативи на пазара ме кара да се притеснявам за ценовите политики на останалите. Успех с бъдещите начинания и наследниците ви.

21.02.10
11:46

казано от nigga на 21.02.10, 11:16:

Нямам опит с вас, но самия факт, че остават по-малко алтернативи на пазара ме кара да се притеснявам за ценовите политики на останалите. Успех с бъдещите начинания и наследниците ви.

И с право...

ЕЛ ДЖИ ПИ

21.02.10
13:27

казано от Стоянчо на 21.02.10, 10:34:

Марката е страхотна, а протеините са върха. Този, който я поеме може само да спечели от нея.

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 21.02.10 13:27.

ЕЛ ДЖИ ПИ

21.02.10
15:07

http://bodybuilding.bg/news/view/99

21.02.10
16:10

Жалко наистина, фирмата предлагаше най-добрите цени на добавки в БГ. А ако другите вносители злоупотребят, хората ще се насочат изцяло към европейския пазар...

21.02.10
20:50

казано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 21.02.10, 13:27:

Марката е страхотна, а протеините са върха. Този, който я поеме може само да спечели от нея.

Не се и съмнявам! Само положителни отзиви съм чел из нета.

ЕЛ ДЖИ ПИ

22.02.10
13:23

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 25.02.10 22:01.

Валентин Иванов

22.02.10
20:23

казано от Стоянчо на 21.02.10, 20:50:

казано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 21.02.10, 13:27:

Не се и съмнявам! Само положителни отзиви съм чел из нета.

Отдавна имаме 2 марки които са или собственост( МГН ), или производство (Нутра-Форс) на АТВ, а имаме и  Изолат Естпресо, което си е с марката АТВ.

22.02.10
21:09

Жалко наистина,една от малкото фирми които се представяха на европейско ниво !!

22.02.10
22:21

R.I.P
Жалко сега вече се очаква уеднаквяване на цените от другите фирми!
Който и да ви вземе марките ще вдигне цените!
Успех с новия бизнес.

23.02.10
07:10

Ами няма да купуваме от тях тогава, докато не им дойде акъла в главата..............Да пазаря от Англия или от тук разлика не правя ,все идват до вкъщи с “малката” разлика, че идва по-евтино, макар и няколко дена повече да чакам (което не е проблем изобщо :) ).

ЕЛ ДЖИ ПИ

23.02.10
08:48

Всичко това може да отпадне ако вноса на марките бъде поет от някой с нашата политика на работа! (Особенно вноса на Gaspari - вече е на 4-то място по продажби в bb.com)!

Виждам, че ще ни запомните като първата фирма в България от този бранш, ориентирана изцяло към крайния клиент :)

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 23.02.10 11:04.

Жалко наистина! Бях доволен от обсулжването и цените ви.

Питбула

23.02.10
10:56

Много лошо. Само добри отзиви бях чувал за Вас.

24.02.10
00:35

Аз също ви уважавах много!

ЕЛ ДЖИ ПИ

25.02.10
22:02

http://bodybuilding.bg/news/view/100

25.02.10
22:24

Значи ли това,че можем да поръчваме ,защото вчера Людмил ми каза ,че за сега заявките са в изчакване ?

ЕЛ ДЖИ ПИ

25.02.10
22:36

Можете да поръчвате вече!

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 25.02.10 22:36.

25.02.10
22:50

Искам малко изолат =) л.с.

ЕЛ ДЖИ ПИ

17.03.10
16:46

Честито на тези, които успяха да се възползват от промоциите! :)

17.03.10
17:12

Кой в крайна сметка ще продава внасяните от Вас марки ?

ЕЛ ДЖИ ПИ

17.03.10
17:15

Имаше хора, които проявиха интерес, свързахме ги с производителите, но от там нататък не знаем как са нещата. То ще си проличи след време кой или кои са решили да внасят марките.

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 17.03.10 17:15.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1