Продавам стойки за клекове 70лв

Темата е заключена.
Прескочи до:

25.03.10
05:18

ПОЗДРАВИ!

Мнението беше редактирано от petarr_85 на 25.03.10 12:34.

25.03.10
09:14

Оспокойте топката, хора! Когато отиваш да си купиш кола на старо, продавачът смъква, но без пари няма да ти я даде, въпреки доводите ти, че за 400 лв и сам можеш да си направиш возило! На който не му изнася, да ходи по вторични суровини и автоморги! Като някой ги прави за 10 лева, отивайте всички и от там си купете, дори ви съветвам да си купите не 2, а 20 бройки и после може да ги препродадете за 20лв и ще сте на далавера голяма! Лесно било да си направиш сам...Какво лесно бе?! Аз да не съм електроженист или заварчик! За някой майстор сигурно е най-елементарното нещо да шпаклова стените, ама ако аз тръгна да го правя, резултатът ще е плачевен! Престанете да спамите темата на човека!
@автора - докладвай постовете като спам, защото така дори и да имаш заинтересован купувач, като види, че някой продавал за 5-10лв същите стойки, дори да не му повярва напълно, пак няма да си купи твоите.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 25.03.10 09:17.

GR

25.03.10
10:57

:)

Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 28.03.10 20:58.

25.03.10
11:32

казано от GRENLOULD на 25.03.10, 10:57:

казано от Стоянчо на 25.03.10, 09:14:

Оспокойте топката, хора! Когато отиваш да си купиш кола на старо, продавачът смъква, но без пари няма да ти я даде, въпреки доводите ти, че за 400 лв и сам можеш да си направиш возило! На който не му изнася, да ходи по вторични суровини и автоморги! Като някой ги прави за 10 лева, отивайте всички и от там си купете, дори ви съветвам да си купите не 2, а 20 бройки и после може да ги препродадете за 20лв и ще сте на далавера голяма! Лесно било да си направиш сам...Какво лесно бе?! Аз да не съм електроженист или заварчик! За някой майстор сигурно е най-елементарното нещо да шпаклова стените, ама ако аз тръгна да го правя, резултатът ще е плачевен! Престанете да спамите темата на човека!
@автора - докладвай постовете като спам, защото така дори и да имаш заинтересован купувач, като види, че някой продавал за 5-10лв същите стойки, дори да не му повярва напълно, пак няма да си купи твоите.

Ок колега, щом ти отърват за 100 лв два винкела, купувай  и не ни слушай!!! Немисля, че ако ти кажеме да се хвърлиш от някой мост, ще го направиш? Така че това досега дето го дискутирахме, никой не е длъжен да се съобразява с нашите мнения, всеки си решава сам на своя глава, а ние просто си дадохме мненията профилактично!

Това е ОБЯВА! А не дискусия,кой е най-голям майстор и тарикат.Тва българите сме завистливо племе...

25.03.10
12:30

казано от Стоянчо на 25.03.10, 09:14:

Ок колега, щом ти отърват за 100 лв два винкела, купувай  и не ни слушай!!! Немисля, че ако ти кажеме да се хвърлиш от някой мост, ще го направиш? Така че това досега дето го дискутирахме, никой не е длъжен да се съобразява с нашите мнения, всеки си решава сам на своя глава, а ние просто си дадохме мненията профилактично!

Пуснак нова тема колега,ако имаш желание сложинякоя снимка на уредите които си направил!ПОЗДРАВИ!
Извинявам се за спама.
Темата е в ОБЩИ ТЕМИ-Фитнес уреди за домашния фитнес!!!

Мнението беше редактирано от petarr_85 на 25.03.10 12:39.

26.03.10
14:18

Колга, защо трябва да разваляте на човека офертата и обяснявате че еди кое си не струва толкова?! Напиши му го на лична, ако толкова държиш да споделиш. Аз стойки няма да купувам, просто погледнах офертата и видях каква българщина сте изляли. Никой не е длъжен да се съобразява с написаното, прав си, но все пак е неприятно за продавача.
Всеки е свободен да коментира. Аз се намесих дотолкова, доколкото ми стана неприятно, че един се мъчи да продаде нещо, а 10-ина го дърпат надолу. Моят въпрос към теб е: какво ще ти накриви шапката на теб, ако продавачът успее да продаде стойките за парите, които иска?! Помисли над следното: ако някой се навие да ги купи, то значи е преценил, че си заслужават парите - това е субективна преценка. Но съшият този лесно ще се разубеди като види писанията. Ще тръгне да търси някой да му ги направи за 10 лева, няма да намери, ще се върне във форума, но тези може да са продадени. Това е хипотетично, разбира се, но е възможно.
Ако имаш да отговориш нещо, пиши ми ЛС, достатъчно е оспамена темата. Без лоши чувства! :)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 26.03.10 14:20.

21.04.10
12:44

Поредната оспамена тема :x :x :x . Не мога да разбера защо при всяка тема ” продавам ” все ше има някой който да я осере. Човека ви е обявил цена пък който може нека си ги направи за по-малко. Влезте в някой сайт и вижте по колко вървят уредите. Например за една лежанка ако са нужни 6 метра кух профил който например е 40 лева едва ли ще ви дадат лежанката за толкова пари. За това време дето отделяте да висите по форумите ходете и сами си направете стойки като толкова разбирате. Мислете малко преди да напишете нещо излишно. Недейте само да пречите на човека да си продаде стойките.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1