Козуначето в годината на Тигъра (2010): презареждане

Темата е заключена.
Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

15.03.10
04:59

казано от Anelia на 15.03.10, 04:38:

казано от kozunak на 15.03.10, 04:35:

Само възхита. Какво ще кажете?

Ибаси майката  :lol: Шегичка, сега отивам да се бъхтя на едно баирче, довечера ще коментирам с повече.

Тука плаках с истински сълзи  :lol:  :lol:  :lol:

Мен лично не ме кефят много...преси, теракот..всичко е на 6, ама ми стоят като бичета. Женствеността и елегантното излъчване ми липсва и без тях нИ стааааа :)

15.03.10
05:10

Мерси за вниманието!Абе ще ми се работата да е Allegro appassionato , ама нещо все е Adagietto triste, като в Малерово произведение...  :-P разбираш ме предполагам, прекрасно.

Радвам се, че този метод работи при теб - но там благодарностите са за Митака, който ми прави индивидуалните програми.

Ауууу, как се зарадвах на малко професионален терминалък дет’ се вика  :lol:

Да ти кажа защо е Adagietto triste- защото трябва да тръгнеш от някъде за да развиеш тематичния материал! Направиш ли го- несъмнено ще стигнеш Allegro appassionato и ще знаеш че си там, защото ще можеш да направиш разликата.
Аз като съм уж Allegra…....Allegra, Allegra…колко да съм Allegra :lol:

15.03.10
08:50

Попаднах случайно на тази снимка.

Моника Брант с майка си... Без коментар. Само възхита. Какво ще кажете?

Страхотни са за....гледане. Не знам, много ми е пластмасово. Но факта че са го постигнали заслужава адмирации.

15.03.10
12:16

Аз се присъединявам към мнението на Дивичка.....евала за труда и успеха но.........много релеф,малко мъжката го раздават мацките. ;-)

15.03.10
12:57

Нормално изглеждат доста по-пухкави ;)
Просто такъв релеф се прави и подържа за кратко време, само по време на състезания или снимки.

15.03.10
14:06

Попаднах случайно на тази снимка.

Моника Брант с майка си... Без коментар. Само възхита. Какво ще кажете?

При всички положения, това НЕ е красивото женско тяло, пък нека да им е коствало големи усилия  за да го постигнат....
Такива крайности са абослютно ненужни според мен и не виждам причина за възхита, дори от гледна точка на усилията понеже всичките те преминават границата на нормалното и... отиват в грешна посока. :)

Мнението беше редактирано от PullTheTrigger на 15.03.10 14:11.

15.03.10
14:23

Правилно-грешно, нормално-ненормално и т.н. са все етикети, които ние слагаме на нещата, от нашата си гледна точка.
П.П. http://www.musclestore.com/fitness_olympia/monica-brant.jpg
http://hubpages.com/hub/monicabrant

Мнението беше редактирано от Петко К на 15.03.10 14:28.

15.03.10
14:40

казано от Петко К на 15.03.10, 14:23:

Правилно-грешно, нормално-ненормално и т.н. са все етикети, които ние слагаме на нещата, от нашата си гледна точка.
П.П. http://www.musclestore.com/fitness_olympia/monica-brant.jpg

Горния пост разбира се си е лично мое мнение, но  Петко я кажи, като си представиш красивата жена, дали я виждаш с изразени бицепси и рамене, изразени вени по бицепсите и 6 (че даже и 8) плочки? И моля те забележи, че Козуначето ни сочи като пример за възхита, именно една от “релефните” снимки на въпросната персона  ;-)

Мнението беше редактирано от PullTheTrigger на 15.03.10 14:43.

15.03.10
15:30

Може би трябва да кажа от какво ми е възхитата:
1. Вижда се традиция - предаване от поколение на поколение идея за подържано тяло.
2. И аз искам на възрастта на майката като стана да съм стегната, слаба и да позирам така гордо с детето си (ако имам съответно дъщеря).
3. Пред постоянството и целеустремеността.

На мен не ми седят прекалени - оценявам, че това е моделирано и за снимката. Мисля че има далеч по-неестетични дами в бодибилдинг бизнеса.

Аз надали някога ще имам такава физика и такива плочки, но поне се опитвам от две години насам да се побутна в таз посока. Е, движа се с милиметри, без много видим напредък, но това не пречи да кажа ,че ми харесва атлетичното, изчистено тяло. Бих искала и аз така да позирам с мойта майка, която е... по-скоро като дама от платно на Реноар по форми. :-))))

15.03.10
15:41

Аз за формата на дамите няма да коментирам, защото, както каза Петко - това са етикети. Не ми е проблем да приема техните тела, както и на някой с 30% мас. Но снимката и информацията подбуди нещо друго в мен.
Като родител, не предопределям ли аз твърде много заниманията на детето ми? Ей го моят син: ЦЪК. Кое дете има такава каска на 6 години? Защо не играе шах например? Ами с кого да играе...кой да го научи. Или пък народни танци...абе всичко друго. Е, той ходи и на пиано, а аз не знам нотите, но не знам доколко ще продължи това му “хоби”, тъй като вкъщи нямаме нито едно пиано, а имаме 3 колелета.
Та такива мисли се породиха сутринта в мен в 6:45, минути преди да тръгна да карам колело по снега.
Където пък ме нарекоха “крайна”, “това не е нормално” и т.н. все етикети. Аз си представих една планета, пълна с колоездачи, които карат в 6:50 а.м. сутринта колелета по леда и всички, които си спят спокойно в топлите легла, са ненормалните  :lol:
Извинете за объркания пост и леееко спам ;)

16.03.10
16:14

Май и двете крайности не са добри,но аз лично предпочитам тренирано тяло а не отпуснато и занемарено,а камо ли пък сланинесто....

fire.is.my.nature

16.03.10
16:48

Малеле :lol: Егати майката . И егати дъщерята ...
Има нещо животинско в толкова релефни жени . Направо не ми изглеждат здрави . Като един 750-грамов грейпфрут ,който видях онзи ден на пазара . :lol: 100% не му е чиста рал’тата . :)
Евала единствено за усилията , жалко ,че са вложени в такава посока :)

16.03.10
19:32

Горките жени - размазахте ги  %-P

18.03.10
20:18

Понеделник и вторник нищо съществено не написах. То и нищо не правих - реанимирах след журито. И нищо не ми се правеше.
А и пак ме е налегнало лошото настроение примесено с ПМС.  Но днес вече се завлякох в залата. Точно завлякох. Сама насила. И не съжалявам!
Минах през Health магазина и си взех ей така от гевезлък и любопитство мостра на Митотропина. Това поне ми вдигна градуса и ми помогна. Добре се почувствах, имах енергия, издържливост, но не и много сила.  Стана ми топло и ми пламна лицето, но не неприятно.
Днес коляното ме болеше на тренировка, но все пак какво направих:

- загрявка, 10 мин пътека бързо ходене (грешка, трябваше да се метна на велото заради коляното)
- корем - 3 кръга от  Х 40 странични наклони (с 15 кг на скрипец), 20 коремни на римско с 5 кг диск, 20 повдигания на крака от вис
- гръб: 8 хоризонтални придърпвания на скрипец зад врат на 20, 25, 30, 35 кг; 8 пред гърди на 20, 25, 30, 35; три негативни набирания
- крака: 4 х 15 много внимателни бедрени разгъвания на минимална тежест, при първите опъваше тъпото коляно и наболяваше леко
- 3 кръга от:
        40 лег преси на 20 кг - редуване на широк разкрач и 40 със събрани крака (последните 10 до долу)
        40 бедрени сгъвани на 10 кг
- аддуктор / абдуктор 3 х 50 със серий в наклон
- 25 мин интервално кростренажор  ( толкова ми беше кеф на него този път , че можех сигурно да си карам така часове)
-10 мин интервално степер

разтяжки
на едно упражнение от йогата “кобра”, където единият крак е опънат назад - когато капачката на коляното ми опря пода и  част от тяжеста падна на нея  - ами заболя ме гадно.... и го смених. Иначе няма проблем с клякането.

Храната е повече от смотана (и тя като мене):
- 2 препечени филии с масло, 1 голям домат и кашкавал
- 3 кюфтета на скара
-1 кисело 4%, половин наденичка на скара
кафета, вода - 2л.

Кантарът във фитнеса показва обезкуражаващо още едно кило отгоре - може и да е от ПМС-то. Абе... майната му.

18.03.10
22:21

Здр, Козуначе!
Това коляно още те мъчи и чак на мен започна да ми писва от него - отиди до аптеката и си купи Пироксикам (Български, че вносния е 4 пъти по-скъп) от 10мг и започни да пиеш сутрин и вечер по една капсулка с храна (дразни стомаха). За няколко дни ще си махнала възпалението. Около 3лв струва - ако ти искат над 4 търси в друга аптека. Това е нестероиден противовъзпалителен препарат и помага безотказно за такива болежки, а някои доктори го предписват и против грип (щото май е и противовирусно).
Второ - отделяй на коленцата поне 2-3 минутки за масаж, разтриване и почукване преди тренировка. Прост масаж - не някакви специални техники, но върши работа да “вработи” ставата.
Хайде, пролетта дойде - време е за тренировки, а не за болежки :)

19.03.10
06:34

казано от mitaka101 на 18.03.10, 22:21:

Здр, Козуначе!
Това коляно още те мъчи и чак на мен започна да ми писва от него - отиди до аптеката и си купи Пироксикам (Български, че вносния е 4 пъти по-скъп) от 10мг и започни да пиеш сутрин и вечер по една капсулка с храна (дразни стомаха). За няколко дни ще си махнала възпалението. Около 3лв струва - ако ти искат над 4 търси в друга аптека. Това е нестероиден противовъзпалителен препарат и помага безотказно за такива болежки, а някои доктори го предписват и против грип (щото май е и противовирусно).
Второ - отделяй на коленцата поне 2-3 минутки за масаж, разтриване и почукване преди тренировка. Прост масаж - не някакви специални техники, но върши работа да “вработи” ставата.
Хайде, пролетта дойде - време е за тренировки, а не за болежки :)

Ей сега като излизам ще си взема. Митак, то и на мен ужасно ми писна от него. Да, отделям на коленцата много внимателна разгрявка. Но ще прибавя и масажа. Пия диклак при по-силни болки, ама нещо не помага толкова за това. Ще пробвам пироксикама. Сигурно менискуса или кръстните връзки са прецкани... Но ето днес сутринта не ме боли - движението като цяло се отразява добре.  Аз вчера вечерта и доста пуках с двата крака - левия без болка. Не спирам желетата. Дажи почнах на майка ми да правя, и на една приятелка с дископатия. Всички съм ги зарибила и  всички са във възторг от желираното кисело мляко. И в подсолен вариdнт с черен пипер и кориандър е много вкусно.

19.03.10
07:05

Определено ще го имам предвид - ама за едно малко по-късно чистене. Сега първо трябва да влеза в тренировъчна кондиция и да си урегулирам тъпия метаболизъм “страдащ” от липса на цигарен агент. Мисля си все пак, че едно Energy на  NOW   ще ми дойде добре. Какви са отзивите от този продукт? Липсва ми именно power и настроение, и това важи не само за фитнеса. Благодаря ти за консултацията!

19.03.10
07:16

Браво - и котаракът яде с апетит овесени ядки с желирано кисело мляко  :cheese:  направо ми събра очите!

19.03.10
18:13

Взех си Пироксикам и го пия вече. Днес по малко ме боля коляното. Митак, колко дни да го пия - 5, 7? Забравих да ти спомена,  че играя с вълнен клин (с ликра е, не е стегнат) под памучния панталон за спорт.

тренировката днес

загрявка, масаж на коляно, 10 мин вело
Гърди:
-  преса на хоризонтална лежанка с 6 х 20, 22.500, 25
- флайс на хоризонтална лежанка - 6 х 5, 6, 7 кг

Трицепс:
- дърпане на долен скрипец - 20 кг 
- ритник с гира - 3 кг
- повдигане на дъмбел зад глава - 6 кг.
3 пъти х 15 повторения

Крака
20 суинга с 11 кг дъмбел
20 клека с крив лост
20 класически мъртви тяги на 28 кг.
Всичко това в един бърз цикъл повторено в 3 серии
накрая вода се лееше от мен и аха аха да ми причернее

аддуктор / абдуктор - 3 х 60 на 20 кг.

велоергометър - интервално 20 мин

задникът си усещам като диня, издялана от камък

Храна (днес май е в повече):
кисело мл. желе с 50 грама овес, кафе
50 гр. Макадамия
тренировка
протеин
2 малки наденички (едро смляно месо) на грил, 20 грама кашкавал
50 грама суров бадем
2 домата, 1 наденичка, 1 пържола от бяло пил. на грил

вода 3,5 литра

толкоз днес от мен

19.03.10
23:22

Митак, колко дни да го пия - 5, 7

Пий го няколко дни сутрин и вечер по една таблетка, докато ти отшуми болката и още 3-4 дни след това по една таблетка на ден.
Знам за клина - хубаво правиш, че го ползваш.
Къде я видя “много”-то храна ???
Или не си написала 17-те палачинки, които опука между хрненията?
С бял и кафяв шоколад, банани и сметана, и малко кокос????

20.03.10
07:49

казано от mitaka101 на 19.03.10, 23:22:

Или не си написала 17-те палачинки, които опука между хрненията?
С бял и кафяв шоколад, банани и сметана, и малко кокос????

Муааахахахахахахаха, ето това искрено ме разсмя! Чак се престраших и току що  хапнах един единствен банан за закуска - страшно грехопадение - хахахахахахахахаха! 
Как ти се струват съставките на тренировките? Малко съм зле с повторенията, ама силата ми е паднала доста. Ще гледам постепенно да ги увеличавам всяка седмица. Импровизирам всеки път нови комбинации за да стресирам на макс тялото.

Чак сега почнаха да ми се проявяват прооблемитес WC-то, които обикновенно стават при отказ на цигарите. Пия лъжица зехтин и орехово  или ленено масло на гладно за целта.

20.03.10
13:18

Лошо, лошо, лошо - току що открих рокля подходяща за сезона, която не ми става...

20.03.10
13:22

казано от kozunak на 20.03.10, 13:18:

Лошо, лошо, лошо - току що открих рокля подходяща за сезона, която не ми става...

Ехх женска му работа, ето ти стимул да влезеш в нея, малко по малко ще го постигнеш, доказвала си го! :) :)

20.03.10
17:15

Ми купи си такава, който ти става :lol:
Както каза веднъж шефа ми, по повод на това, че сме му ограничили пощата, поради липса на място - “Ако му окъсеят панталоните на човек, не му режем краката, а му купуваме по-дълги панталони” ;)

20.03.10
18:59

казано от Петко К на 20.03.10, 17:15:

Ми купи си такава, който ти става :lol:
Както каза веднъж шефа ми, по повод на това, че сме му ограничили пощата, поради липса на място - “Ако му окъсеят панталоните на човек, не му режем краката, а му купуваме по-дълги панталони” ;)

Ох, май не ме разбрахте - роклята си е моя от 2-3 години, и точно сега малко трудно ще си купя такава (макар да ми се ще) - а откривателството е свързано с неставането й.  :) Миналата година по това време си ми седеше супер, а сега се е опнала по бедрата пред скъсване. Ами така като всичко е скочило с 4-5 см.... Но ще го преборя тоя метаболизъм и няма заради това да пропуша!  Днес точно на тази тема на дълго и широко си говорих с един приятел.

Храната днес - смотана :
- 2 малки филии черен хляб направени на принцеси с кайма и отгоре със запечен кашкавал, 1 голям домат
- 3 яйца на очи с малко масло, още един голям домат поръсен със зехтин и чубрица (ужасно тежко ми стана, май яйцата известно време ще ги правя само варени или рохки, че и се подух като плондер)

КАРДИО тренировка - 45 мин пътека интервално
- салата домати с извара и зехтин.

вода 3 литра

21.03.10
10:58

Козуначе един тъп въпрос.... когато започна да тренираш по интензивно и с повече повторения и кардио,кога усети че почваш да чистиш?То е ясно че при всеки си е индивидуално,но ей така от чиста доза любопитство? ;-P

П.П Храната не е ли малко?

Мнението беше редактирано от гаги на 21.03.10 11:00.

21.03.10
13:34

Гаги, не е тъп въпросът.  Моля те! И аз такива винаги ги задавам за да си сверя часовника.
Да храната е малко. Засега не мога да си позволя повече. Криза.

Започнах да тренирам интензивно  с повече повторения под зоркото око на Митака в началото на ноември 2007 г. Още на първия месец се отпуши системата (както се надавям и сега да стане) и след новогодишните празници дори имаше солиден ефект надолу. Общо взето до към средата на 2008 отлетяха доста килограми - ако искаш погледни старите дневници. Доста дълго се задържаха. А за сватбата миналата година бях в топ форма. която също дълго се задържа.
И сега осрах пейзажа както си трябва... но не може да се сравни с есента на 2007 ма година - когато бях 68-69 кг. под формата на повсеместна мазна буца. Просто формата ми е променена. Най-ниско тегло беше лятото миналата година и есента - 55-56-57 кг. Сега съм 63 в ПМС  :sick: , но макар и да се вайкам и да страдам си давам сметка колко от тях са мускул , колко сланина и къде са разпределени, и  защо.

Мнението беше редактирано от kozunak на 21.03.10 13:37.

21.03.10
15:58

Козуначе,не съм следяла дневниците ти и набързо разгледах няколко страници....ето признавам си без бой ;-P От поста ти подразбирам че си имала прекъсване в тренировките ли?Тази топ форма която си имала .....?Какво стана с нея?Разтренирване?

22.03.10
04:56

Да имах прекъсване, заради травма в коляното. Всичко е описано.

Вчера направих истинска тренировка - супер доволна съм от себе си:

- загрявка, масаж
- 10 мин вело

корем - 20 Х 3 вис, янда,
        3х40 наклони в страни
рамо - 10 раменни преси - самос лост
        4 х 8 арнолд преси с  4кг.-дъмбел
        доизцеждане с 3 х8 на летеж с 4 кг.

Краченцатааа : 5х15 - бедрено разгъване с минимална тежест
                3 х 50 лег преси (крака в страни и отделно събрани) редувани с 40 лег кърл на 10 кг.
                3х60 маха в страни и назад с всеки крак - 20 кг на глутеус машина
                1 Х 100 махове само в страни с всеки крак  - 20 кг на глутеус машина
Аддукт./ абдукт. 3 х60 на 15 / 20 кг

Кардио:
30 мин интервално на новия кростренважор (нещо средно между елептикал и степер - яко е )
качествен стречинг за финал
45 мин пеша до вкъщи - размазах се и си легнах веднага

Храната:
5.00 кафе, 2 препечени филии с масло и извара, домат
11. 00 - кафе, вода, 50 грама суров бадем
14.00 пилешка пържола на грил без кожа, салата сурово червено цвекло, домат, магданоз, люта чушка, 2 суп. зехтин
18.00 тренировка

Бях забравила - но вкъщи се търкаля един йохимбин на  GNC. За експеримент си взех едно - тоз път понесе добре - преди направо ми изхвърчаше сърцето, сигурно цигарите са се били с този препарат и нещатна са отивали към треперена, сърцебиенете и беля. Сега ми подейства загряващо и енергизиращо. Какво ще кажете за йохимбина?

Мнението беше редактирано от kozunak на 22.03.10 05:03.

22.03.10
12:18

Тъкмо се наобядвах с една “кризисна” манджа

Ето рецепта/това имах във фризера и хладилника/
100 гр замразен зелен фасул/от дългия/
100 гр замр.бамя
100-200 гр броколи
100 гр бейби моркови
червен лук на шайби
корен пресен джинджифил
1 варено яйце
риган
зехтин
балсамико

Всички зеленчуци се сваряват на пара, добавят се подправките, лука,  и вареното яйце. Яде се с клечки.Шегичка, ама на мен така ми е по-вкусно.Може да се добави млечен сос и чесън

22.03.10
12:31

ММммм, много добре звучи. Въпросът е да го имаш във фризера.
Иначе много ме бива да ям с клечки .
Мерси Дивичка! Аз пък си похапвам салата от свежо червено цвекло, поръсена със сусам и варено яйчице. Добър апетит!

22.03.10
18:13

Очертава се този да е най-провокативният козуначен дневник от досегашните козуначести.... Да видим докъде ще стигна. Днес кантарът показа (пийте два валериана, моля)... 64 кг!

Нямам думи! Не знам какво се случва - ако някой знае да казва!

Храната днес:
6.00 - кафе, половин кофичка кисело с 3 супени лъжици овесени и 1 трици, едно варено яйце
10.30 - 2 препечени до черно филийки бонус, с малсло, 20 гр. краве сирене и 20 грама свински врат
13.30 - едно варено яйце, салата от червено сурово цвекло поръсена със сусам, 2 сп.л. зехтин, 1 чаена оцето балсамико
17-19.00 - тренировка
19.30 протеин (Нектар на Синтракс - демек 0 въгл.)

вода и зелен чай - общо 4 литра

Тренировка
(забравих си ръкавиците и ми беше доста тегаво без тях)
- разтягане, масаж, 5 мин вело
- Днес само крака и кардио:
3 х 15 на минимална бедрено разгъване
комплекс х 3: 20 суинга с 13кг дъмбел, 20 клека с кривия лост, 20 мъртви тяги с прави събрани крака (22 кг)
адд/абд - 3 х 60
15 мин степер интервално
10 мин вело интервално
20 мин кросо-степер интервално
дълга и щателна разтяжка

Стана супер добра тренировка - поне от това съм много доволна.
Да, може да съм натежала - ама поне съм все още стегната, и колкото и странно да звучи не се тресат сланини както едно време. Сигурно мускулите отдоло държат.

22.03.10
19:20

Днес явно кантарите си правят шеги с нас. Вчера бях 52 и нещо, днес се събуждам: 54,7. И аз се оцъклих. За една нощ да порастна с 2,5 кг.  :lol:
Утре няма да се тегля да не си развалям настроението :) Ама вместо да се взимам в ръце, си сварих агнешки главички, направих си зелена салата и си сипах бира  :red:

22.03.10
19:37

казано от Anelia на 22.03.10, 19:20:

Ама вместо да се взимам в ръце, си сварих агнешки главички, направих си зелена салата и си сипах бира  :red:

Иха! Супер си! А аз си нарязах една зелева салатка и си я хапнах сладко-сладко с още едно варено яйце, полях със зехтинец и малко балсамико. Това е и последното ми ядене за деня.

23.03.10
12:16

Козуначе стига с тия кантари,сантиметър,огледало,дрехите ако щеш пак са някакъв показател.Аз се отказах т кантара.....и ми е по-леко :)

23.03.10
13:01

Май си права.

23.03.10
19:44

Почивка след три последователни дни тренировки.

Храна: (днес нямам никакъв апетит)
9.00 кафе с лъжица мед, 2 рохки яйца
11.00 чаша прясно мляко със супена лъжица пшен. трици и супена пчелен прашец
13.00 един шок бонбон... много лош повод -един колега изкуствовед в готина зряла възраст се е самоубил...
17.00 200 гр. шунка от плешка
20.00 салата домати, краставици, джиндижифил, зехтин, орехово олио, сусам и слънчогледово семе; 3 пилешки крилца печени на грил (тарелката с 6 броя струва 2 лв. - още една достъпно евтина манджа)
Дълга разходка в парка на път за в къщи.
Вода - 3 литра.

25.03.10
07:04

Храната вчера:

6.00 кафе с лъжица мед, 1 филия зърнена мозайка с масло, шунка, кашкавал и домат; десертче - желирано кисело мляко с лимонова есенция (ох че е вкуснооо - изумих се, че котакът яде и от нея!)
10.00 точно 5 ореха, които докато чупих се порязах
14.00 2 едросмлни наденички на грил, с  доматена салата, 20 гр. краве сирене, суп.л. салатен зехтин
19.00 - 50 гр. сурово кашу
21.00 желирано кисело (почвам да се пристрастявам) , 1 чаша прясно

Вода и зелен чай с лимонова трева - 3 л.

ужасно ми падна тонуса, болеше ме глава от времето, дойде ми и си легнах с кокошките

Виждам първите ефекти от тренировки и сравнително нормализираното хранене - не съм издута като плондер до такава степен че аха да литна. По намаляха ми торбите и кафяво-лилавите сенки под очите. Имам повече жизненост. По-лесно започнах да се наспивам - но все още не ставам лесно (то и кога ли ставам лесно). Апетът е овладян. Както и стремежът към слядко. Утре стават точно 40 напълно, напълно чисти дни в които не съм си повзолила дори да пипна с пръст цигара- яя, колко бързо отлетяха. Като проблясъци на психическо равнище почва да ми се струва, че всичко ще се оправи.

Мнението беше редактирано от kozunak на 25.03.10 07:18.

25.03.10
15:31

Поздрави за цигарите.....аз ги отказах от раз.Просто в един хубав летен ден казах край и не се обърнах назад.А в прочем не забелязах и да качвам от това че ги няма вече. :cheese:

25.03.10
22:20

Честит рожден ден!!! :) (и на теб и на мен) :P

Мнението беше редактирано от El padre на 26.03.10 05:09.

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1