казано от Finish First на 09.04.10, 14:38:
Lenks, е напълно прав, но с риск да се повторя ще кажа, че ако в самото начало е свалял с OEP, резултата е щял да бъде в пъти по голям като цифра и вид, но при вече поддържане на няколко месеца нвд, бърнари и прочие, след това вече организма доста се е изморил, свикнал е с диетите и свалянето става все по - трудно.
X2
09.04.10
15:47
Определено е така, тъй като съм свалял в продължение на месеци и ефекта винаги намалява, организмът се приспособява лесно към стреса, на който го подлагаме с премахването на въглехидратите.
Скоро ще пробвам Oxy + Recreate комбинация за 45 дни, сигурен съм, че е ще е феноменално :)
Не знам колко си мазен, абе я вземи пустни нова тема със снимките, аз ще я преместя в продуктиви ревюта, но при тези ти тренировки - определям продукта като “патоки”, като това си е мое лично мнение.
п.с. моите мостри не бяха точно мостри, просто си взех, колкото си искам капсули от опаковката на един приятел.
Мнението беше редактирано от emzo на 09.04.10 16:13.
Уф... То ся само 2 снимки имам от преди месец и от сега в еднаква поза и място на което може да се види, горе долу.
Ще я ъпдейта в тоя пост тук за сега.
Започнах вече 3та седмица,и маи нещо много му свикнах.не го усещам както преди,ефекта спада а е лошото че като намаля яденето до маХ окси неправи нищо по въпроса на 2рия ден си получавам въглехиратна криза като стои та гледаи,мисля че оачквах повече,само напористо стои проблема с по-трудното уриниране!Др което устана е ободряването сутрин след 2-те капсули.Глад в началото никакъв неусещах сега лека по лека почнах да си припомням какво е глад.Усещам присъствие на ефедрин в този продукт познавам ефедрина доста добре :Д няма как да го сбъркам!!!!!Това е засега.
09.04.10
22:03
Извинявай, но почти нищо не ти разбрах. Имал си проблем с уринирането, така ли ?
Ледения - веруй ми, нема ефедра вътре :lol:
Eто мнението на моя “снабдител”, изводите сами си ги правете....
http://www.usplabsdirect.com/forum/oxyelite-pro/3842-2-weeks-oep-no-results.html
Мнението беше редактирано от emzo на 10.04.10 07:29.
10.04.10
08:38
Аз го почнах в началото на месеца,до сега съм 3-4кг надолу,контрола върху апетита е долу-горе добре,не е като SX,но става :)
Освен леко завишен пулс на моменти,друго не мога да кажа,че усещам,ще видим какъв ще е крайния резултат след края на кутийката.Първия ден при прием 1+1 не усетих нищо,реших втория да пробвам 2+1,но ми стана доста лошо след сутрешния прием на 2 и пропуснах +1 слетобед,изкарах 3-4 дни на 1+1 и след това минах на 2+1 без проблеми.
Прочетох всичките мнения за този продукт доста интересни неща разбрах за моята полза,за което благодаря на всички.
За уринирането ако е вярно което пише значи продукта е доста силен и има отразяване върху бъбреците,а и доста наистина намирисва на ефедрина...Аз миналото лято пих “цитойлин” перфектно ми действаше и никакви странични ефекти дори като го пих за вечерно бягане после спах чудесно.
Мнението беше редактирано от emzo на 10.04.10 14:32.
10.04.10
09:27
Браво, бе, емзо, намери един къде не му е подействало.. :lol: За награда си.
Пича от лога прави едни кирливо кардио и приема 2 капсули на ден, да не говорим, че се възстановява от операция, при която бог знае с какво са го тъпкали.
Що не може да се разбере, че в тая индустрия всичко е индивидуално, и няма продукт, дето да действа на 100% всички, които го употребяват.
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 10.04.10 09:29.
10.04.10
09:30
Finish First, виждам си навътре отностно продукта..Би ли разяснил защо се получава този проблем с уринирането на НЯКОИ от ползващите го и по какъв начин влияе на бъбреците?
Позволете аз да кажа за влиянието на бъбреци от силно действащи добавки,това не се отнася до всички,възможно е да имат проблеми само тези които имат вече проблем с бъбреците и трябва да го имат предвид плюс да четат внимателно описанието на добавките.
Абе пичове съвсем ясно съм си написал темата!!!!,кво неразбирате,ако неразбирате научете се да четете ;),затруднява уринирането,защото имаше някакво вещество използвано през 1946,немога да се сетя името му сега,то убива апетита и глада ,маи :Д, но с сиг вреди на бъбреците затова приемащите Окси,трябва да пият по много вода!!!!
@Finish First - познавам младежа, аз съм му правил режима, операцията беше преди месеци, просто не вдига тежко.
Вдигна кардиото и пак нищо, т.е. свали си, но не благодарение на продукта.
Стига бе хора с FYRE и такъв режим се стапяш.Кое му революционното на тоя бърнър ?
@Florina - в тази тема, изобщо не ни интересуват твоите добавки, за справка - ЗАГЛАВИЕТО !
казано от Ledenia на 10.04.10, 13:25:
Абе пичове съвсем ясно съм си написал темата!!!!,кво неразбирате,ако неразбирате научете се да четете ;),затруднява уринирането,защото имаше някакво вещество използвано през 1946,немога да се сетя името му сега,то убива апетита и глада ,маи :Д, но с сиг вреди на бъбреците затова приемащите Окси,трябва да пият по много вода!!!!
сорри исках да добавя отговор към забележката относно моят коментар.
Съжалявам,просто споделих и аз като прочетох коментарии към темата,всеки пише за добавки различни и аз исках да науча за тези които написах,ако някой има информация,нали затова и форума да си обменяме мнения и опит.
Мнението беше редактирано от Florina на 10.04.10 14:47.
Е няма никакъв проблем, да си пуснеш отделна тема и да питаш на воля, пак ще те помоля да се съобразиш със заглавието на тази тук.
казано от emzo на 10.04.10, 15:17:
Е няма никакъв проблем, да си пуснеш отделна тема и да питаш на воля, пак ще те помоля да се съобразиш със заглавието на тази тук.
Добре разбрано и се извинявам пак.
Мислех и аз да го пробвам Оксито, но след като гледам на колегата Емзо как му се е отразил явно няма смисъл хаха, след СХ едва ли ще го усетя, както и не усещам и грам Сайтолийн в момента, а вече 2-ра седмица го пия...
16.04.10
19:33
Аз съм на Recreate + Jack3d и изхвърчам, с окси сигурно няма да издържа и ше си набия хормон на растежа. ^^
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 16.04.10 19:33.
16.04.10
21:22
Според мен главната цел на ОЕП(и всеки бърнар) е да гори мазнините и дава “някаква” енергия. Ако искате много енергия по-добре си купете някои боостър като Jack3d , No-Xplode и SuperPump250.На мен лично ОЕП ми дава енергия първите 3 часа след приемането му , после има драстичен спад.Енергията му не е експлозивна , по-скоро бих казал , че е равномерно разпръсната през тия 3 часа.(вземам 1+1 , така че 1+2 можеби ще има по-драстичен ефект).
Значи не мога да кажа с точност,но го почнах някаде след 20 Март. Бях в застой една семдица 95 кг. за 3 седмици и половина като половината време пиех по 2 капсули само сутрин,а сега по 3(2 сутр. и 1 вечер в 19ч.) вс. това придружено с всекидневно интервално кардио и драконова диета и 1 зареждащ ден на седмица,две. По принцип се тегля винаги сутрин след кардиото и днес съм 87.9 кг остават ми още 47 хапчета. Много съм доволен най-доброто което съм пил до момента.Мяха,паласките,бутовете и гъза ми се смъкнаха с бая сантиметри :)
Мнението беше редактирано от Dampio на 17.04.10 07:54.
17.04.10
13:39
Преди известно време имах възможност да пробвам мостри на OxyELITE Pro.
Като начало съставките малко не ми вдъхват довере. Липсват доказателства за ефикасността на по-неизвестните, а и са в ниски дози. Научните доказателства за които говорят от фирмата-производител са на база изследвания на животни, при което остава открит въпроса доколко са приложими върху хора. От друга страна комбинацията от кофеин, алфа-йохимбин и диметиламиламин със сигурност е достатъчно силна. Та реших да го пробвам. По време на тренировката се чувствах като на рейв парти, а хората ме гледаха странно. Направих много яка тренировка и се чувствах като гумено топче. Доста силно ме удари, пък аз мисля че имам доста висока толерантност към кофеин. Най-вероятно е заради диметиламиламина.
Извода ми: Ако сте човек с по-висока толерантност към стимуланти (кофеин,йохимбин) и взимате фатбърнъри заради енергията която дават, този продукт няма да ви разочерова. Откъм ефективност на съставките за разграждане на мазнини може да ви поразочерова.
Ако ви се експериментира, моят съвет е първо да пробвате някой от другите добавки с диметиламиламин - вкл. предтренировъчни като HemoRage на Nutrex или Jacked на USP Lab’s за да видите как ви понася.
Ако пък досега не сте пили фат-бърнъри от по-ново поколение и сте по-чувствителни към кофеин, или имате проблеми със сърцето или високо кръвно изобщо недейте да експериментирате.
казано от Solomon Kane на 17.04.10, 13:39:
Извода ми: Ако сте човек с по-висока толерантност към стимуланти (кофеин,йохимбин) и взимате фатбърнъри заради енергията която дават, този продукт няма да ви разочерова.
Изобщо не го усетих, аз и приятел.Никакъв ръш от този продукт.
18.04.10
15:45
казано от emzo на 17.04.10, 19:18:
Изобщо не го усетих, аз и приятел.Никакъв ръш от този продукт.
Аз пък Jacked изобщо не го усетих, а виждаш колко много хора го усещат добре - само ми дигна температурата, още преди да почна се бях изпотил и толкова. Диметиламиламин-а явно понася различно на хората. Oxyelite даже апетита ми не подтиска...
Не мога да ви разбера какъв ръш искате , като искате яко ръш си бийте Сустанон-а и ето ви ръш. На мен дори супер ми действа , няма апетит , температурата е добра (37,2) , а енергия си дава продукта , поддържа те , днес примерно играх час и половина баскетбол като побъркан , после тренирах трицепс интензивно (с 30 секунди почивка) и накрая завърших с 30 мин кардио - нищо ми няма , не се чувствам уморен , дори сега ще сядам да уча... какво повече от това да искам ?
Мнението беше редактирано от pachkata на 20.04.10 15:37.
7ми ден - имах едни дънки дето ми бяха като водолазен костюм, вече ми стоят идеално ...така, че съм доста доволен от продукта. Но вярно е, че тренирам доста. Само дето днес чийтнах с 2 вафли и не ходих да бягам (((:
Ок,след прочетеното дотук искам да попитам.Възможно ли е оксито с мелтдауна да се пият заедно?
казано от Хачо на 21.04.10, 14:45:
Ок,след прочетеното дотук искам да попитам.Възможно ли е оксито с мелтдауна да се пият заедно?
Ако смяташ да излиташ,пий ги .. иначе за най-добър ефект направи така : свърши си оксито ,почини 2 седмици(или повечко) и почвай мелтдаун
По-здрави
Идея от къде мога да си го взема в Пловдив?В Рондото би-трябвало да го има ама неми се разкарва напразно
30.04.10
07:21
Продукта е лудница!!! Нямало е нещо досега, което да ми е давало толкова power!!! На бойния спорт буквално нямам спиране, като отвързан съм..при положение, че съм на 50-60гр карбс дневно. Ще видим и какво ще покаже накрая с горенето на мазнини :) .
Мда....и един ФР си го зе и подивя буквално....ама скъпичко ми идва xD
Ще си карам на Клен-а и след време ще си взема Yohibin =)
Хахахахахахаахах..... Ако правиш всичко като хората клен-а ти идва по-скъпо :) Плюс това трябва да го редуваш с бърнър, което пак идва скъпо. Само като гледам как си написал ЙОХИМБИН ми ставя ясно колко си в час :) Успех все пак!
Е добре де Пре-Велики довачо.....едно М липсва ОК
за Клен-а си го пия по 2x3 и вече съм си на 15-ти ден ....такаче няма начим да излезне по-скъпо
По-здрави :)
03.05.10
09:33
Здравейте, досега само веднъж съм ползвал някакви добавки (фатбърнър преди години) и искам да споделя впечатленията си от тази, като я сравнявам единствено с нормалното си състояние. Не пия кафе, а енергийни напитки много рядко. От около 1 месец тренирам интензивно - 6 дена седмично, кардио и плиометрик упражнения и минавам поне по 10 км с колелото. Не спазвам някаква диета, гледам да ям по 4-5 пъти на ден, но по принцип пия много алкохол. Оксито го пия от 2 седмици, за които свалих около 5 кг, незнам дали това е много или малко, но досега не съм имал такива резултати. Не съм си мерил обиколки, но видимо се стопих около корема и в бедрата, които са ми изключително проблемни зони. Почнах с 1+1 и след 3 дни - 2+1 таблетки.
Моите впечатления:
- интензивно загряване на тялото за около 4 и повече часа след приемане
- загуба на ВСЯКАКЪВ апетит, до там че ако хапна малко повече ми се гади и ми става тежко
- за енергията не съм много сигурен, определено тренировките ми се струват по-лесни откакто го взимам
- малко ме замайва сутрин и ми действа леко еуфорично и приповдигнато на настроението - предполагам защото не пия кафе и енергийни напитки, при мене този ефект е по-интензивен от другите които го пият
Негативни:
- топли и студени вълни и замайване когато го взимам в нетренировъчен ден
- интензивно потене
- не взимайте след 17 часа в близост до хранене, ефекта се забавя и може да разстрои съня
Това са моите лични наблюдения.
@toxicgreen - доста обективен пост, предвид че не си на диета и многото алкохол - явно ти е подействал добре.
Браво, ама за алкохола - намали го поне :lol:
09.06.10
11:33
Искам да попитам, ако тренирам чак привечер към 19:00 часа, няма ли ефекта от сутринното пиене на оксито вече да е намалял? И ако да, възможно ли е прием по друго време? Благодаря.