13.03.10
18:28
Здравейте,
Тренирам от доста време, но едно нещо забелязах. Дясна страна на тялото ми се развива доста по добре от лявата. Проблема е следният.
Тренирам вече 1 година откакто съм си измерил мерките и разликата от дясната и лявата ръка да доста значителни. и на външен вид бицепса, трицепса и рамото се виждат доста повече.
Аз съм левичар и имам доста по голяма сила с лявата ръка, но никаква форма. Според вас от какво се случва това.
За бицепс правя:
1. Скотова пейка с въже с тесен хват 1серия х12,2с.х10,3с х6
2. Прав лост по същият начин
3. Седнал с дъмбели (въртеливо движение с китките) по същият начин.
Дясната винаги се изпомпва, но лявата не. Когато си поставя дясната ръка настрани сгъната се вижда как бицепса ми е отпуснат, но на лявата НЕ.....
В рамента същата ситуация.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
хе това е много интересно.Обаче проблемът ти е по-малък от моя. :) Аз пък съм десничар. Но лявата ръка се развива много по-добре.И като обиколка,и силата с нея е по-голяма.Например на концентричното разликата е очевидна. Сега се ориентирам към по-добро загряване на дясната преди тренировката,за да се получи по-добро напомпване в нея накрая.
Абре то и аз съм десничар и лявата я чувствам много по-добре ... явно бицепса на ръката която не е водеща бицепса не е толкова добре развит и има нужда от развиване .. Аз поне така си го обяснявам :D
И аз така го разбирам, но при мен е обратното. Във водещата имам сила (което е нормално), но нямам форма просто изглежда по малка..
:(((
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече