ровя в боклука... така де старите страници или по-специфично от този период, но миналата година... даже снимки има. Ще обобщя по 3 критерия: сила, визия и тлъстини...
Параграф 1- генерално съм по-як, което е добре и по-издръжлив- пак съм пълен дроб, ама вече свински :D
Параграф 2- тия дни брата ще ме снима- и без това ще са ми нужни преди/след, че ще взимам една добавка. Като гледам старите снимки и огледалото разлика... няма- само дето съм не 72кг, а 75… по мерки по-едър навред- шкембето почти едно и също... по магическите формули съм 16% телесни мазнини, а тогава съм бил 19%... да речем, че става, но почти, ако не тренирах... безсмислени контузии и съмнителни резултати, така де параграф 3 го изчерпах... Ще взема да почна да тренирам плажно-билдърски или ще бягам в парка всяка неделя сутрин, та поне парите и надеждите да не си хабя... тъпчене на едно място и толкоз :) е математически погледнато имам и положителните шансове- па макар и илюзорни... :)
Ще взема да почна да тренирам плажно-билдърски или ще бягам в парка всяка неделя сутрин, та поне парите и надеждите да не си хабя... тъпчене на едно място и толкоз е математически погледнато имам и положителните шансове- па макар и илюзорни...
Кви са тия лайна бре...ти полудя ли??? Няма такива работи....тренираш тежко и това е, яко щанги по 200 кила...това да ти е целта....плажно-билдърски и бяганици в парка да няма.....кат тия американци прости дето, тичат сяка сутрин и си мислят че праят нещо..помпат бицепси, надули в слушалките Рихана и яко пот да има...ти като тях ли си......постави си цел и тръгвай, кво те интересува 19 % ли или 20 имаш....гледай какво показват резултатите, на комплекси, на лоста..мани го тоя кантар.
13.07.11
03:30
казано от valerious на 13.07.11, 02:39:
Ще взема да почна да тренирам плажно-билдърски или ще бягам в парка всяка неделя сутрин, та поне парите и надеждите да не си хабя... тъпчене на едно място и толкоз е математически погледнато имам и положителните шансове- па макар и илюзорни...
Кви са тия лайна бре...ти полудя ли??? Няма такива работи....тренираш тежко и това е, яко щанги по 200 кила...това да ти е целта....плажно-билдърски и бяганици в парка да няма.....кат тия американци прости дето, тичат сяка сутрин и си мислят че праят нещо..помпат бицепси, надули в слушалките Рихана и яко пот да има...ти като тях ли си......постави си цел и тръгвай, кво те интересува 19 % ли или 20 имаш....гледай какво показват резултатите, на комплекси, на лоста..мани го тоя кантар.
Напълно прав си!
Как може така! Аз ще го тренирам да прави бицепси, надул в слушалките Емануела! Безобразие и безхаберие!
СКОТЕ, животно мръсно, това беше Мария-Никифорова от златните и години изказване твоето!
Иначе, що, сега да потича малко и да потренира малко плажно. Аз по необходимост това правя, тъкмо компания да си правим. Но разбира се, не-повече от 2 месеца, така, че после, пантери, мачки, машинни глави и фитнес гурута ша те газят!
Ей, стига занимава момчето с твоите бицепси, сантиметри и процент подкожни мазнини, че се побърка заради тебе...
13.07.11
04:05
Всъщност, когато не е около мене се побърква!
Не се впрягайте- бях ироничен : ) Трябва да се дърпа 200 тяга и да се кляка с много скоро : ) Па и в слушалките кънти гаден мьетъл!
Валка, те резултатите са си такива и си ги гоня и въобще няма и наченки на отказване, ама това в огледалото ме дразни : )
Жоре, до края на сезона спешъл фор ю ще прасна една 5ца на 60кг за бицепс :D А тая седмица при късмет може един плаж да направим : )
Та нема се пуашите копеуета- ще се тренира яко!!!
13.07.11
13:28
Плаж - в неделя само и единствено, събота още съм на терапии и розови клапички в ръката.
А в слушалките ти наистина трещи ГАДЕН метъл, даже “метъл”, потвърждавам!
Храна:
9:00- яйца, масло, сирене, витамини, рибено масло
14:30- свинско, сметана, таратор, сирене
22:30- свинско, сметана, салата, рибено масло
-ZMA
Чак сега се приключихме за днес с ремонтните дейности... донесоха ми един лаптоп за ремонт и преинсталация- обещах утре да е готов, а в 6 трябва да ставам за работа... пък после ме чакат тапети и една мивка за монтиране... вкарах се в серия... а времето е кът тия дни...
Храна:
6:00- яйца, овес, борово сладко,
14:30- таратор, салата, мусака, телешко, сирене, рибено масло, витамини
21:00- мусака, телешко, сирене, диня, рибено масло
-ZMA
Лудата серия свърши- снощи спах 3 часа нейде, а днес се обезводних... трябвлаше да ходя на един концерт, но отпадна... ще реанимирам. Ремонта у дома приключи- утре остава едно генерално разчистване. Храната рехавее, но пък на количества го докарвам- просто всичко е под пара... минавайки покрай лоста преди половин час се тествах- 10 набирания чест то бар, после 8, 5 и с неутрален една 15ка, но не пълни- бе става, ама как се разхрупах- кръста и колената са ми на салата, ама ще минат с малко почивка. Толкоз литературни списвания за днес...
14.07.11
22:56
Не мога да ви разбера,как така да “потича плажно” ? :D Все нови термини излизат,а аз никога не съм в крачка :D
Просто кардио ?! Какво общо има с плажа ? :D
Няма да има такива неща- след РЕбууткемпа ще почвам да налягам тия щанги по-яко, че конкуренцията не спи :D на тия бутащите трябва да заякна!
ПП Просто ме мързи да бягам дълго и за това не го правя, но като включа на фаза нещо в мен се пречупва и мога да издържа много... на инат.
Храна:
10:15- стим х
10:45- яйца, овес, борово сладко, рибено масло, витамини
15:30- таратор, мусака, телешко, сирене,
18:30- протеин, тахан
-ZMA
Пих капсулата сутринта- приятен ментов аромат. За ефект не мога да говоря още- говоря за фокус и прилива на енергия, въпреки че след като закусих почнах да чистя и да се занимавам с разни къщни неща и приключих едва в 18ч, като съм спирал само, за да ям и пия вода, обаче пък исках да приключа бързо по принцип и не е сигурно дали съм “усетил” нещо. в по неактивни дни ще си проличи. Утре вече ще гледам да тренирам, че много ми се разредиха тренировките- не че съм се залежал, но все пак. Вечерята ще я дописвам.
15.07.11
22:21
Ще плуваме ли в Империя в неделя?
15.07.11
23:35
казано от martinski на 15.07.11, 22:38:
Жорка, те не я ли затвориха?
Не са. С риско оня дървения да каже, че му спамим, не те видях в чата да ти кажа и на теб - затова, ако искаш, в Неделя към 12.00 да отидем. Входа дори е намален и е символичните 3 лв. Ни се прай, ела там да прайш двоен бицепс на плажа. Мога само в неделя.
Тренировка:
клек- 5х90кг 5х95кг 3х100кг 1х110кг
зерчер клек- 2х110кг 5х90кг-дроп
бедрено сгъване- 10х35кг 10х40кг
повдигане на пръсти на калф от сед- 20х25кг 20х50кг 10х75кг 5х95кг
Плажа беше затворен и реших да ида да потренирам. Жоро дойде за компания и ми направи 2 клипчета на клека- едно на 3ката на 100 и 2ката на зерчера на 110, от която не съм особенво доволен, ама става. Клека ще коментирате аз знам грешките, ама това не променя съществувавено им за сега :D
Храната е добре, а вечерта ще ям торта :)
Клиповете след малко...
Мнението беше редактирано от Бойко на 16.07.11 15:00.
16.07.11
17:36
Без мотивация от ЖорондА, нямаше да клекне никогА - ударение на последните срички!
Секунди по-късно разбрах тайната на животното. Аз може да се попмя със системи и преди плаж, но и той си има “система”. Само че я крие. Уан мо! Ето какво открих секунди след като се разделихме досами жилището му:
16.07.11
19:11
Георги направо цепи... накрая как му излиза фейса и ‘’уан мор бе’’ :D :D :D Браво Скот ! :)
На задния клек малко ти играят колената навътре. На зетчера е добре, просто тия кила са ти тежки...натрупай повече сила в краката с задния клек. :) Иначе си як!
Валка, благодаря за коментара- ценен ми е! На зерчера мислех със 100 да правя, ама ми щукна от изневиделица да прасна 110 и каквото стане- то се вижда, а Жорж може да потвърди как му говорех, че ще ме снима на 100. Задния клек ме дразни- не върви и е тегав- тнрябва на предния да пусна клип- тия дни...
Направи клек в 20 повторения да видиш какво е тегав заден клек :D Инак програмата е супер, ставаш супер стабилен на клека ;)
Знам за тоз в 20 повторения, обаче не знам как ще съм с възстановяването, а и скоро смятам да вкарам по една кросфит тренировка отново на седмица поне... щот там краката много влизат и задника... не знам предния клек ме кефи повече- ще напраня преден клек в 20 повторения :D Ще видим след събота и неделя- ще направя ревизия на тренировките отново- ужким болежките отшумяха почти, ама да видим...
Обеснявам на дълго- след като се влачихме до плажа, който не работи и се върнахме до дома ми, за да се преоблека реших, че ми е топло за затворени обувки, а предната седмица видях как едно момче кляка бос и то доста прилично, пък и с тежко- та реших да тествам- еми супер е!
Днеска плажче, поплувах си- не ядох нищо там- 4-5 часа ли колкото бяхме, ама иначе днес съм изял около 500гр свинско, едно топено сирене, 3 парчета торта, половин сметана, някаква сушеница и една филия хляб. Омеги, витамини и стимуланти и толкоз. Жоро качил някви снимки, та аз няма да се ангажирам. Утре нещо тренировъчно ще спретна.
Мнението беше редактирано от Бойко на 17.07.11 23:24.
Храна:
10:30- яйца, сирене, кашкавал, масло, рибено масло, витамини
14:00- свинско със зеле, сметана, сирене, диня
17:30- стим х
19:00- свинско, масло, сирене, домати, тахан, рибено масло
-ZMA
***Тренировка:
тяга- 3х110кг 2х3х135кг
гребане с щанга- 6х105кг 7х100кг 8х90кг
придърпване с V ръкохватка на горен скрипец- 6х90кг 4х100кг
Едвам се довлякох до залата- тренировката беше доста кратичка, но пак не беше плътна- тоест пак се размотавах- нейде 30 минути отне- загряващите и вработващите естествено не ги пиша. Смятам и утре и в сряда по една лека тренировка малообемна да направя и после 2 дни почивка преди събота и неделя, като в петъка ще се разбия от ядене. На тягата на 110 много тегаво, обаче си бих 2 шамара сложих 135 и без да се кумя пред лоста направо дърпане- еми леки са ми ама съм доволен от изпълнението. Утре рамо и бицепс малко, а в сряда клек и корем и нещо друго там за краката. Липсата на апетит е мираж със тоз стимулант- не че имам проблем с това- просто отбелязвам, че с една капсула такова нещо не усещам.
Ами, ако говорим за повишен тестостерон(сиреч и либидо) няма на къде повече- тоест едва ли :D но спя по-дълбоко и се събуждам отпочинал- спя много леко принципно и чувам най-малкия шум... та спя добре- може би е помогнал за възпалените ми раменца и ходилца, но не мога да съм сигурен. В крайна сметка може и плацебо да е но съм доволен- евтино го взех и поне обезпечавам напълно нуждите си от цинк и магнезий
Как да усети цинк+магнезии ?!? :D Това с по-доброто спане според мен е чисто плацебо :D
Е то нали е някаква формула не е просто цинк и магнезий...ти така го каза сякаш вътре има хапчета цинк и хапчета магнезий и той търси да ги комбинира...нали има и Б6 и некфи си работи да ти подобри там собственото производство на тестостерон....аз като начинаещ в фитнеса си взех един ЗМА на биогейм...ба после в залата полудях....мн добре ми влияеше. :)))
Валка, точно цинк + магнезии аспартат в определени количества и витамин б6 е. Нищо повече. А кажи ми, ако приемаш достатъчно цинк и магнезии от диетата си, или от витамините които пиеш , как ще помогне това ЗМА ? В този спорт, не винаги повече - носи повече мускули.Пълно плацебо е. Ако Ви се дават пари за него, давайте, аз смятам да пропусна. Да не говоря напразно, ето ви изследване !
ЗМА
18.07.11
22:50
А аз те уверявам, че надали от диетата си набавяш достатъчно цинк и магнезий. Да, ефекта на ЗМА е преувеличен, но цинк и магнезий в големи количества за спортуващи са повече от необходими.
-аз не очаквам нищо феноменално
-витамините са ми слаби, тоест не си набавям достатъчно цинк и магнезий със сигурност
Храна:
8:30- яйца, овес, борово сладко, кисело мляко, рибено масло, витамини
13:30- зеле, свинско, телешко, сирене, таратор
16:15- стим х
18:30- протеин, тахан
19:00- телешко, таратор, кашкавал, сирене, диня, рибено масло
-ZMA
***Тренировка:
малко профилактики за рамо
раменни преси- 5х50кг 2х5х55кг 0х60кг 5х55кг
хибридни арнолд преси- 3х6х20кг
сгъване за бицепс 2х55кг 5х50кг 7х45кг
скотово с лост- 8х35кг
скотово с дъмбели- 6х20кг 6х22,5кг
замислих се днес, че ако спра млечните ще умра от глад- може би 50% са от менюто ми... протеина ми свърши и с това бележа началото на почивката му- поне 2 месеца без, като може би ще взема, ако почна да изчезвам, но това едва ли ще стане... Трябваше да ям сладолед, ама някой ме е избавил и ще наблегна на динята :D Днеска пак се пребих лошо- как ще правя тяга не знам... иначе правя раменни преси от седеж- тва е положението след експеримента миналата седмица и това, че гръбнака ме скъсваше- повече от 40кг за някой комплекс над глава прав не... не става. скотовото много неудобно. Толкова днеска- утре клек и корем... Хубавото е, че раменцата са минали май, обаче пък трицепса е инат...
19.07.11
22:45
http://www.youtube.com/watch?v=51ncDQYxsm8
Благодаря за песничката : ) обаче има ли някакво скрито послание- все пак съм почти рус и не стоплям :D