То че не е ядрена физика- ясно. Просто вторник трябва да предам, а сега правя друго, пък събота и неделя по обективни причини не мога да се занимавам... та ми дойде, като шамар това.
Новото име го сънувах вчера :D
Следва ново изречение, което пък вероятно ще е част от нов абзац. Това, за да запазим концепцията- разбира се буквално и преносно. Всъщност ако задълбаем бихме могли да кажем, че едно ново изречение може и да бележи началото на края или обратното... всичко е относително.
ЕДИТ
Апел към всички постващи снимки със стойка на една ръка: моля спрете се преди да пострадаме останалите сериозно!
:D
Мнението беше редактирано от Бойко на 15.12.11 00:17.
Днеска “тренирах”
Храна:
13:00- спагети с кайма и кашкавал, еклер
22:00- свинско, сметана, печен хляб, бадеми, портокали...
Тренировка:
лег- 2х70кг 2х80кг 0х90кг 0х92,5кг 2х85кг
полулег с дъмбели- 10х27,5кг 8х30кг 10х25кг
планк с 50кг- 30сек
разни други за корем.
Нищо ново под слънцето 90 ме затискат, as usual за година и половина прогреса на лега е 0… верно че 3 пъти се контузвам тъкмо, като уж тръгне, ама това не е оправдание... явно техниката ми яко куца... е*ал съм я в лежанката... накрая съвсем ще я махна. То като цяло отидох от инат, а не щото ми се тренираше... нещо даже не ми се и философства... бе мизерна работа, а вчера се поФалих, че нещата отшумяват и всичко, ама ВСИЧКО ми напомни за себе си- рамо, трицепс, коляно... ей така да има. кръста поне държи.
Положението е чудно : ) Какво да кажа нищо общо с България... после се чудим, защо хората бягат...
17.12.11
19:21
Ах, точката се е развихрила- снимки, влакове... I really like it! :)
17.12.11
20:01
Само да не забравиш да донесеш един от тез кегове :D
17.12.11
20:02
казано от Кристиян Иванов на 17.12.11, 20:01:
Само да не забравиш да донесеш един от тез кегове :D
Два два :)
И повече бих, ама тия от летището повече от 100мл не дават течности (dull) Некво карго ще го пишем... чупливо :D
18.12.11
09:17
Ибасиии корема си опнал... Чичка! I guess you took an arrow to the knee! :S
казано от Скота на 18.12.11, 22:37:
Дебел, грозен и тъп съм- примирих се, Тедо : )
Ако решиш да промениш гореспоменатите неща и да станеш як заповядай при нас в заWODа ;). Трансформацията е гарантирана :).
19.12.11
13:30
Come to the studgrad, we have zob and bitches :D
19.12.11
15:30
казано от karpi на 19.12.11, 07:52:
казано от Скота на 18.12.11, 22:37:
Дебел, грозен и тъп съм- примирих се, Тедо : )
Ако решиш да промениш гореспоменатите неща и да станеш як заповядай при нас в заWODа ;). Трансформацията е гарантирана :).
Примери от форума има ли ?
Мнението беше редактирано от donsir на 19.12.11 15:30.
Приятели, благодаря ви че ме подкрепяте- живота е шибан... особено моя, ама знам че в семейството на бб-тийм намирам подкрепа и нещо положително. Явно в живота на някои хора едно добро нещо се заплаща с 10 лоши... еми дори като се опитвам да съм положителен не привличам такива неща... не мога все още да се изкривя и да го кажа, но май е скоро тоя момент когато ще кажа, че съдбата е виновна...
Карпи, ще дойда- обещал съм, не само имам голямо желание. За сега по-рано от другата седмица е невъзможно да стане.
Слави- напълно съм съгласен- всички от групата са наякнали колосално и са си подобрили всички качества.
ПП Да се знае- колкото мизерии да ми се случват една след друга аз съм тъпо магаре и няма да си наведа главата.
19.12.11
17:10
казано от Десо на 19.12.11, 13:30:
Come to the studgrad, we have zob and bitches :D
I gave the bitch some zob, bitches love zob! :D
казано от Скота на 19.12.11, 17:03:
Да се знае- колкото мизерии да ми се случват една след друга аз съм тъпо магаре и няма да си наведа главата.
Да, ‘щот’ нямаш избор, алтернативата е бойче (това е малък бой) :Д
19.12.11
17:45
казано от Скота на 19.12.11, 17:03:
напълно съм съгласен- всички от групата са наякнали колосално и са си подобрили всички качества.
Наякнали, като станали силни и издръжливи като чукове. Но визуално с кросфита само мазнини ще изгориш, така и не съм видял някой да заякне на мускулна маса.
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 19.12.11 17:45.
Всяко нещо, което ни се случва добро или лошо е поредният урок, от който трябва да си вземем поука и да продължим по пътя, който сме решили да следваме. Не трябва да позволяваме нищо да ни сломи. Бойко, ти си силно момче и рано или късно ще дойде и твоето време т.е. ще изгрее слънцето и в твоя двор, а дотогава въпреки негативите ти пак бъди положителен и търси хубавото във всичко дори и да ти е трудно да го видиш.
Да и момчетата са станали много силни и са заякнали във всяко отношение. И кой е казал че сме кросфитъри? Ние сме фитнес ентусиасти, които си имат един много добър треньор, който си разбира от работата и ще ни помогне да постигнем целите, които всеки от нас гони.
Карфичке, аз съм респектиран и ме е страх!
Десо- разни цели разни идеали. Лошото е, че аз в момента не знам какво искам- едно момче в залата ми пита(абе аз това не го ли писах вече?) каква ми е целта- аз нищо не отговорих.
Карпи, аз положителен няма да стана... май, но си права... днеска почвам да влизам в час така да се каже, но има още майни да се теглят... при мен май ще има съвпадение на нова година с нов път в живота ми- не не си падам по символиките.
Нека напиша нещо дневнично, че последно време само мрънкам...
Храна
13:30- грах, плескавица, еклер
20:30- пилешко, картофи, сметана 20%, малиби, туикс, чаша вино- не са в тая поредност де :D
Снощи не спах от нерви- GABA-та и чая не помогнаха... с мелатонин не ми се рискуваше, че още не съм го тествал как ще ми се отрази. ТАзи нощ няма да спя пак- щото трябва... не може ли вече да е 2ри януари?
Аре Скотка, с теб сме ;)
Да, на нова година големи размисли падат...ама като се замисля нищо не излиза накрая...Е имаше една тема, постигнахте ли целите си там през 2011 и какво сте постигнали...като се замисля, съм по-зле и от миналата...ама тфа е продължаваме в 2012 и пак дигаме. :)
Мнението беше редактирано от Valleri на 21.12.11 00:19.
Щастието е с мен- аз съм позитивен и усмихнат... и цял ден ме боли бъбрека и лявото коляно- до сега не ме е боляло... всъщност утре е много ключов ден- петък също, но не толкова... тренира ми се, ама повече ми се спи, а още повече имам за четене.
Валка, при мен размислите са постоянно- ама тва е дефектен тип съм... иначе че няма файда ми е ясно- бе тая година ми беше по-добра от предишната- която беше най-отвратителната в живота ми. както казваше ДжънкХед- Бе добре е!
Ще го бъде... тия дни трябва да помисля какви наистина са ми целите и да реша как да тренирам.
И аз така,много е кофти да не можеш да си определиш цели и постоянно да ги мениш..стигаш до никъде :/
Аз имам много цели- ама явно трябва да си подредя по някакъв начин приоритетите- паралелно нещата стават ама изключително бавно и резултатите са посредствени разбира се. ЩЕ видим май малко ще билдърствам...
23.12.11
14:07
След Нова в ЗаWODa почваме “Супергерой за 6 седмици”. Програмата обещава сваляне на мазнини, покачване на мускул, на сила, на работен капацитет. Т.е. безцелно току виж си покрил целите с нея. Е, предстои да се провери дали е така, като за целта ще се тестваме преди и след нея на брой набирания, кросфит тотал, дължина на скока от място и т.н.
Има още места, особено сутрин и следобяд ;)
Тренировка:
лег- 5х60кг 5х70кг 4х80кг 1х90кг 0х95кг
набирания- 10 10 8 7 4
придърпване на хоризонтален скрипец- 10х60кг 10х70кг 6х80кг 4х90кг
трицепсово разгъване с въже- 20х2 плочки 15х4 15х6 12х8 10х10 6х12
сгъване за бицепс- 10х20кг 10х30кг 10х40кг 10х50кг 5х55кг
корем
Не ми се тренираше въобще ама се замъкнах към залата... бутнах 90- доволен съм психологическата бариера е счупена :D друго интересно няма. Прилагам 2 клипа на бицепсовото. Остана да напъна тягата да видя какво що и тва е за тая година :D
Приех една критика. Ето и храната
Петък
14:00- 2 сандвича с наденица
19:00- картофи, свинско, сирене, малко хляб. вафла, портокал.
- алкохол
Събота
14:00- банан
16:00- свинско, печен хляб, сирене, туршия
21:00- питка, боб, зелеви сърми, чушка с ориз, баклава, баница
Неделя:
16:00- свинско, боб, ориз, питка, банан, баклава
18:00- бисквити
19:30- свинско, боб, ориз, баклава, сирене
Тренирах днес на гладно и като цяло количествата не са големи... май :D
Прасенце 185кг днес ще има мръвка и сланина!
Хапването
7:00- баклава, баница
18:00- свинско, дроб, зеле, хляб
4 работни дни ми остават... тия дни ще натегна тягата и това ще му е тая година. Началото на месеца ще почна запланувания ми хранителен режим за ноември, но както трябва тоя път. С тренировките още съм в неизвестност.
2 сандвича, бонбони
свинско, дроб, сирене, ориз, баклава.
Нещо недояждам тия дни. Поръчах си пак хапове... трябва вече да се спра... Не съм ял яйца от 10 дни може би... утре ще се поправя. Няма хранене за сгъването приемам добре е :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 28.12.11 01:51.
Храна:
14:00- супа спанак, пилешка пържола, корни
17:00- протеин, бадеми, черен шоколад
***19:30
20:30- свинско, сърми, масло, сирене, баклава
***Тренировка:
тяга- 3х120кг 1х140кг 1х160кг 1х175кг 0х180кг
преден клек 40кг + набирания- 10-9-8..1 с по 30-60 секунди почивка от 5 надолу без
Тия последните дни много психо атаки... и разни добронамерени заплахи. Тренировката хаотична- на 140 и 160 с колан- неудобно ми е и го махнах. 175 относително лесни, 180 само ги отлепих от земята за малко и това беше. Генерално съм доволен. НАкаря импровизирах малко- тия 40кг не ми тежаха въобще и въпреки това квадрицепсите ми са камък, бицепсите също, както и гърба блокира. Затварям годината с трибой 395 :D кръгло 400, че на клека имах резерв :D
Ся пък уилкс... трябва да се премеря- вечер е и съм се натъпкал, като... себе си! Ще едитна.
77.5 - нахранен и напоен. Смятам 76,5 с 400кг- 281.16 е уилкса- нищо не ми говори. зле е, ама не ми пука- целта си я постигнах :D
ЕДИТ 2 Да напиша и зобта- сега ще си тренирам редовно, та ще почна пак да си пия нещата, а и чакам доставка.
витамин С- допивам
родиола- с тия темпове на пиене още за месец
GABA- почти цяла опаковка
Трибулус- за 30 тина дни
епимедиум- за 2-3 седмици
новите ще са
ензими
рибено масло
витамин д
йохимбин екстракт, който вероятно ще го -запазя за март-април
Протеин имам 2-3 дози ще ги изпия и това ще е- няма да взимам. Имам и мелатонин и ще почна да го пия не всекидневно, но известно време да видя как ще съм със съня. Да пропаднах с толко хапове и аз...
Мнението беше редактирано от Бойко на 28.12.11 21:19.
28.12.11
22:25
казано от Скота на 28.12.11, 21:00:
Да пропаднах с толко хапове и аз...
Поне ще почваш да тренираш редовно :D
28.12.11
22:29
Скоте, разкажи ми нещичко за епимедиума - колко, кога, какво става... :)