Липота не съм пил. Доволен съм бил от MAN Scorch + йохимбин, а в момента пия Meltdown и определено ми действа. Правя много повече кардио и то много по-лесно от обикновено, а в края на тренировката съм като водопад от пот.
П.С.: Почти не огладнявам, но това се дължи и на факта, че пия много над нормалното количество вода на ден.
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 24.04.10 07:42.
Аз липото съм пил и мога да кажа, че не е нищо особено! Същото мога да кажа и за MHP Dren който на мен хич не ми помогна с нищо...
Сестрата взимаше тоя Fyre….....Еми с 2 опаковки свали 2 КГ:D….....,но като се има в предвид,че тя е типичната жена(не ям цял ден.....и вечерта хладилника изчезва) резултата е обясним.Аз мисля да си взела да опитам,се хубави работи слушам за него.Сега си правя цикъл с Клен.........и съм доста доволен,единствения страничен ефект е ,че чат пат агресията ми идва в повече,но се усещам навреме =)
24.04.10
18:46
4oКuТо, Lenks,Ivko- благодаря ви, за отговорите! Страхотни сте. Аз все още се лутам в избирането на fat burner. При все, че нямам много за сваляне (около 6-7 кг.) На хранителен режим съм вече втора седмица. Тренирам двуразово всеки ден (наблягам на аеробното натоварване) + един ден почивка. Благодаря ви за споделения опит. Поздрави
Анти ,аз сега малко съм в парична криза и го карам на повече Кардио и режим.....и също има голям ефект =)
Просто с каквито и да е добавки,нещата стават по-бързо ^^
Както повечето казва....фитнеса е 70% хранене и 30% добавки =)
По-здрави!
Мнението беше редактирано от Ivko на 25.04.10 07:04.
казано от Ivko на 25.04.10, 07:03:
...фитнеса е 70% хранене и 30% добавки =)
По скоро е 70% качествено хранене, 25% качествени тренировки, и 5% добавки ;)
Зависи от добавките ;) Лесно е да се каже така, но тая формула не при всеки е така :) По-скоро е по-вярно да се каже, че хранителния режим и спорта са задължителни, а добавките са по-скоро препоръчителни и може да служат за катализатор на процеса... До колко % помагат и как, си зависи и от самите тях (добавките) и от много други неща свързани с конкретния човек :)
25.04.10
09:40
Lenks - ти нали беше последно на SX? Какво стана с цикъла, какви са резултатите?
Ами резултатите са на лице :) Доста сваля SX, от всякъде... Имам още 9 дена с него, вече организма ми почна да свиква с него от 1-2 дена не ми съхне устата толкова силно :) Може би сега трябваше да мина на 2 капсули, но просто не разполагам с толкова... Найстина страхотен продукт, още от първия ден усещаш как почваш да се топиш... За юни месец съм си поръчал Fyre+JetFuel Pyro ще пия по 3 на ден от 2-те, повече ще ми дойдат много, такаче ще стигнат за 40 дена...
Мнението беше редактирано от Lenks на 25.04.10 10:43.
25.04.10
11:25
Lenks - въобще не ти трябва Fyre, щом ще ползваш JetFuel Pyro!
Карай само на JetFuel Pyro - много е силен.
Ами трябваше да ми го донеса от Америка, но хората няма да се прибират това лято заради кризата, но 1 приятелка си идва от UK на 24 и ми го е взела от там, само трябва да ми го донесе :) Кофтито е, че идва по-скъпичък.
Някой пробвал ли е новия продукт на NxLabs Methyl Ripped Adrenaline? Дали е по-добър от предшественика си Methyl Ripped Hardcore? Гледам, че са на една и съща цена!
27.04.10
14:54
Ето един сайт на който попаднах с много нечувани бърнари,които са изброени в дясно
http://weightlosssupplement-s.com/
Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 27.04.10 14:55.
21.08.10
19:34
Каква е максималната доза oxy elite pro,пия го от 5 този месец по една сутрин и една преди трен. но вече не го усещам както първите две седмици... така и не усетих точно колко часа преди тренировка да го пия... за сега времето е час и половина
Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 21.08.10 19:35.
22.08.10
05:01
никъде не пише пише сутрин на гладно и 6-8 часа след това пак
На опаковката си го пише - 3 капсули на ден макс. Сутрин 2 и следобед 6-8 часа по-късно още една. Доста хора го пият 2х2, а и във fitness1.bg пише, че макса е 4.
Oxy аз го пия вече по 5 на ден - 2 сутрин и 3 преди тренировка. Адски съм доволен, но все ме мързи да правя ревюта на нещата за последните 3 месеца. Обаче тия УСП Лабс са непобедими за бърнер!!!
казано от emzo на 17.03.10, 14:37:
Мене ако питаш Мелтдаун.
Ама кой ме пита мене :lol:
Teб Окса ти невлияе ти си извънземно, мен лично много добре ми деиства. Доста е добър при голям % подкожни мазнини.