Следобедна закуска

Прескочи до:

12.04.10
09:19

казано от Draken на 27.03.10, 16:56:

Днеска го пробвах това :) С Scivation Whey Ванилия, с.л. фастъчено масло натурално, 2 айца :)
Става :)

Знам, че при термична обработка SCIVATION става канцерогенен.Владимир92 е по-компетентен, нека да каже

12.04.10
10:16

Не вярвам.

12.04.10
11:24

Изобщо не претендирам да съм по-компетентен, но което е истина - истина е :) Холестеролът в сур.концентрат е канцерогенен след термична обработка. Който не вярва да попита гугъл :)

12.04.10
13:26

Въй... аз от де да знам :) Мерси за инфото.

12.04.10
18:55

казано от Владимир92 на 12.04.10, 11:24:

Изобщо не претендирам да съм по-компетентен, но което е истина - истина е :) Холестеролът в сур.концентрат е канцерогенен след термична обработка. Който не вярва да попита гугъл :)

Питам го и нищо не виждам.
Линкове моля ?

17.05.10
08:55

Бъмп.

Идеи, идеи, идеи.

Робота в мен отказва да се подчини на еднообразието :lol:

23.05.10
20:05

Като ми се прияде следобед,аз правя така: взимам един буркан (от тея за компотите) слагам вътре 7-8 белтъка с малко сирене и 200-300гр извара,започвам да го разклащам,докато не ме заболят ръцете (супер много натоварва предмишниците) и после го исипвам в тефлона без никаква мазнина.Това,заедно с една голяма зелена салата си го лапвам и ме държи до вечерта.Дано съм бил полезен :)

24.05.10
13:58

Протеинови палачинки (по-стават за ядене от мъфина, който пуснахте, тоя мъфин не мога да го ям, пробвал съм и с 2 и 3 с.л. Фъстъчено масло, гадничко си е)

2 цели яйца
4-5 белтъка
2 лъжици протеин
(аз слагам и малко подсладител)

Слагаш всичко в шейкър и друсаш да се разбие.

На предварително загрят тиган си правиш палачиники.
0 карбс :)

Пак го има тоя гаден гумен вкус, но няма как иначе.

Отностно термичната обработка на суроватката, ако е изолат - няма холестерол, значи не се превръща в канцероген??

24.05.10
15:50

Вземаш две големи чушки, ръгаш мощно извара и сирене и си готов...

24.05.10
16:10

Верно, че се появиха чушлета.
Найс уан !

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1