Днеска го пробвах това :) С Scivation Whey Ванилия, с.л. фастъчено масло натурално, 2 айца :)
Става :)
Знам, че при термична обработка SCIVATION става канцерогенен.Владимир92 е по-компетентен, нека да каже
Изобщо не претендирам да съм по-компетентен, но което е истина - истина е :) Холестеролът в сур.концентрат е канцерогенен след термична обработка. Който не вярва да попита гугъл :)
Изобщо не претендирам да съм по-компетентен, но което е истина - истина е :) Холестеролът в сур.концентрат е канцерогенен след термична обработка. Който не вярва да попита гугъл :)
Питам го и нищо не виждам.
Линкове моля ?
Бъмп.
Идеи, идеи, идеи.
Робота в мен отказва да се подчини на еднообразието :lol:
Като ми се прияде следобед,аз правя така: взимам един буркан (от тея за компотите) слагам вътре 7-8 белтъка с малко сирене и 200-300гр извара,започвам да го разклащам,докато не ме заболят ръцете (супер много натоварва предмишниците) и после го исипвам в тефлона без никаква мазнина.Това,заедно с една голяма зелена салата си го лапвам и ме държи до вечерта.Дано съм бил полезен :)
Протеинови палачинки (по-стават за ядене от мъфина, който пуснахте, тоя мъфин не мога да го ям, пробвал съм и с 2 и 3 с.л. Фъстъчено масло, гадничко си е)
2 цели яйца
4-5 белтъка
2 лъжици протеин
(аз слагам и малко подсладител)
Слагаш всичко в шейкър и друсаш да се разбие.
На предварително загрят тиган си правиш палачиники.
0 карбс :)
Пак го има тоя гаден гумен вкус, но няма как иначе.
Отностно термичната обработка на суроватката, ако е изолат - няма холестерол, значи не се превръща в канцероген??