Acai Berry Plus и Pro Cleanse Gold - измама

Прескочи до:

07.04.10
22:11

абе , доколкото прочетох то по-хубаво за чай да го ползвам отколкото за нещо друго :)

07.04.10
23:04

казано от DorianX на 05.04.10, 19:43:

Защо тази измама в момента се върти на рекламния банер на този форум ?
Администрсатора на сайта наясно ли е с това?

тая реклама се върти къде ли не вече,аз я намерих във фейсбук ...поръчах си и 10 мин.по късно попадам на темата,доста иронично :)))

и последно какво,да блокирам картата и да не ги пия ??

08.04.10
05:24

казано от katerina.sp на 07.04.10, 23:04:

казано от DorianX на 05.04.10, 19:43:

Защо тази измама в момента се върти на рекламния банер на този форум ?
Администрсатора на сайта наясно ли е с това?

тая реклама се върти къде ли не вече,аз я намерих във фейсбук ...поръчах си и 10 мин.по късно попадам на темата,доста иронично :)))

и последно какво,да блокирам картата и да не ги пия ??

Точно така :)

08.04.10
07:29

Този вторият сайт ми изглежда още по смешно направен от първия. :-)

onsubmit=“alert(’Благодаря за вашето мнение! Тъй като на спам, аз ръчно да прегледа всеки коментар!’);

Благодаря за вашето мнение! Тъй като на спам, аз ръчно да прегледа всеки коментар!

Може ли това да е написано от Българин?! Явно са си играли с някоя програма която превежда текстове като google translator или някоя друга подобна. Имаше и други правописни грешки в самия текст на сайта. Ясно колко е сериозен тогава. ;-)

20.04.10
18:34

И аз се набутах. Не ми се обадиха на телефона и реших, че всичко е измислица, но не е. Дошли са и една добра комшийка се е разписала за мен. Поръчката ми е от 27.03, а за доставка пише 29.03., а на плика клеймото от пощата е от 06.04, а са дошли на 07.04., а цената за 1 бр. пише 11.99 английски лири/ а не 0.99 Е за доставката/. Даден е телефон в София 02/4917007 и утре ще званя и отивам в банката да разбера какво е теглено от сметката, на която ми превеждат аванс и заплата, а засега в нея оставих само 3 лв.
Дайте идея-само да закривам сметката или да се спрат всички плащания от нея???

TB

21.04.10
11:41

Ех, балъчета :)
Така и не разбрахте, че без да си скъсате гъза резултати няма да има...

Мнението беше редактирано от tbby на 21.04.10 11:42.

21.04.10
15:48

Обадих се и от банката ми блокираха картата, засега незнам дали е теглено от нея, но ще проверя. Получих и отмяната от абонамента им.Състояние: Абонамент Отменен
Абонаментът ви е бил отменен. Вече няма да се начислява или не получават допълнително превози на AcaiOptimum.
Номерът на анулиране потвърждение е: 366564. Вие може да искате да го задържат за своя архив.

Състояние: Отменена Абонамент
Абонаментът ви е бил отменен. Вече няма да се начислява или не получават допълнително превози на AdvancedColon.
Номерът на анулиране потвърждение е: 366570. Вие може да искате да го задържат за своя архив.
но получих  и друго писмо, с което явно даже съм им и длъжник.

”Уважаеми xxxxx xxxxxxxxx,

Благодаря ви много за контакт на нашите клиенти поддръжка с Вашето запитване.

Бихме искали да Ви информираме, че съгласно нашата база дължи на 2010-03-27 само за транспорт и доставка разходите за стоката, която сте поръчали за сумата от $ 5.37 и $ 1.35.

Освен това, Бихме искали да потвърдите, че вашата транзакция е била отхвърлена и без пари е обвинен, след като зареждане на сметка за доставка и обработка такса за продукти, които сте поръчали.

За съжаление ние нямаме никаква информация за причините за този отказ.

Чувствайте се свободни да се регистрирате отново с друга кредитна карта или метод на плащане, на разположение или се консултирайте с вашата банка за възможните причини за причините за отхвърляне.

Най-добри пожелания,
Marianne
В помощ на клиента

Европейската безплатен номер 00800 8655 8655
Международен номер +44 8708 200 066
support@aberrycs.com”

А Крис говореше за друга сума /0,98 Е/ на доставката, а пък на Despatch note /разписката с която дойде продукта/ пише, че стойността на стоката е  11,99 английски лири за 1 бр. продукт????

Мнението беше редактирано от mariam на 21.04.10 15:59.

26.04.10
12:41

Попаднах и на тоя сайт - http://www.weightlosswand.com

Kaто се запрочетох, имам чувството, че става дума за същите измами като коментирания тук, да не говорим какви глупусти пишат :lol:

Yohimbine-it has been used as a sexual stimulant. However, it has never been used as a weight loss supplement in reality, and it can cause serious side effects such as liver damage, kidney damage, heart attack, and stroke

Мнението беше редактирано от Lenks на 26.04.10 12:42.

28.04.10
18:22

Оказва се, че Райфаизен банк, закрива банковата сметка чак след 45 дни, от подаването на молбата, и в тези 45 дена може всичко.
Това, че картата е блокиранa, не значи, че и сметката е стопирана, а нямало възможност за ограничаването на плащането към сайтовете на Aberris.com и Cleansesupp.com. Taка, че да очаквам дърпането от сметката ми, а иначе плащането е отразено с дата 31.03, и е 1.35 USD за акая и 5,37 USD за клинса.

28.04.10
18:52

казано от mariam на 28.04.10, 18:22:

Оказва се, че Райфаизен банк, закрива банковата сметка чак след 45 дни, от подаването на молбата, и в тези 45 дена може всичко.
Това, че картата е блокиранa, не значи, че и сметката е стопирана, а нямало възможност за ограничаването на плащането към сайтовете на Aberris.com и Cleansesupp.com. Taка, че да очаквам дърпането от сметката ми, а иначе плащането е отразено с дата 31.03, и е 1.35 USD за акая и 5,37 USD за клинса.

Бе какво ще очакваш, ако ти е закрита картата как ще ти теглят, ти не си си регистрирала сметката, а картата към нея. След като ти е закрита картата няма как да ти теглят от сметката.

29.04.10
03:07

А не можеш ли да си изтеглиш парите преди да са правили транзакции?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1