Фитнес зали в Русе

12.04.10
14:15

Тренирам в СИЛА но си мисля че има по качествени зали говоря за уреди и т.н за по малко кеш вмомента съм с карта която е 40лв

13.04.10
09:08

Ами има и за по-малко “кеш”  - аз тренирам за 30лв/месец. Не си уточнил обаче кой район те интересува.

13.04.10
11:05

Няма значение но около ялта ще бъде добре

13.04.10
11:45

За района на Ялта не знам фитнес зала.
По принцип най-добрата зала е Три-сет (според мен де). Не съм ходил много отдавна, но се съмнявам картата да е под 40лв.
За 30лв/месец знам, че са: залата на ст. Дунав; в търг. комплекс до у-ще “Олимпи Панов”. И на двете места си има всички основни уреди и не мога да кажа, че нещо им липсва. Като минус може би е само липсата на по-големи дъмбели (до 35кг).
По-тънка зала мисля че има в университета (един колега ми беше споменал че ходи там, но беше преди година и не помня точно колко беше тренировката. Като го видя ще питам)

Ако се сетя още нещо ще пиша. Нека и другите русенци помогнат :coolhmm:

Мнението беше редактирано от podlecii на 13.04.10 11:52.

13.04.10
14:33

казано от podlecii на 13.04.10, 11:45:

За района на Ялта не знам фитнес зала.
По принцип най-добрата зала е Три-сет (според мен де). Не съм ходил много отдавна, но се съмнявам картата да е под 40лв.
За 30лв/месец знам, че са: залата на ст. Дунав; в търг. комплекс до у-ще “Олимпи Панов”. И на двете места си има всички основни уреди и не мога да кажа, че нещо им липсва. Като минус може би е само липсата на по-големи дъмбели (до 35кг).
По-тънка зала мисля че има в университета (един колега ми беше споменал че ходи там, но беше преди година и не помня точно колко беше тренировката. Като го видя ще питам)

Ако се сетя още нещо ще пиша. Нека и другите русенци помогнат :coolhmm:

Спортен комплекс “Ялта” е в района на ялта,залата на Иво Стоилов,една от най-добрите в града.Картата е  45 на месец,като за студенти и ученици има намаление -35 мисля.Уредите са много добри(разбирай маркови),въпреки че на Иван в Трисет са по-добри(те са правени и напасвани докато създадат оптималното натоварване за съответния мускул).При Иво обаче е доста по-просторно и не е толкова претъпкано,което за Трисет не може да се каже.Трисет като цяло е по-хардкор зала от Ялта и е малко по-евтина.

14.04.10
08:44

В университета залата е доста по-евтина , но има 5 уреда на кръст и то от комунистическо останали ... да не говорим че няма нито 1 пътека или колело , но пък до нея има стадионче :)

16.04.10
09:47

аз пък ходя на АТИЛЛА (това е на ул. Константин Величков, като влезете в уличката надолу до Али-Баба, на която се намира магазин  НА ТЪМНО, свивате в първаа пресечка в дясно)... за работещи картата за 1 месец е 25 лв, има и намаления за студенти и ученици... Уреди има доста вкл. колело и пътека

02.08.11
22:45

някой да знае нещо за залата в хотел комсмополитан

Васил Живков

20.04.12
20:02

За мен Три-сет е the best. Дъмбели има до 70кг.
Макар че тях никой не ги вдига. И картата е 30лв.

Не ходете във фитнес Олимпия град Русе ! Моля не ходете там. Аз не съм доволен. Много лошо отношение от страна на Мишо ! Прекъсна ми тренировката на уред за да нагласи уреда на момиче, което да тренира там, без да ме пита дали имам още серии и т.н ... дори и да попиташ нещо никой не ти показва. За мен в тази зала Фитнес Инструктор е само Иво много точен .. другите са портиери само ! Здравей, чао ... и ето ти ключ за шкафчето. За това и много от момчетата ( по младите ) са ми казвали, че не питат именно защото са наясно какво отношение ги чака. Явно трябва да си платя още 20 лв. за да съм ВИП, да мога да тренирам нормално и с всички уреди. За цената на картата явно получавам само Демо версия ... жалко за хубавата зала. С това отношение много хора ще си тръгнат :( а и сигурно доста за това са си тръгнали.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1