03.05.10
08:24
Е в тая пуста София толко ли нямат магазин откъдето да мога да си го взема ? :( :X Някой да знае дали някъде в София го продават ? :) Мерси на всички пак :P
03.05.10
09:16
Еми патил съм си от подобни доставки, а и кой знае кога ще пристигне.. и пак казвам, че предпочитам да си го купя на място и ако някой знае от къде мога да си го взема (София) да каже, а не да се чуди защо съм недоволен :)
03.05.10
10:17
Когато поръчваш от посоченият по-горе сайт, пристига на другият ден до обяд (24 ч). Не знам от какви подобни доставки си патил, но едва ли е от горепосоченото място.
Тъй като вносителят на посоченият по-горе All American EFX Kre-Alkayn Pro 120 капсули е в Русе, едва ли ще намериш точно този креатин и разфасовка във физически магазин в София.
По-здрави!
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 03.05.10 10:18.
04.05.10
12:12
Еми чел съм я.. ако виждах отговор на въпроса си нямаше да го задавам излишно, та ако може някой да ми отг :P :)
Мнението беше редактирано от ChiChO на 04.05.10 12:13.
казано от малкия113 на 01.05.10, 12:19:
казано от mantodeus на 01.05.10, 12:02:
Останах с впечатление,че това е креатина именно на all american efx - като производител е вписан EFX, не вярвам да има друга американска компания с това име.И въпреки това опаковката на официалния сайт изглежда различно : http://www.aaefx.com/dev/pages/products/flex_wheeler_series/flex_krealkalyn_efxpro.shtml
Aleksandar Marinov като се появи предполагам ще даде точен отговор :)
за този си пише,че е с подписа на Флекс Уилър,затова е по-различен според мен тук
а ето и другия,може да се види навсякъде тук ,а и всички сайтове пишат,че е новия продукт на Джеф Голини
Освен това не вярвам от All American EFX да нямат нищо напротив друга фирма да използва тяхното лого на продуктите си. :)
Май си чел между редовете обаче или имаш много свободно време.Единия 240 капсули е старата версия,а другия 120 новата.В старата капсулите са по 750 мг,а в новата по 1200+АлкалоидТМ,който подобрява усвояването.Новата е в 2 варианта,лимитирана ,т.е. с подписа на Флекс Уилър-60 капсули по 1200 мг за 55лв и стандартна 120 капсули по 1200 мг за 80 лв-на Маринов.Капсулите от лимитираната и стандартната серия на новата формула не се различават по състав.Разликата е в разфасовка,цена и подпис на Флекс. Просто трябва малко да се задълбочиш в дадените ти линкове и инфо с което спирам да пиша по твоята тема.
Мнението беше редактирано от малкия113 на 04.05.10 14:23.
04.05.10
19:22
Ок а каква е разликата между това което посочи Alexandar Marinov ии това fitness1.bg/all-american-kre-alkalyn/ ? Кое да си взема и ако е това за 80лв заслужават ли си тия 40лв отгоре за същите дози ? :)