Годност на протеина?

27.04.10
19:13

Видях, че на nutrim pro 90 gold-а пише продукта да се консумира до 30 дни след отваряне, но на други продукти (на др. фирми) не съм забелязъл нещо от сорта.Имат ли подобен срок на годност и другите продукти (не само протеин, а и креатини, карнитини, гейнъри и тн.)?  :)

27.04.10
19:42

Това мисля,че е при само БГ продуктите.

27.04.10
21:17

Обикновено е 5-6 месеца след отварянето, но да се съхранява затворен и на хладно. Хубавото е, че ако прокисне и се развали - веднага ще разбереш :) Тоест няма да се натровиш.

28.04.10
06:29

Все съм се чудил какво значи “след отваряне”, след като те повечето още при отварянето и стикера на буркана си пада, демек дали го има или не - все тая.

28.04.10
09:01

По време на отварянето (още от първото след покупката) с въздуха влизат и бактерии, които причиняват развалянето на протеина. Обикновено пиенето на стар протеин не е проблем, но в някои случаи води до ... чест и продължителен престой в усамотено място, който за ден - два отшумява. Хубавото е, че спомага за релефа, а и се наваксв с четенето (например 12 книга от Колелото на времето).
:)

02.05.10
14:52

Добър ден. Как да разбера да ли креалкелина ми е развален. ПАк ли на онова усамотено място или трябва да мирише, аи също и аминокиселини BCAA.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1