02.05.10
18:23
Все съм си мислел е че много трудно и да си двете, но кое е по - лесно да си според вас ?
Според мен всяка жена би каза, че е лесно да си мъж и обратното, но според вас?
Ако може и да се изразите, защо така мислите :)
My Log
Темата беше редактирана от Julius на 02.05.10 18:24.
Не може да се сравни. Всяки пол дърпа паницата към себе си. В съвременния свят на жените не им е по-лесно със сигурност.
казано от Стоянчо на 02.05.10, 18:32:
Не може да се сравни. Всяки пол дърпа паницата към себе си. В съвременния свят на жените не им е по-лесно със сигурност.
И аз точно за това се сетих в съвременния свят мъжете са ловували за да издържат жените и децата си :lol: (това е само 1 пример) :)
Зависи и какво означава по-лесно :) Природата си знае работата, обаче в последно време като гледам ебати сбърканата история - жените взеха да стават мъже,а мъжете жени,пълна изродщина...
02.05.10
20:15
Абе мъж да си е доста по-лесничко.
02.05.10
20:18
:-/
Колега, къв е тоя бум на ... философски теми :)
казано от D3BEP на 02.05.10, 20:18:
:-/
Колега, къв е тоя бум на ... философски теми :)
Ами незнам, защото си говорехме с едни мои приятелки и 1та ми каза добрече съм момиче, а другата като почна да издрежда защо е по-хубаво да си момче и почнаха да се карат та едвам ги спрях :lol: И се интересувах какво мислите вие :)
Мнението беше редактирано от Julius на 03.05.10 17:44.
Въпросът е зададен грешно. Какво е по-лесно да бъдеш : богат мъж или красива жена ?!
03.05.10
20:13
Ами добре де..
Естествено красива жена или силиконова бомба?Красива,но с лош характер?
Лесно забогатял мъж или по правилния път?И колко богат?
А де? :lol:
Възможно най-кратко ще го кажа - мъжете rocks. Край по темата.
Бих увлякал да напиша дълъг пост, с обичайния тънък хумор и заядливи закачки, пълен с мнението на един подрастващ, който си мисли, че може да си направи извода за неща, които от столетия разни науки изучават и отговори не намират, като постави половината население на това уютно закътано в този крайчец на космоса местенце под общ знаменател, при положение, че познава по-малко от половин процент от тях, а още по-малко познава истински добре.. Но няма да го направя, не днес. :) А може би изобщо, защото ще ме наречете сексист! :lol:
Каквото и да си ...другото винаги е по-лесно :-)
Мнението беше редактирано от малкия113 на 03.05.10 21:37.
При мъжа лесното е че го изтръскваш и прибираш в гащите ,докато жените просто няма как.
Жената пък е предразположена към много болести (хилави са и няма да изреждам тяхните болести,но са МНОГО повече от нашите). Подрастващите момичета между 13 и 17 години какво искат от мама и тати ? Гримове,червила,обици,обувки...докато на момчето му дай една топка и чифт обувки - цял ден да рита топка :D => сме и по малък разход и за родителите (сравнение между два пола Не навършили пълнолетие.....след пълнолетие се обръщат нещата-момчето се сдобива с кола,плаща кафетата и залъгалките на момичето до себе си,води я на моренце А..У и тогава вече “нашата става много трудна”)
На въпроса кое е по-лесно да си? Според мен правилния отговор е ЖЕНА и най-трудно пенсионер :S
Аз смятам,че е по-лесно да си мъж. С малко думи: в днешно време на жените се пада да работят повече от мъжете, а като грижи и задължения също са ощетени. На всичкото отгоре са много по-еманципирани, което според мен е в тяхна вреда. Нагласите са такива, че от тях се очаква да отгледат деца, което също не мисля, че е правилно, защото трябва (и е редно) в отглеждането и възпитаването на дете да се включва и бащата. Отделно от всичко слагаме и типично женските прищявки - хубава външност, кафенце + бисквитки с приятелки; типично женските проблеми - ПМС, менопауза.
Искрено им съчуствам. В този ред на мисли се радвам, че съм от мъжки пол. :-)
05.05.10
18:55
Мъж на жена си?
Мъж съм. Но все пак си мисля, че е по-лесно да си жена всеки си има мнение и просто от любопитство реших да направя темата :)
Да не си решил да си сменяш пола? :lol:
Така де, ще можеш да видиш нещата и от другата страна, без да се налага да гадаеш :lol:
казано от Петко К на 05.05.10, 21:35:
Така де, ще можеш да видиш нещата и от другата страна, без да се налага да гадаеш :lol:
Ако можеше поне за малко, бих пробвал да вида какво е :lol:
06.05.10
09:21
казано от Julius на 06.05.10, 07:16:
казано от Петко К на 05.05.10, 21:35:
Така де, ще можеш да видиш нещата и от другата страна, без да се налага да гадаеш :lol:Ако можеше поне за малко, бих пробвал да вида какво е :lol:
По-добре да вкарваш, отколкото да ти вкарват! :lol:
Не знам кое е по лесно ама един мъж и една жена ако останат на улицата без покрив, без пари без нищо трябва ли да ви казвам кой ще се оправи по бързо и кой не. Мъжа може да рови по кофите да си търси храна ако не намери работа, докато жената може да печели хиляди като я клатят и като лапа ! Извода е, че ако си жена никога няма да умреш от глад освен ако не е някоя 120 кила бъчва, дето труно ще печели кинти от клатинг ! Доста истории знам за бедни женички които са се докопали до някои милионер/милиардер след което му е родила дете и хоп след това нещо се пропуква, “любовта” вече я няма следва развод и чичко милионер олеква с полвината си състояние, което го е трупал цял живот ! Аз все още не съм, чул история за някой беден мъж, който се е оженил за някоя много богата жена, след което да се е развел и да и взел половината и състояние, но пък обратния за вариянт случаите са безброй ! Кое е по лесно според вас, да почнеш от нулата и да натрупаш състояние от 200 млн. за 20-30 години с много работа или да се родиш красива жена и да се омъжиш за такъв богаташ, който да те издържа или да му вземе половината или дори по малко от цялотот му състояние, което ти оправя целия живот и то без никви усиляи докато този човек се е бъхтил дълги години за да постигне това !
Ето действащ директен пример за какво става на въпрос ! Флавио Бриаторе и тази италианска красавица, която вече и му роди дете, сигурен съм, че парите не са изиграли никаква роля за тяхната любов, външния вид и той няма значение ако питате някоя жена, важно е да е умен, забавен, добър а другото няма значение хахаха. Не подценявайте жените пичове, те просто имат най силното оръжие на света пред което всеки един мъж е безсилен ! ;)
Ами който е достатъчно глупав да се остави на една жена да му вземе парите.....ще си носи последствията :)
казано от Христо на 07.05.10, 13:53:
докато жената може да печели хиляди като я клатят и като лапа !
А това и мъж може да го прави :lol:
казано от Христо на 07.05.10, 13:53:
Аз все още не съм, чул история за някой беден мъж, който се е оженил за някоя много богата жена, след което да се е развел и да и взел половината и състояние, но пък обратния за вариянт случаите са безброй
Не си чувал, защото на запад при развод, мъжа осигурява жената, а не обратното.
И това, че жената може да се оправи сама, като изкарва пари с дупе не го прави по-лесно. Да не мислиш, че ако си има пари ще го прави? Значи е неприятно, следователно не е лесно.
И впрочем, това е възможност, която я имат и двата пола.
Ицо, много наизуст говориш. Не винаги е така, както звучи на теория. Винаги има друга страна на медала.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 07.05.10 14:43.
казано от малкия113 на 03.05.10, 21:36:
Каквото и да си ...другото винаги е по-лесно :-)
Това е истината!
07.05.10
20:28
Ти остави кое е по-лесно да си! Ами, кой е по-умен, мъжът или жената?? Тогава става интересно!!
Иначе малкия е прав, както и за парите...кадето не си, там е най-добре!!
Едно нещо се питам повече, от колкото което и да е друго и все не стигам до консенсус. Как, аджеба, се мери умът, а? Ето ти интересен въпрос.
07.05.10
20:37
Аз пък стигам до кунсенсусът който ти не-можеш да достигнеш, а той е, че учените си знаят работата.
Кои учени, коя работа и за какво изобщо говорите? :lol:
http://oncho.hit.bg/kafe/33.htm ;)
08.05.10
10:18
казано от Петко К на 07.05.10, 20:47:
Кои учени, коя работа и за какво изобщо говорите? :lol:
http://oncho.hit.bg/kafe/33.htm ;)
Хахха, много свежо
13.05.10
19:36
Ще ми се, че моят приятел Петко, когото много уважавам ,тоя път сгреши...
Ето това отдолу е верният отговор
ПП. Иска ми се някой да ме беше предупредили по - рано....
:sick:
Да си жена в миналото е било доста по-трудно като се има предвид, че в Европа например са я смятали са творение на дявола ... жените не са имали права като на мъжете ... не са можели да гласуват ... да учат във висши училища ( пък после него пита някой защо нямало толкова много велики учени жени ... ) изобщо преди нещата са били много зле за жените. Дори в наши дни има страни, в които жените нямат право на глас и дори според закона, мъжете им имат право да ги бият, стига да не остават следи ...
Днес в западните страни и култура като че ли е малко по-лесно да си жена, но само на пръв поглед ... по-лесно е за жени, който знаят как да си поискат разни работи ( сигурно се сещате за какъв тип жени става дума =) Тази порода си намира едни ( или повече ) батковци с пари и знае само да ходи по магазините и да се вози на подарените и коли и да носи маркови парцалки, които си “заработва” всяка вечер. Но има и друг тип жени и имено на тях им е по-трудно - тези, който искат да постигнат нещо не чрез мъжете, а въпреки тях. В наши дни “силите” са малко по-изравнени и пред много жени, стига да бъдат достатъчно образовани и умни, могат да се разкрият много възможности за успех. Не мога да преценя в крайна сметка на кой му е по-лесно, но ще заложа на жените, защото да си глава на семейство не е лесна работа, а пък трябва да си мъж, за да я вършиш =)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече