Солариум

Прескочи до:
HA

13.03.06
22:30

ся ша ви кажа тайната :D печете се на плажа 2 дена като ненормални изгаряте....после ох ах ох...ама после сте си перфектни...няа да се мажете с простотии..някви фактори и мазила..ше се печете като раци  :D   :D

13.03.06
22:35

[quote author=“happy666”]ся ша ви кажа тайната :D печете се на плажа 2 дена като ненормални изгаряте....после ох ах ох...ама после сте си перфектни...няа да се мажете с простотии..някви фактори и мазила..ше се печете като раци  :D   :D

Първи ден: Вечерта ще ти е трудно да заспиш щото кожата ти ще гори и ще е силно зачервена
Втори ден: Едвали след първия ще ти се ходи на плаж... но и при двата случая те чака белене на кожата...

25.03.06
18:11

Лично аз смятам, че няма нищо лошо в солариума. Пък и все пак съм търговски представител на едно ново студио в центъра! Солариумът е последен модел там, а цените са най-евтините за СФ, особено като се има предвид качеството:)

01.05.06
13:47

Здрасти  :) Препоръчайте ми кремчета за преди, след солариум, марките, които предпочитате и цени евентуално, ще съм много благодарна  :D

31.03.08
07:20

И аз ходя на солариум и се чувствам много добре...Разбира се не прекалявам с дозите и почернях постепенно, като сега само поддържам тена  :cheese:

14.08.08
11:11

И аз ходя на солариум и е супер.Разбира се нетрябва да се прекалява защото е опасно,но като се ползва умерено си имаш хубав здравословен тен.По-нагоре някой пита за цените.Аз където ходя съм много доволен http://www.fitness-spots.com/spots/361

15.08.08
07:43

Яко 5 дни по 10 часа на плажа и ставаш камерунче. Едва ме познаха като се върнах, горе долу след 2-3 седмици вече се връщам постепенно към своята раса:) С целогодишен тен съм, плюс 1-2 бои по рождение. Солариум не ползвам - за мен е важно изживяването, да усещам пясък, вода и вятър.

17.08.08
07:03

казано от Ива Павлина на 15.08.08, 07:43:

Солариум не ползвам - за мен е важно изживяването, да усещам пясък, вода и вятър.

За мен важи същото. Освен това, тенът от солариум е един такъв изкуствен, все едно си намазан с боя :cheese:

17.08.08
11:58

Абсолютно: смешно-оранжев:)

18.08.08
11:49

Е няма спор че естествения тен е по-красив,но има много хора които нямат време за басейни и море,а и през зимата няма как да придобиеш естествен тен и тогава солариума е добра алтернатива.

18.08.08
12:06

Ами, за какво ти е тен през зимата?!

18.08.08
13:32

по красиво изглежда човек с тен отколкото някой доста бял.Също е доказано че е полезно зимата да се използва,разбира се умерено,солариум.Въпрос на личен избор

12.09.08
13:31

Аз ползвам солариум, но винаги с предпазваща козметика за солариум. Взимам си лосиони с бронзант- с тях почернявам повече и си спестявам посещения.
По принцип всяко нещо, с което се прекалява е вредно. Не мисля, че солариума в умерени граници вреди чак толкова. Хората с много бяла кожа, лунички, с много бенки трябва да са по- внимателни.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1