За начина на приемане на суплeментите!

Прескочи до:

07.02.06
01:08

[quote author=“Oblivion_”]Е тва е днеска какво стана в залата не е истина направо.Не моаг да ви опиша как се изкефих,че при условие,че преди едвам правих 6-тица със 80кг,днеска направих 3 серий по 8 повторения със 80 и после една серия 6 повторения със 90.Мисля,че това е благодарение ан креатина,който зимам ама незнам как стана толкова бързо.Зимам го едва от 10-тина дена и ми е дигнал силата супер много.Даже ен съм правил никакви зареждащи периоди.Зимам два пъти по 5гр и то само в дните,който тренирам,а сега понеже се поощрих от успеха си мисля да почна да зимам още 2 пъти и в дните,който не тренирам.

Буфф и аз очаквам като почна да визмам да видя какво ще се получи.А м/у другото ше кажеш ли какъв е креатина ? .А някои ще обесни ли дали се правят зареждащи на протеините ?

07.02.06
01:10

На протеин не се прави зареждащ,а креатина ми е американски на фирмата Сайтек Нутришън.

07.02.06
14:12

[quote author=“zmeia”]kreatina 4erpi voda ot babrezite taka4e neshtata ne sa tolkova rozovi.a jelanoto mu distvie moje da se postigne dale4 po dobre sas po prawilna hranitelna programa ....

na parvo miasto zdraveto!!!!!!

Хайде сега да посмятаме с теб!
Условие: 1 кг телешко съдържа 4 гр. Креатин.
Спортист “А” тренира 4 пъти в седмицата натоварено. Препоръчват му приен на креатин от по 10 гр за 10 дни и по 5 гр за 20 дни.
Въпрос: Колко кг телешко трябвада изпапка атлет “А” за 30 дни?
Успех ти желая

Пиши на кирилица...

07.02.06
22:03

Тоя змея момчето има психически отклонения майче,имам чувството,че той е пил креатин и не му е дало никъв ефект и са си избива комплексите пича.Змей ти си тъпо парче!!!Говорил съм и с лекари и с инструкроти,на които това им е работата и знаят всичко за добавките от до и от тях знам,че без анаболите всичко друго е абсолютно безвредно.А иначе лъжата за тоя дето е пикаел кръв добре го скалъпи кретен такъв.Как ме нерват такива тъпаци като тебе дето нищо не разбират,не е истина направо... :x :x :x

ОБИДИ НЕ СЕ ДОПУСКАТ ТУК !!!
DJGorgio-Astor

07.02.06
23:54

[quote author=“Oblivion_”]Тоя змея момчето има психически отклонения майче,имам чувството,че той е пил креатин и не му е дало никъв ефект и са си избива комплексите пича.Змей ти си тъпо парче!!!Говорил съм и с лекари и с инструкроти,на които това им е работата и знаят всичко за добавките от до и от тях знам,че без анаболите всичко друго е абсолютно безвредно.А иначе лъжата за тоя дето е пикаел кръв добре го скалъпи кретен такъв.Как ме нерват такива тъпаци като тебе дето нищо не разбират,не е истина направо... :x :x :x

Усещаш ли как ще те банна от форума? ;)

08.02.06
00:18

Oblivion_ Наистина имаш доста неподходящи постове нека това да ти е парвото предупреждение !!!
Тук не се толерират изобщо обидите !!!

^V

08.02.06
00:19

[quote author=“Oblivion_”]Тоя змея момчето има психически отклонения майче,имам чувството,че той е пил креатин и не му е дало никъв ефект и са си избива комплексите пича.Змей ти си тъпо парче!!!Говорил съм и с лекари и с инструкроти,на които това им е работата и знаят всичко за добавките от до и от тях знам,че без анаболите всичко друго е абсолютно безвредно.А иначе лъжата за тоя дето е пикаел кръв добре го скалъпи кретен такъв.Как ме нерват такива тъпаци като тебе дето нищо не разбират,не е истина направо... :x :x :x

Oblivion направи един експеримент. Вземи си креатин и го пии 1 месец като пиеш макс. по 1 литър вода на ден и ще разбереш какво ще стане...  :wink:

08.02.06
00:23

Мислиш че не пия ли??? :D :D :D

08.02.06
00:27

[quote author=“Oblivion_”]Мислиш че не пия ли??? :D :D :D

Ти видя ли какво ти написах?

08.02.06
00:28

[quote author=“kao”][quote author=“Oblivion_”]Мислиш че не пия ли??? :D :D :D

Ти видя ли какво ти написах?

Да видях скъпо инструкторче,ахаха (:::Няма да се повтори,но такива като ония не трябва да се търпят тук.

08.02.06
00:32

Обратното , тези които обиждат няма да се търпят тук !!! Това че човека има различно мнение от теб не ти дава право да го обиждаш !!!

^V

08.02.06
00:33

[quote author=“Oblivion_”]Мислиш че не пия ли??? :D :D :D

Абе ти си го пии, казвам ти да намалиш водата за 1 седмица (1-2 литра на ден) , за да разбереш дали ще пикаеш кръв. Ако не, значи ти си прав  :wink:

08.02.06
00:35

Ти данеби да си мислиш,че си пикае кръв като ония заблудения???Лайна не мислиш,че ше пикам?абе вие не сте добре...аре се тая.По-добре да не пиша повече тука,не спора с неразбиращи.

08.02.06
00:53

Хайде почини 2 седмици тогава...

19.02.06
19:46

здравеите и от мен  въпроса ми е следния-взел съм си про голд 90 и ултра уей протеин изолат,висок съм 187см. и тежа 107кг. как сте ме посаветвате да го приемам?

20.02.06
13:09

[quote author=“GENO77”]здравеите и от мен  въпроса ми е следния-взел съм си про голд 90 и ултра уей протеин изолат,висок съм 187см. и тежа 107кг. как сте ме посаветвате да го приемам?

А може ли да те попитам, защо искаш да ги приемаш?

[quote author=“GENO77”]здравеите и от мен  въпроса ми е следния-взел съм си про голд 90 и ултра уей протеин изолат,висок съм 187см. и тежа 107кг. как сте ме посаветвате да го приемам?

Сутрин - Уей
Преди трен - Про Голд
След трен - Уей
Преди лягане - Про Голд

20.02.06
20:32

а в каква доза?

В дозата описана на етикета - към 30 гр.

12.03.06
12:35

Значи, взел съм Креатин и 100% Уей Протеин на Скайтек и имам няколко въпроса отностно приемането им.
1. В тренировъчния ден, кой от двата варианта е по-добър:
Сутрин: 30 гр. протеин + 5 гр. креатин + лъжица мед в шейк 15 мин. преди закуска и 30 мин. след тренировка: 30 гр. протеин;
или 1 час и нещо преди тренировка: 30 гр. протеин след ориза и 30 мин. след тренировка пак 30гр;
2. Креатина - 15 мин. след тренировка с меда или с протеина 30 мин. след тренировка.
Как точно се приема с меда ? И може ли при другите приеми да си го слагам в устата и със сок да го преглъщам.
Има ли особенна разлика дали е със студена вода или със сок ?
Може да са малко смешни въпросите, но за 1-ви път си вземам креатин и си нямам никаква представа.  :oops:

И още един въпрос, какви витамини да си купя, тези на Центрум стават ли?

13.03.06
22:14

Имам въпрос за креатина.
Значи доста пъти съм карал по стандартната схема 20 гр на ден при зареждане и после по 5гр преди и 5гр след тренировка обаче сега съм решил да вдигна дозата и взимам по 20 грама всеки тренировъчен ден и около 10 в почивен.

Някои твърдят,че е много други, че наистина на тегло 90кг трябват по 15-20 грама на ден.

Вие какво мислите ? Добре ли е или да намаля ?

Намали. С по-големи дози няма да постинеш по-голям ефект. Вземай си го макс 10 грама на ден.

16.03.06
22:44

Мдам,намали ги-установено е чрез опити,че ефекта е един и sysht.И 30 грама да взимаш,ефектът ще е същия ,както ако взимаш 5-10.

RE

16.03.06
22:54

[quote author=“zmeia”] poznavam 4ovek koito na 8 mesez po4na da pika krav…. kreatina 4erpi voda ot babrezite taka4e neshtata ne sa tolkova rozovi.a jelanoto mu distvie moje da se postigne dale4 po dobre sas po prawilna hranitelna programa ....

na parvo miasto zdraveto!!!!!!

Tова ,ако е верно е обезпокоително.До сега не бях чувал такова мнение.То може да е верно,ама дали въпросния човек не е приемал стероиди или други забранени вещества?

18.03.06
17:53

Здравейте , започнах да приемам креатин и глутамин . Правя още зареждаща доза . На ден пия преди тренировка смесени в натурален сок 10гр. креатин + 5 гр. Глутамин . Същото го правя и след тренировка като вечерта преди лягане пия глутамин още 5 гр . След зареждащата креатина ще го пия с глутамин по 5 гр. преди и след тренировка и глутамин преди лягане .... Как ви се стува програмата ???
И повече към каква храна да се насоча ...  :?:
Благодаря Ви ..

SP

18.03.06
20:00

А декстрозата. При нея една супена пак ли е 15гр?
По колко супени лъжици пиете след тренировка и по колко гр ви се падат на кило от личното тегло?

18.03.06
20:40

Между 25-30 грама за декстрозата-трябват ти от  1-3 дози с креатина,количеството вода е около 300мл за лъжица.По принцип въглехидратите е добре да са 80-100 грама след тренировка.Може да комбинираш декстрозата с други бързи въглехидрати/банан например/

SP

18.03.06
22:06

[quote author=“Rocky^”]Между 25-30 грама за декстрозата-трябват ти от  1-3 дози с креатина,количеството вода е около 300мл за лъжица.По принцип въглехидратите е добре да са 80-100 грама след тренировка.Може да комбинираш декстрозата с други бързи въглехидрати/банан например/

една супена е 25-30гр така ли? Интересуваме супената лъжица колко е?

18.03.06
22:11

Ами това зависи от плътността на веществото-казах ти колко е за декстрозата,за протеина е по-малко.

SP

18.03.06
22:14

[quote author=“Rocky^”]Ами това зависи от плътността на веществото-казах ти колко е за декстрозата,за протеина е по-малко.

Не виж аз за протеина знам ама декстроза си я взимам насипно и за това се чудя. Значи декстроата е 30гр. на супена ... много ми се вижда.

18.03.06
22:20

Ей, как ме карате да ровя из нета сега-http://primarynutrition.net/Dekstroza.htm

19.03.06
17:20

какво ще кажете за комбинацията креатин+аминокиселини?Знам,че е добре да се пие и глутамин,но сега нямам пари.Креатина е на Нутрим,а Аминокиселините на Дженесис 1900 мг.
Така да ми кажете как да ги пия...Преди тренировка ям извара+картофи или ориз+хляб(пълнозърнест) и след час и половина съм в залата...Кога да ги вместа тия 5 грама креатин и 2 т амино?Понеже четох,че креатина не е добре да се пие с храната понеже се смесвал и не се освоявал както трябва.Става ли 1 час след като съм си изял обяда да пия креатина+аминото?Още нещо-след тренировка ям мед или банани+30 г суроватъчен протеин.Да пия ли креатина барабар с бананите и протеина?Или да изчакам примерно 30-45 минути и тогава креатина?И вечер става ли да пия  5те грама креатин+2 т амино?Креатин до сега не съм пил и ще права “зареждаща”доза.
В нетренировачен ден като стана от сън 5 грама креатин(това за
зареждащата доза)+2 т амино и прясно мляко?Амиото ми се падата по 4 таблетки дневно(без значение тренировачен или не).

почти 17 год/73 кг/за ръст ще ви излъжа  :o

Мисля,че това е свързано с начина на приемане и затова пиша тук.Моля да не ми триете поста.Благодаря предварително :wink:

ЕДИТ:Искам да попитам има ли развасовка от 250 грама креатин на Нутрим,понеже толкова ми трябват за 1 месец,а пък неискам да купувам 2 опаковки по 200 грама?

22.03.06
15:40

искам да попитам последно как е по-добре да се взема креатина - на гладно или веднага след хранене, в кой случай се усвоява по-добре  :roll:

ZW

06.04.06
14:02

[quote author=“manson”]Л-Глутамин:
- прием: Приема се по 5 грама след тренировка, може и по 5 грама преди лягане.
- особености: Може да се комбинира с всички останали добавки. Препоръчително е да се взема с креатин и протеин.
- препоръчителни марки - Optimum Nutrition, ABB, Weider, BioTech, Scitec, Universal Nutrition

Само да добавя, че може да се взима и преди тренировка, а креатинът след, но никога двете наведнъж.

Кое не може наведнъж?

ZW

06.04.06
15:58

Креатин и глутамин, защото се конкурират за едни и същи рецептори. Затова едното трябва да е преди, а другото след тренировка.

Аз разлика не усещам  :roll:

ZW

06.04.06
17:57

Ами не знам, не съм пил глутамин, но в бодибилдинг.ком пишеше, че не трябва да се пият заедно заради рецепторите, и аз се учудих като го прочетох.  :)  Като започнах да тренирам си мислех вдигам щанги и това е, а пък то до наука се разви...

07.04.06
19:35

яя много мнение много нещо и поувината си противоречът и се обярквам
значи досега съм пил така креатин+л-глутамин+суроватъчен протеин
ги разбярквам в 1 и ги пия след тренировка
та вапросами е така добре ли е да ги пия ?или ако има по добяр вариат ми го кажете плс
пс:за мнението на zwei0 4е креатин и глутамин не трабва да се пият в едно несъм толкова сагласен щот тези продукти кадето са смесин креатин+глутамин или креатин+глутамин+трибестан значи са боклучи и нема да има резултат от тях

07.04.06
19:38

[quote author=“dj-coco”]яя много мнение много нещо и поувината си противоречът и се обярквам
значи досега съм пил така креатин+л-глутамин+сорватачен протеин
ги разбярквам в 1 и ги пия след тренировка
та вапросами е така добре ли е да ги пия ?или ако има по добяр вариат ми го кажете плс
пс:за мнението на zwei0 4е креатин и глутамин не трабва да се пият в едно несъм толкова сагласен щот тези продукти кадето са смесин креатин+глутамин или креатин+глутамин+трибестан значи са боклучи и нема да има резултат от тях

Или пък креатин+глутамин+таурин то си е направено с цел да не вървиш като лулав с 1 лъжица и да мериш 5 грама от това 5 грама от онва...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1