Aз отивам да правя мощна лежанка с Плевенските легаджии, да видим ко ше стане :D
Е от кво да е освен от лега. Аз миналата седмица се пробвах на 120 , направих 3-ка .. и нема такава болка... рамена , китки , кръст.. Това за мене е глупост да се товариш с непосилни за ставите ти кг, само за да се докажеш че вдигаш Х кг 1 път...
Не е от тва , не съм почивал скоро - от тва е, ахахах, че ти с тези оплаквания ако направиш една мах-тяга ще си пълна развалина, ахахаха :D:D
А и 3 ка си е нещо стандартно при мен... Ставите ми са в прекрасно здраве, а и на състезание като отидеш не те питат westdogg що ти е писал в “дневника” :D
Баси вас като не ви боли нищо-никога, не се ли чудите дали сте живи, и дали има ефект от цялата работа ? :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 05.12.10 12:42.
Имаме бе, на 2 рия клип аз вадя щангата :)
210 и 235 кг са :)
Баси да клекна ли таа седмица на 180 или да не клекна... Имам а уча а за кви неща мисля дееба... :D
Абе дали любовта не е измислена наистина от комунистите за да правят сех без да си плащат ?! ...
Не е- от алчните цветари по 14ти февруари е измислена... но като се замисля може да са били в някаква картелна групировка с комунистите... и магЕсниците на бЕла магия :D
Днес лег 2х5 @ 50 2х5@70, 3,5@90, 5@92.5кг
Горен лег 3х12@40 обратен лег 3х12@40
Прасец на калф.
Клек 5@60, 80, 100, 120, 140, 4@145, 4@140
Тяга 4@60, 80, 100, 120, 3@140, 2@150, 2@160, 2@160, 2@150
Втора тренировка - Табата бла бла бла... Да обясня като явно.
Правят се 8 серии кофички до отказ, всяка серия е 20 секунди, между сериите се почива 20 сек.
След това лицеви, 8 серии същото като горното, но се почива 30 сек.
След това лег на 45кг същото като горното
Между кофите, лицевите и упорите се почива по 1 мин ...
Абе след цялата работа напрайх цици дет може да засрамят някое момиче :D:D
да поправя младежа, като негов секундант...
значи той прави 3 табати една след друга...работните секунди бяха 20, а почивките 10…и на трите!!!
между първата табата(кофички) и втората(лицеви опори), почивката беше 1мин.
между втората и третата(лег на 45кг.) беше минута и половина...
След четвъртата работна серия на последната табата, свалихме килата от лоста на 40…
Чук е Сашко голям...но видя, че има неща, които ре пречупват...особе но ти се радвах на двете повторения на лег-а...:)))
Днес почивка... уж да ходим да гледаме бокс кво стана, ходихме на кафе с боксьорите пхахах :D
И както каза единия - В тоя град стойкаджиите си мислят, че като седят в залата за кардио и дишат ше отслабнат, и като дишат в залата на “железарите” ше станат яки :D:D:D
стойкаджии..хахахах...
има ги в Плевен...хубави деца, а като свъсят вежди по дискотеките...:)
Още давам заето, ма ше се оправя :D
Узу музу и то така става :D
Баси така ме болят краката, ритал ли ме е някой, аз него ли :D:D
Мнението беше редактирано от Madboy на 09.12.10 16:17.
Още имам мускулна треска...
Сънувал съм Yohimbe HCL
KreAlkalyn, другото май BetaAlanin беше и още нещо, ама дали беше Jack3D не се сещам точно... Това напълно сериозно :D
Днес пак беше почивка, ама по-скоро принудителна, както и да е, утре дано всичко е ок.
Клек до 2 @ 140, 1@150, 1@160, 1@170 - на това паднах със щангата ... :D Ама щях да ги стана дееба...
После ходих на канадска, утре ше ме болят бицепсите, ама като цяло нищо сериозно :)
12.12.10
10:34
Много добра песничка. На един от най-важните изпити в живота ми досега нея си тананиках :). Клека е супер. Клийнове, сначове правиш ли ?
Абе супер, ама паднах с него дге :D
Clean правех преди, до 70кг го бях докарал при тяга и клек доста по-ниски от сегашните, та скоро мисля пак да взема да правя известно време:)
И днес няма да се тренира, нещо ми се губи мотивацията едно такова, пък и снощи успяха да ми скапят настроението, та сега трябва да си го наваксвам.
Ако ми притъпее у нас може да ида да направя малко корем и такива неща в залата...
Днес па една да не казвам ква за малко да не ме пусне на изпит... “Няа те пусна” Ш ме пуснеш... ” няа те пусна” ahahahah :D
та ме пусна де мамка й ше къртя ахаха
Сигурно не си си бил изпил кафето и си я гледал страшно, откоето тя се е изплашила и те е помислила за терорист(хАХАХах). Изплашила се е и за хората, които са били вътре и не е искала да те пусне, за да не ги убиеш. Олелеее, от къде ми трекват такива тъпи неща...
Не, през цялото време си мислих как е възможно толкова много да ме дразни и травмира, че да се чудя ако й ливна 2 шамара дали ще умре :)