http://www.vbox7.com/play:8b57f3ec
И кака ви Деси ! (;
[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs640.snc4/60007_1535345395802_1599847474_1286536_7517788_n.jpg[/IMG]
Мнението беше редактирано от Madboy на 01.10.10 08:30.
Днес съм на яйца домати и 1 луканка + маслини и сметана... и пиле
Баси колко е гадно да не можеш да ядеш хляб, а съседа от долу да пече филии в несвяст на терасата :D:D:D
П.С. Сутринта и половин картоф, “преядох” просто... :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 01.10.10 12:23.
казано от Madboy на 01.10.10, 12:21:
Днес съм на яйца домати и 1 луканка + маслини и сметана... и пиле
Баси колко е гадно да не можеш да ядеш хляб, а съседа от долу да пече филии в несвяст на терасата :D:D:DП.С. Сутринта и половин картоф, “преядох” просто... :D
Добре дошъл в клуба! :D
Макар че аз последната седмица се разсипах от пиене. :D Но храната не съм оплексвал.
Зареждам с вода днес, тичам тука с чашите :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 01.10.10 12:37.
казано от Madboy на 01.10.10, 12:32:
Зареждам с водя днес, тичам тука с чашите :D
Нали се сещаш, че не говoря за вода? :D Става дума за енергийни напитки - като ги подпалиш, отделят топлина и горят сами. :D
Мнението беше редактирано от Boby_ на 01.10.10 12:34.
Боби, ти явно си на керосин! :o :D :D (tmi)
Ударих и 60 гр овес, че не се издържа така...
Мнението беше редактирано от Madboy на 01.10.10 13:16.
Днес трябваше да почивам, но направих една тренировка на бързо с един приятел в една мн готина зала в която не бях ходил до сега.
Клек 3х4@120, 2х3@130, на 135 излагация, бях с някакви обикновени гуменки, и никва стабилност нямаше.
Лежанка 5х5@80
И останалото беше мотане по уредите :)
Треньора на един боксьор чието име забравих ми рече, че клякам идеално :D
Е, добре, че не видя трагичния опит на 135 :D Каза ми някаква схема за сила, уж на Абаджиев била, та ще я видим след време :)
Мнението беше редактирано от Madboy на 01.10.10 17:41.
Правилно си казал, изкарай, щот тя си е там, ама е омазана :D На лято ще я изкарам може би, сега тея диети много ме товарят ... Посред зима хората пукат свинско и винско, аз пукам овес със сметана ... :D
02.10.10
09:56
Това за Абаджиев може ли да споделиш нещо на ЛС?
казано от radostin radev на 02.10.10, 09:56:
Това за Абаджиев може ли да споделиш нещо на ЛС?
Не е ли Лег на всяка тренировка и редуване на Клек и Тяга?
Не (; Никола, не мога да ти пиша л.с. брат :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 02.10.10 11:19.
Абе аз никога не съм можел да получавам ЛС в тоя форум :D
Ей ся щи пратя скайп.
Това ще да е интересно, публикувай я или я метни на ЛС :)
Ако не е проблем, разбира се.
Дееба и късмет, бях си забравил бинтовете и накитниците в залата, добре, че хората са ми ги прибрали... Бахти каръка щеше да е ... нереален просто
Днес 4 пържоли 2 луканки 10 яйца, домати краставици маслини, 1 варен картоф, вода 5 литра за сега горе-долу.
вчера лег до 105кг, днес клек, за сега нямам нет в общежитието и пиша от тела от лекциите :)
7@140 клек, айде да съм жив и здрав, вие също :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Днес клек до 7@140, 5@145
Лег до 1@105
Тяга 1@150, 1@150, 1@160
Къртим мифки, нема такова злобно клякане като днешното просто :D :D :D
Преди него заредих с 5 банана от стола и сКривих лостЪ :D
04.10.10
16:21
От 5 х 130 на 5 х 145 за 6 дни .. как стават тия магии :D
Не са магии, вече тренирам с трибойски лост на трибойска стойка за клек, нещата са по-удобни, а и цяла нощ група алкохолици да ти пеят “садията, садиятаа..... на татък го знаете”:D
04.10.10
16:31
Браво бе! Ебаси клека...
Това са ти около 160-5кг. на единица, браво. Просто се чудя как ги помръдваш тея щанги, камоли да клякаш с тях.
казано от fam0us на 04.10.10, 16:32:
Това са ти около 160-5кг. на единица, браво. Просто се чудя как ги помръдваш тея щанги, камоли да клякаш с тях.
След време няма да мислиш така :).Всичко се постига с постоянство.Браво Madboy!
Абе и аз да си направя веднъж тежести ще видиш как дърпам 300 на тяга - хаха ;д. Страшно ти се кефя с тея тренировки.
теа общежития не са за хора баси... утре отивам да видя една квартира и ако ми хареса са изнасям, аз така или иначе изкъртих една врата тука, баси паянтовата раЛта :D
Вчера клек до 120 и тяга до 165
Това е, до неделя спирам с тренировките /уж/ за да се възстановя като хората ;)
Между другото, за 1 път чисто дръпнати 165 а съм доста обезводнен, 1-2 банана преди тренировка ми се отразяват уникално просто
Абе пишете ме с 3хЛично на тягата (е трябват ми още 1-2кг на щангата, ама няма да са проблем :P )
Мнението беше редактирано от Madboy на 06.10.10 06:54.
Квот може да се обърка покрай тва състезание се обърка, още не знам с кво ще пътувам а утре трябва да тръгна, и май ще прекарам ~ 10 часа по влаковете... Добре, че Славко прояви желание да дойде (bow) Надявам се в последния момент всичко да се нареди и да мине добре, абеее... кво да ви кажа :) Лайнааа...
казано от Madboy на 07.10.10, 14:24:
Квот може да се обърка покрай тва състезание се обърка, още не знам с кво ще пътувам а утре трябва да тръгна, и май ще прекарам ~ 10 часа по влаковете... Добре, че Славко прояви желание да дойде (bow) Надявам се в последния момент всичко да се нареди и да мине добре, абеее... кво да ви кажа :) Лайнааа...
Не прави ли контролна тренировка тея дни бре?
Стига толкос с тренировките, че от тея максове ми се срива имунитета и почвам със суполите, неска съм на удърни дози вит. С :)
Абе голема шитня става...
Купих си и 1 кг лимони... ще ги думна тая вечер
Мнението беше редактирано от Madboy на 07.10.10 14:29.
И кой утре заминава на републиканско ? :D
Маа фака ше се кърти ! :D Да стискате палци д`ге :D