07.06.10
16:21
Здравейте.... скоро започвам първия си цикъл с химия! Препоръчаха ми метан,дека+тестостерон...
Според вас като за начинаещ това твърде много ли е ?! Препоръчителя ми каза,че това е “лека” химия като за начало и нямало смисъл да се притеснявамм... някои казаха по добре само метан+тестостерон
Моля изкажете вашето мнениее ...
П.С. Висок съм 1,84см и 60 кг ... :]
Темата беше редактирана от head_hunter на 15.06.10 18:47.
07.06.10
16:48
само с оле майко няма да разбера...
С две думи : тук не е мястото за такива въпроси, а за многото НЕГАТИВНИ последици над организма ти можеш да прочетеш на хиляди места.
07.06.10
17:06
извинявам се,но не можах да намеря правилната тема... прав си,че ще има негативни последици върху организма... но моля даите мнения и какво мислите :]
благодаря предварително
човек... това което никой не иска да ти каже... защото дори аз като начинаещ съм го прочел на 347837894 места е че:
180/60кг -земи първо тренирай и най-вече ЯЖ по-стабилно и за тези 2 месеца (примерно) ще качиш същите килограми.. но поне ням да се изпарят веднага .. както от хапа!!!!!!!!! е няма да си толкова надут :Д но и за това има решение - креатин монохидрат :))
и другото ...ако така или иначе си решил да ги взимаш тия лайна - виж за “протекторите” трибестан,клостилбегит,тамоксифен и тн :Д
Мнението беше редактирано от kircata на 14.06.10 16:15.
Като за начинаещ мисля, че само стабилно хранене и тренировки поне година година и нещо. Евентуално ако много искаш нещо - креатин (ако мразиш да се подпухваш) или Етил Естер/Монохидрат. Аминокиселини също (БЦАА за предпочитане).Надали за 60 килограма не си набавяш протеина.
Бръъъммммм.Конкретно на въпроса ти! Метан+дека+омнадрен , ще има страхотен резултат с добро ядене ще се подуеш с около 20кг (това слаба химия ли ти се струва)за 1 месец,ще ти излезнат стрии по тялото,ръцете (които не се махат).Но ако решиш да “зобиш” така то тези неща няма да ти са достатъчни.Трябва ти и куп други глупости и хапчета за да неувредиш черния дроб,да не ти намалее потентноста.След като приключиш цикъла пък ще ти трябва креатин и други маймунки като почнеш да помпаш без химия (за да не спаднеш като спукан балон).
Нищо,че си начинаещ ако толкова искаш по - бързо да качиш не се съсредоточавай към този вид химия.Вземи си една креатинова матрица(или креатин монохидрат)+азотен буустър+протеин,след като ги изпиеш продължаваш да помпаш и почти няма да има СПАД!
Другия вариант е просто да изключиш ТЕСТОТЕРОНА!Вземай само МЕТАН+дека !
15.06.10
18:47
Тук такива неща не се обсъждат!!!
Автора - пусни още една такава тема да попълниш БАН листа!!!